Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
danasnji dan je bio jedan od najlepsih ikada.......
:drama: ............
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Imao vrlo lepo okupljanje i druženje sa starom ekipom iz osnovne škole. Baš je bilo lepo.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
legla u 6, probudila se u 7, kasnila na normalan bus za ns, ušla u sledeći koji prvo obilazi srbiju pa dođe do ns I PUTOVALA 4 SATA DO TAMO UMESTO 2IPO, propustila jedne pripreme, na druge stigla donekle, videla se sa blady, kako sam krenula na bus za nazad tako se spustio potop, pokisla fino do autobuske, skontala da i bus za nazad ide prvo da obilazi srbiju pa u vš OPET PUTOVALA 4 PROKLETA SATA UMESTO 2IPO NAZAD. JEBENI DEGEN. moram uvek da kasnim moram. tako mi i treba. :up:

toliko sam vremena bila u busu da me je kondukter na kraju sažaljivo pitao "..pa ti si još tu?" :(
uselila sam se u taj bus danas. u se li la

ali okej. lepo mi je bilo.
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Danas sam srao po svim forumima ko nikad do sada... :-)
Korisnikov avatar
By Trilian
lenčarila, napravila haos u sobi, malo jela, malo više popila, dobila poklon, igrala, pevala, oglasila se na skype-u posle 3-4meseca i tako...
Korisnikov avatar
By Waldorf
bila u kafani i provela se nikad bolje. puca me adrenalin i dalje i teško da ću skoro zaspati.. ali neka. joooooj što je bilo lepo.. :love:
Korisnikov avatar
By Vespertine
...posuo citavo kupatilo kiselinom, i vise nisam ni usao u njega... ako se probudim ziv ujutru bice dobro

:napitak: :budilnik: :snupi: :kosach:

:pop: :sarana:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
otkrila nivea sprej za regeneraciju kose. gospode
samo parče raja je smešteno u taj sprej koliko je dobar :drama:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Prevrnuo i nebo i zemlju da nađem neke tablature za jednu pesmu, pošto me mrzi sam da je učim i skidam. :drama:
Kacam lenčuga, ali ono... Baš. :drama:
Korisnikov avatar
By Markiza
tj.jutros sam na putu ka banci slagala čoveka koliko je sati.Nosim već 2 meseca sat koji ne radi.Video čovek imam sat pa da pita i ja pogledala i slagala verovatno 15 minuta gore dole.Nije mnogo...
Korisnikov avatar
By zozefin st
veceras dok sam cekala bus, oko deset sati na trgu republike, videla lepu devojku :drama:
tako mi je doslo da je startujem...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Saznala nešto od krucijalne važnosti, al' na kvarno... :sise:
Korisnikov avatar
By Vespertine
...uradio nesto mnogo lepo a da nisam ni bio svestan toga do malopre. :sunce: :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By gossip
stao na ekser...sreca pa je prosao kroz deo patike gde mi nije noga....izbegoh tetanus :lol: :sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
plašim se još uvek mi se ništa loše nije desilo ko prethodna 3 dana znači poginuću uveče
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!