- 10 Jun 2013, 00:49
Svadba je trebala da bude mnooooogo veca i krvavija. Meni se uopste ne svidjaju odstupanja od knjiga. Zaobisli su neke izuzetno bitne stvari koje imaju uticaja kasnije, ubacili su neke sasvim nove i bezvezne stvari, ispotencirali ih sasvim glupo i bespotrebno.
Mislim, mogli su da se drze nekih najprostijih i izvodljivih stvari iz knjiga. Recimo ovaj mladi lepi placenik iz Drugih sinova je trebao da izgleda totalno egzoticno i cudno, sa plavom (plavom, ne blond) kosom, ljubicastom bradom u kikicama, svilenom sarenom odecom, a on izgleda ko da je pobegao iz sirotista 10 godina posle punoletstva. Kal Drogo kako su ga napravili u seriji mi vizuelno izgleda vise kao taj lik, nego on sam.
Isto tako su mogli malo vise da ofucaju Dzejmija dok je bio u zarobljenistvu jer je poenta da se on vrati sestri izgladneo, izmucen, mrsav, celav i sakat.
Dosta sam razocaran stvarima koje su do sad ispustili i upropastili, sad jedva cekam da vidim kako ce da odrade pustinjske zmije, samo me hvata frka da ne upropaste i njih,