- 09 Jun 2013, 20:36
Sanja Max
About
Studied at Pedagoška akademija Beograd; Filozofski fakultet Beograd (psihologija)
pa kaze:
"Ja sam strejt, oženjen sam i imam decu. Na koji način na mene utiče to da li su neka dva muškarca ili neke dve žene u braku?Nikako." - aman, ti si novoateista, i deo ideologije jeste LGBT aktivizam. Na tebe ne utiče, ali utiče na masu drugih ljudi.
Sanja Max to ti je ko da se boriš na pravo na prdež bez prigovora.
Kao, želim da moja djeca imaju pravo prdnuti za stolom, a da ih nitko ne pogleda poprijeko.
Ne želim živjeti u zemlji u kojoj bi se moja djeca morala micati u zasebnu prostoriju ili čak izlaziti van onda kad osjete da im se prdi.
Ljudi trebaju naučiti da uživaju u svim tjelesnim mirisima koje ljudsko biće može proizvesti.
Koga smeta nek izađe van.
Sanja Max "Heteroseksualcima se ne nameće ništa. Šta je njima nametnuto?"
Konkretno, nameće im se četvrti modul ZO, za koji je dvotrećinska literatura LGBT propagandni matergijal.
I to se dešava PRE donošenja zakona o nužnom mozgoispiranju.
Zamisli kakvi bi se sve ataci na školski program izveli kad bi zakon bio usvojen - brainwash bi postao obavezan (jer bez njega ne možeš opravdati odluku)
Novoateizam je ČINJENICA, jednako kao što je postojanje hrišćanstva činjenica.
Većina ljudi oseća izrazitu neprijatnost kad ugleda intimni čin između homoseksualaca (bilo da je poljubac u pitanju), i to redovno veću neprijatnost kada su u pitanju muškarci.
Radi se o ZNAČAJNOM procentu ljudi.
ne zanima me što ti ne osećaš tu neprijatnost, jer je ideologija čudo - činjenicu da sledbenici ideologije često ne osećaju neprijatnosti tamo gde ih ostali ljudi osećaju ima u SVIM ideologijama.
To to si ti neosetljiv na podrigivanje za stolom, ne znači da smeš nametati DRUGIMA da prihvataju da se za njihovim stlom podriguje.
Sanja Max ali animozitet se mahom odnosi na retarde s gej parade.
Sanja Max meni se lično gade gej scene u Game of Thrones.
Gadile su mi se i gej scene u filmu "Wilde", iako sam se prisilila da ga pogledam do kraja jer volim Stivena Fraja. Al brate, gadno je. Ono, baš je odvratno - odvratno je u rangu pihtija (pihtije su mi, još odmalena, mera odvratnosti)
Moje dete ima dva druga u razredu koji su gej, fura se na onu retardiranu Karleušu koja prosipa retardiranu LGBT propagandu, i juče je izjavila kako joj se super Andrej Pejović (što me dotuklo kao roditelja, jel)
Međutim - pošto zajedno gledamo Game of Thrones - čak je pre mene zgroženo viknula "fuuuj!" na ove ranije pomenute scene.
Gadljivost na to nema veze s predubeđenjima.
U stvari, moraš se, kroz proces uslovljavanja, naučiti da ti ne bude gadno.
Meni je peder sasvim ok ako je inače normalan čovek (što isključuje LGBT aktivizam)
Sanja Max Aleksander Segedi:
ne poznaješ ni jednog poljoprivrednika koji, recimo, čuva ovce?
Ako razmnožavanje nije argument, onda nužno moraš biti za incestne brakove gde se radi o braku dvoje odraslih, saglasnih ljudi koji se vole.
Sanja Max zašto ne daš pravo i incestofilim i zoofilima, Coryn Cral?
Sanja Max eto, da ženiš komšinicinu mačku