Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Trivalićki se sa glasom desilo nešto slično kao Jelici Sretenović.
Nisam odgledao niti jednu epizodu, čekam da se strasti smire.
Ali, sa takvom glumačkom ekipom, gledanje serije ne može, prosto ne može da bude loše iskustvo.
:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Može.

Jedva odgledao prvu epizodu, kao što sam već rekao... i pokušao sledeće, po 5 minuta... jednostavno mi je odbojno.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
U potpunosti se slazem sa Denikom, :)
I, stvarno mislim da je previse strasti u igri.
Na kraju krajeva, prva sezona iste serije je "otrkivena" tek kasnije. Otprilike kao dela Johana Sebastijana Baha. :lol:
Prosla je prilicno nezapazeno prilikom premijernog emitovanja...

Inace, sto se tice 5. epizode, u njoj se primecuje nedostatak kreativnosti... :shrug:
Najlosija od prvih pet.
Korisnikov avatar
By V25
Dosadno do zla boga.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
monte royal pictures ne postavlja vise epizode na svoj kanal.

gde je torry, da baci neki link?
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Problem je što svi gledaju ovu seriju kao nastavak prethodne i očekuju isti doživljaj.

Pre svega, ekipa pisaca je druga, glumci su 20 godina stariji, neki su sazreli kao glumci, neki su bili ambiciozni, a sada se tezgaroški bave glumom kao zanatlije, a neki su potpuno batalili glumu do ovog angažmana.

Prosto je nemoguće postići ono što je original postigao.

S obzirom na sve gore pomenuto, ja sam zadovoljan, jer me je svaka epizoda nasmejala.

Jedino što mi se ne sviđa je preterano oslanjanje na replike iz prvog serijala. Neke su bukvalno prepisane. Razumem ja da trebaju da se konceptualno vežu sa originalom, ali prepisati čitave replike je previše.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Potpuno se slazem sa Svemirkom. :lol:

E, i mene nerviraju ti momenti kopiranja iz prethodnog serijala, a po najvise momenat u poslednjoj emitovanoj epizodi "Zatvorena vrata", kada se Cakana vraca u kucu i predstavlja kao Cakana iz Donjeg Zitista (stari serijal, epizoda "Amnezija"), uz konstataciju da je mnogo boli glava. :doh:
Tim momentom su potpuno unistili smisao originalne epizode... :sigh:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548908#p2548908]MikroSvemir napisao:[/url]Problem je što svi gledaju ovu seriju kao nastavak prethodne i očekuju isti doživljaj.

Pre svega, ekipa pisaca je druga, glumci su 20 godina stariji, neki su sazreli kao glumci, neki su bili ambiciozni, a sada se tezgaroški bave glumom kao zanatlije, a neki su potpuno batalili glumu do ovog angažmana.
Ne. Izgubila se poenta "Otvorenih vrata". Poenta je bila satirična kritika srpskog društva i političke situacije. Sada materijala za takvu vrstu serije ima koliko hoćeš, ali nisu imali muda da se zameraju jer su se svi lepo uhlebili i onda smo dobili jednu dosadu koja reciklira stare fore koje više nisu aktuelne, a za aktuelne fore nije bilo hrabrosti...
Korisnikov avatar
By bu
Ja ne gledam nove epizode.. Odgledala prve dve i razocarala se :/ Nasi kad god snime nastavak necega upropaste ga :/
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548976#p2548976]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548908#p2548908]MikroSvemir napisao:[/url]Problem je što svi gledaju ovu seriju kao nastavak prethodne i očekuju isti doživljaj.

Ne. Izgubila se poenta "Otvorenih vrata". Poenta je bila satirična kritika srpskog društva i političke situacije. Sada materijala za takvu vrstu serije ima koliko hoćeš, ali nisu imali muda da se zameraju jer su se svi lepo uhlebili i onda smo dobili jednu dosadu koja reciklira stare fore koje više nisu aktuelne, a za aktuelne fore nije bilo hrabrosti...

:odlican:

Treba im stvarno malo nesto aktuelno. I moram da primetim da Vesna, koja je nekad stvarno nosila citavu seriju i koju stvarno obozavam, sad kao da se trudi da bude ona ista od ranije, umesto da se opusti i ne forsira toliko.
Korisnikov avatar
By Mars
Idu mi poslednje dve epizode dok ja radim neke druge stvari.

Negledljivo je.

Nadam se da je Vesna Trivalić onako životno isisana samo u seriji, ne inače.
Korisnikov avatar
By Mars
...a ona crvena traka dole dok gledaš ide sporije od infuzije kad ti prikače
Uh, sada kada je svima spalo oduševljenje, mogu bez bojazni da će me razapeti da kažem koliko je ova serija puna usiljenog humora i neispoliranih stvari (iako je V.T. de facto sama po sebi divna). Novu sezonu ni sam ni pokušao, jer sam imao već dovoljno problema sa originalnim serijalom. Ne znam što se svi toliko lože.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Imao sam nameru da gledam noivi serijal,ali nikako da sednem,ne znam nije bila toliko reklamirana ili...a da,ja ne gledam tv :D No vidim i ovde po kmentarima da nije bas prosla serija kod publike
Korisnikov avatar
By antibiotic
pratim, eto, cini mi se da su u ovoj poslednjoj epizodi postali uigraniji kao glumci, ali su je do bola ispatetizovali. Verujem da bi gledanje bilo mnogo podnosljivije da nema one nedefinisane Bojane Maljevic. inace se slazem sa abortiranimteroristom.
Korisnikov avatar
By Mars
daj link, ne znam do koje su epizode stigli
Korisnikov avatar
By Mars
faalaa

sad cu da gledam
By Sixto
Zar to jos ide i snima se? :O
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!