Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548494#p2548494]No_Stress napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548457#p2548457]Dr_Shortbus napisao:[/url]Jednostavno je bilo nemoguće da Nole pobijedi pored onakvih grešaka i onog poena kojeg mu je Nadal zabio kroz noge. Na kraju krajeva ne bi bilo ni fer prema Nadalu.

Ovo mi zvuci kao super sarkazam ali nije...avaj.
A ti zamisli da je sarkazam. ;) Ipak je ovo virtuelni svemir. :wundy:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548517#p2548517]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548424#p2548424]sing&dunum napisao:[/url]:lol:
Pa, gde sad da odustanes, pred zavrsnicu meca. :lol:

Msm, meni se dan potpuno poremetio, ali kad sam vec do sada odvojio vreme na ovaj mec, isteracu do kraja. Ipak mi je nesto maaaalo lakse nego njima dvojici. :lol:

:tenis:
Kod mene je vise u pitanju potreba da izadjem iz zatvorenog prostora nego 'promena dana' i tako to.
Jednom sam rekao da ako opet uhvatim sebe kako 5 sati gledam tenis iskopacu sebi oci. :D

Inace finala sigurno necu gledati kad vec nema nasih, i vise nego dosta vremena mi je otislo na tenis u poslednje dve nedelje. :D
:lol:

LjubaF prema ovom sportu mi je isuvise velika, da bih uspeo sa afirmacijama, tipa "nikada vise tenis toliko dugo gledati necu"... :lol:

Ma, ja necu da gledam, jer je okrsaj Nadal-Ferer toliko predvidiv, da bi pre asteroid sutra mogao da "oduva" planetu. :lol: :novine:

Korisnikov avatar
By spliff
nadal je zasluzeno pobedio
koliko je samo puta pochistio liniju (singles side line, on the deuce court)
Korisnikov avatar
By IriS
onim kad je na početku trećeg seta, na brejk loptu, prišao i obeležio gde je pala lopta, van terena, a bila je unutra. to nimalo nije sportski.

a drugi put na onu Novakovu glupost kad se zaleteo u mrežu, skočio je i upro prstom kao da su svi slepi i sudija i publika, pa nisu videli da se ovaj navalio na mrežu...

sve ja mogu da razumem, i njegovu želju da se što bolje vrati posle povrede, i želju za pobedom, ali u tim momentima se poneo jako ružno i tačno pokazao da mu nije važan fer plej, već samo i isključivo pobeda po svaku cenu. ja to ne volim ni kod jednog sportiste, a sad bome ni kod njega.
Korisnikov avatar
By spliff
ja mislim da je chovek video pogreshan trag
i ne krivim njega
vec onog glupog sudiju iz stolice

a shto se tiche novakovog pecanja, rafa je samo pokazao prstom
chudi me da ti ne smetaju i novakove grimase i krici nakon nekih vinera... to je to isto
Korisnikov avatar
By spliff
a sada duel dve bivshe shamionke
i prve i druge teniserke sveta

serena 2:0
:gatara:
Korisnikov avatar
By IriS
bilo bi isto samo u slučaju da se okrene prema protivniku i napravi grimasui ili urlikne... a koliko sam ja primetila, uvek se okrene ka svom timu dok to radi.
nesportsko mi je Anino ponašanje kad uz podignutu pesnicu gleda u protivnicu ili isto to što radi Tipsarević.

al od svih njih, Novak je najviše fer. najčešće tapše protivniku kad odigra neki dobar poen, koliko puta je samo na svoju štetu rekao da je aut, iako je sudija rekao suprotno.

a Nadal nije ćorav da bi pokazao pogrešan trag, ipak je on tu najbliži.
Korisnikov avatar
By IriS
ja se ovde nadam dobrom meču, koji će dobiti serena :cheer:
Korisnikov avatar
By No_Stress
Zasluzeno pobedila. Mada, ja volem Mashu i trudila se ...bilo je fino za gledati.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Realno, meni taj mec ostaje u mnogo losem secanju, ne zato sto je izgubio, vec ponasanje kurve Nadala, sudije u stolici itd :)
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548864#p2548864]Oziris napisao:[/url]http://sport.blic.rs/Tenis/234528/Djoko ... lije-teren

Sta mislite o ovome?
jedan igrač, od dvojice, nije hteo da se poprska teren i šta sad.
ne sme supervizor preko opasnog Nadala.

ne verujem da Novak tako sebe pravda, nije lud. u intervjuu posle poraza je rekao ono što jeste: Nije potrebno da pronalazim neke izgovore ili obrazloženja koja bi eventualno bila protiv mene i da se vadim na izgovore kao razlog poraza. Protivnik je pokazao hrabrost kada je to trebalo".

tako da mislim da je samo ukazao organizatorima na lošu organizaciju, pošto su inače opet igrači pištali tokom turnira što nema krova i blabla. ovo je samo dodatak.

uostalom, nije šljaka trava, pa da eto tako u polufinalu i finalu, pošto je potpuno izgažena, ne može ništa pametno da se uradi.
današnji teniseri toliko puno igraju, dovode svoje telo do maksimalnih granica, da mislim da je red da im bar obezbede bolje uslove za igru, kada to već mogu.
Korisnikov avatar
By spliff
ne znam zashto ste toliko kivni na nadala
zasluzeno je pobedio
isto kao i serena
Korisnikov avatar
By IriS
ja nisam rekla da je nezasluženo pobedio. definitivno je bio bolji onda kad je trebalo i svaka mu čast na tome. Novak ga je tokom celog meča jurio i kad je imao šansu, sam je uprskao.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, ja se kao nadam da ovo musko finale moze biti tesno. :maska:
:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Bas sam :lood: , prvi set je vec pripao Nadalu. Tja, iskljucujem prenos, dosadnooo... :zev2:

Mogu vec zvanicno da objavim svrsetak ovogodisnjeg Rolan Garosa! :sudija:

:giggle:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Cestitke Nadalu na dostignucu! :fancyklap:

:shake:

Osam titula na jednom Slemu... Tesko ce to biti dostignuto u buducnosti. Doduse, nikad se ne zna. Verovatno se takve sumnje stalno javljaju po pitanju razlicitih rekorada i rezultata, pa uvek dodje neko novi i zaseni prethodnike. :)
That's tennis, that's sport, that's life! :kafa:

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!