Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By alexandermagic
A :awesome: nađe li se među tim vašim međedima i sređen muscle bear ili su svi samo pretili muškarci sa gl00vom i bradom kao četka za WC školjku? :awesome:
Korisnikov avatar
By blenta
mahom je kao overeaters anomymous
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466530#p2466530]alexandermagic napisao:[/url]A :awesome: nađe li se među tim vašim međedima i sređen muscle bear ili su svi samo pretili muškarci sa gl00vom i bradom kao četka za WC školjku? :awesome:
kao sto sam jednom vec napisao, to je tek u povoju, nema kod nas prave bear scene, ali dodje i poneki totalno depilirani bodybilder, dodju i twinks koji su admirer ili chaser (nikad nisam sasvim shvatio razliku), nadje se i poneki prirodno cosav cubby, muscle bear, polar bear, daddy bear, fox ili otter, ali vecinom su sasvim obicni bearish momci u kasnim 20im do ranih 40ih godina
jos 5 dana, imas dovoljno vremena da se sredis i dodjes da licno pregledas
By alexandermagic
:ozbiljan:

Šta si im ti, šatro neki PR, a ni sam nisi međed, a?

Ne želim sad opomenu, a tako bih te rado postavio tamo gdje ti je mjesto, metiljavče.
Korisnikov avatar
By gorilica
Posle kraće pauze, 8. Februara 2013. "Belgrade Bears" nastavljaju sa nizom odličnih žurki. Sada već tradicionalno u kafe-klubu "****", od 23h očekujte uzbudljivu atmosferu i sjajnu žurku na dva nivoa: na gornjem, lounge zona za one koji vole malo opušteniju atmosferu; na donjem, dva podijuma za igru gde će muziku vrteti DJ Lucky Love,kao i dark room za one koji vole da se opuste na drugi nacin.

Kao i svih ovih godina, karte ostaju 300RSD (nešto manje od €3) koje kpujete na ulazu a rezervacije su i dalje obavezne i mogu se dobiti putem SMS-a na: +381 62 9611 449 (pošaljite svoje ime, nadimak ili alias + broj rezervacija ukoliko vodite nekoga sa sobom [imajte na umu, svi +1 ili više moraju ući zajedno sa vama])

Želimo vam srećne novogodišnje praznike :o)
By Swanheart
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467050#p2467050]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466530#p2466530]alexandermagic napisao:[/url]A :awesome: nađe li se među tim vašim međedima i sređen muscle bear ili su svi samo pretili muškarci sa gl00vom i bradom kao četka za WC školjku? :awesome:
kao sto sam jednom vec napisao, to je tek u povoju, nema kod nas prave bear scene, ali dodje i poneki totalno depilirani bodybilder, dodju i twinks koji su admirer ili chaser (nikad nisam sasvim shvatio razliku), nadje se i poneki prirodno cosav cubby, muscle bear, polar bear, daddy bear, fox ili otter, ali vecinom su sasvim obicni bearish momci u kasnim 20im do ranih 40ih godina
jos 5 dana, imas dovoljno vremena da se sredis i dodjes da licno pregledas

sa par lezbejki se sve da resiti :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
petak 07.Jun - Bear Party
Cruising Bar EGAL PORT
:bearpride:
By Sixto
Kad je najbolje doci na party?
Korisnikov avatar
By blenta
polovinom februara

u palm springs
na convergence bear party
By Sixto
E jebiga Blento.... dok se ne preselim i ovo mora biti zadovoljavajuce...
Ako ne bude valjalo odoh u Plastik il tako nesto...
Korisnikov avatar
By blenta
ma kakav plastik
bolje u kafanu orac na vracaru na sarme
By Sixto
To ce nam biti afterparti... pred polazak za Novi Sad
Korisnikov avatar
By blenta
p'da, kad je bal, nek je bear-o-bal
Korisnikov avatar
By Dominion
'bem vas alave, ima gladni da pandrknete :P
By Sixto
Jes.. a ti ces da prevrces list salate. Muuuuuursss!
Korisnikov avatar
By gorilica
Zelim lep provod.
Ja odustao u zadnjem trenutku. :(
Jebeni posao.
Korisnikov avatar
By ManToy
Moj husbear nece da dodje ja bi dosao ali on nece. :(
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548535#p2548535]gorilica napisao:[/url]Zelim lep provod.
Ja odustao u zadnjem trenutku. :(
Jebeni posao.
NISTA, ali NISTA propustio nisi.

Ljudi je bilo da se moze na prste dve ruke prebrojati.
Prostor nedovrsen, prazan... kao da su se svi nabili u stan zgrade koja je jos u izgradnji.

Zurka je bila apsolutni jebeni debakl. U jednom momentu je muzika bila toliko tiha da smo pomislili 'ej pa DJ ne cuje da ne ide na zvucnike signal od svojih slusalica'...

Vrlo upitno da li ce me Egal Port ponovo videti.
By Sixto
Bogami juce nista nije bilo u redu...

Kad posle svega na povratku zaspis za volanom... ufff
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!