Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
mais mon amour
mon doux mon tendre mon merveilleux amour
de l'aube claire jusqu'à la fin du jour
je t'aime encore tu sais je t'aime.

bas dugo nisam slusala camille.
Korisnikov avatar
By badu
moj hor je car. toliko.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Upravo se vratih sa meditativne nedelje.
Ništa, malo sam išao da usvajam i uvežbavam meditativne tehnike, radi što bolje koncentracije, postizanja najvišeg mogućeg nivoa samokontrole i postizanja najveće moguće mentalne efikasnosti i budnosti (što će mi biti preko potrebno da bih faks konačno priveo kraju, jer se tad neće ni spavati, ni stajati sa konstantnim učenjem :lol: ).
Posledično, tokom svakodnevde meditacije vremenom se razvija gotovo perfektna samodisciplina, i izbaci se svo ono đubre iz gl00ve koje se nataloži vremenom, pa čovek bude produktivniji i trezveniji, smireniji po potrebi, bolji u mnogo čemu... :lol:
Efekti su takvi da se čovek oseća kao da je bio na nekoj ko zna kakvoj egzotičnoj destinaciji na odmoru duži vremenski period. Posle ovoga mi je dosta četiri sata sna da bih se u potpunosti odmorio i "regenerisao", pritom imam osećaj da bi mi radni dan mogao trajati i 18 sati, a da se ne umorim.
Meni lično je prijalo i dobro došlo, rezultati su fenomenalni, je l'... Valjda će me trenutna sinteza ogromne pozitivne energije odvesti nekud. Ma, nirvana i dovnoća.
Jako fino iskustvo, preporučujem svima.
Korisnikov avatar
By constantine
ne moze da prodje rodjendan, svadba, slava, ispracaj, krstenje... bez tvoja princeza :facepalm:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2546185#p2546185]space_oddity napisao:[/url]@Dark Walker & meditacija - zvuči baš dobro. Kako si se tačno doveo u to stanje?
Meditacija zahteva užasan nivo pripravnosti, budnosti i koncentracije, kao kad se recimo rešava neka užasno komplikovana matematička jednačina ili deaktivira bomba, otprilike... :lol:
Kad se praktikuje redovno, savladava se savršen red u mislima i postiže se veliki nivo trezvenosti i samodiscipline. :)
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2546230#p2546230]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2546185#p2546185]space_oddity napisao:[/url]@Dark Walker & meditacija - zvuči baš dobro. Kako si se tačno doveo u to stanje?
Meditacija zahteva užasan nivo pripravnosti, budnosti i koncentracije, kao kad se recimo rešava neka užasno komplikovana matematička jednačina ili deaktivira bomba, otprilike... :lol:
Kad se praktikuje redovno, savladava se savršen red u mislima i postiže se veliki nivo trezvenosti i samodiscipline. :)
imam druga koji se time bavi...jako dobra stvar...oduvek sam i ja hteo da probam...mozda i hocu :)
Korisnikov avatar
By Madonna
čitam čitam i naletim na svoj post i umrem od smeha

ja nisam normalan
Korisnikov avatar
By Hys.
Puna tri sata drkanja, non-stop, za sta? Jebem bre sve jebem na kurac vas nabijem bre!

Jebeni bezobrazluk a ja sam debil.
  • 1
  • 415
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!