Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By afraid
bas sam skoro odgledao sve sezone ugly betty :D predobra mi je serija ,trenutno gledam desperate houswives,7 sezona :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Juce sam odgledala obe sezone Sugar rush. Mnogo vise mi se svidja druga sezona, imam crush na Saint. :hypno:
Korisnikov avatar
By Dirrty

Luk i strela su me oduvek privlačili...

Možda mi je dosadno, možda sam zagoreo... ali lepo upakovana serija - moj utisak nakon 15 min prve epizode. Prva sezona pri kraju, biće makar još jedna.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Odgledah Six Feet Under konačno. Razočarala me poslednja sezona, a naročito poslednja epizoda. Previše patetike. :sigh: Ali nije mi mnogo pokvarila overall utisak.

I konačno počeh da gledam The Wire. Žalim što nisam ranije jer mi za sad deluje fantastično. Kanda će mi biti jedna od omiljenih serija. U rangu Breaking Bad i Sopranosa.
Korisnikov avatar
By nsc
Vicious (2013) Episode 02 Slika
:leviathan:
By filipkum
Gledao prve epizode izraelske serije Prisoners of war po kojoj je radjena Homeland, dobra je, lepo uradjena
Korisnikov avatar
By Dirrty

Film je bio praznoglavo sranje sa prosečnim efektima... ali serija možda bude ok?
Korisnikov avatar
By nsc
Vicious (2013) Episode 03 :leviathan:
Game of Thrones S03Ep7 :leviathan:
Nashville E19 :leviathan:
Smash S02E15 :leviathan:
The Borgias S03E06 :leviathan:
Da Vinci's Demons E05 :leviathan:
Korisnikov avatar
By nsc
Beauty&TheBeast.E21
:up:
ChicagoFire.E22
GreysAnatomy S09E23
Seed E11
Two & Half Men S10E23
Korisnikov avatar
By Chaotic
Game of Thrones aktivno pratim, serija je odlicna i svakom bih je preporucio.
Takodje sam gledao The Walking Dead i zeljno iscekujem 4. sezonu.
By filipkum
Akta Maniskor (Real Humans) svedska fantasticna, alternativna stvarnost preporuka svima koji vole sf
Korisnikov avatar
By bothways
Počeo sam da gledam Banshee na preporuku drugarice i moram priznati da mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je u poslednje vreme bas problem da nadjem nesto novo .. ono sto obecava, bude mi previse puno sebe i ono vidis da se trude da budu kao do jaja ali jednostavno ne ispune ocekivanja, recimo hannibal, koji cu gledati jos koju ep i following - koji sam prestala da gledam posle par epizoda od siline :facepalm:

Shameless je recimo odlicna serija ali ja nisam u raspolozenju za nju trenutno, breaking bad sam se sjebala pocevsi da gledam od finala prve sezone slucajno, tako da i to odlazem.

Ne secam se kad me je nesto novo odusevilo.

Gledam po inerciji neke ladovine kao sto su greys, big bang i law and order svu.

A da, southland su mi otkazali! U kurac.

Bas mi fali nesto novo, ne mora da bude nivo kvaliteta kao sto su Wire ili Sopranosi, ali bar da se ne puva ako nije doraslo ili da bude zabavno.
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2542945#p2542945]kal zakath napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2542228#p2542228]bothways napisao:[/url]Počeo sam da gledam Banshee na preporuku drugarice i moram priznati da mi se sviđa.

amish mafija......check

ukrajinska mafija......check

verovatno indijanska mafija.....check

geek ninja drag queen......check

whats not to like
:lol: indeed
By barni
Odgledao sam dve sezone serije Suits pomalo komicna, nesto na fazov Boston legal ali vise dramaticna + sladak glumac (Patrik Adams) desava se u New York-u.Kome se dopala prica iz Bostona ovo ce mu biti jos bolje.
Korisnikov avatar
By Misfit
VICIOUS me mnogo raduje u poslednje vreme. :balerina:
Korisnikov avatar
By nsc
+1

Vicious (2013) Episode 06 :leviathan:
By Aven
Gledam Vikings.
Serija je lošija od prosjeka, al' i dalje sam u fazi gledanja sadržaja tijekom kojih ne moram uključiti mozak. :D

I Travis Fimmel je zgodan.

Slika

Nekako se veselim Hannibalu i čekam da završi cijela sezona. Do tada kratim vrijeme ponovnim gledanjem serije True Blood. I dalje su mi prve dvije sezone prilično dobre.
By filipkum
Gledam The Following dobra je, mada nikad nisam voleo Kevina Bejkona, uvek me je nervirao, iako nemam neki odredjeni razlog za to
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!