Bliži se 25. rođendan, i još uvek se dobro osećam u svojoj koži, štaviše mnogo bolje nego u teenage periodu, koji je bio blagi horor. U taj period bih se vratio jedino sa ovim mozgom, ako već ne i telom. Privlačno je privlačno, bez obzira na godine, kao što ni idiotluk i nezrelost ne biraju godine.
Kao klinac sam se palio na duplo starije u proseku, a već koju godinu su mi vršnjaci postali podjednako privlačni, što me je prijatno iznenadilo. Mlađe još uvek ne podnosim, ali kapiram da će mi oko 30e biti i to ok. Uostalom, kako se smanjuju ponude kada čovek od piletine postaje prasetina, ne postoji taj luksuz biranja... nego uzmi šta ti se pruža
Ne bunim se što nisam primamljiv nekima jer više nisam klinac. Iskustvo u pederskim kombinacijama (skoro deceniju), mi je nesumnjivo pokazalo da su tipovi koji se pale isključivo na klince (koji obično ni ne znaju šta im prija, a šta ne, pa su laki za rukovanje), lošiji u krevetu. Isključivost se vezuje za glupost, a glup čovek nije sigurno odličan ni u čemu osim sopstvene gluposti. A ovako muževan
![lepeza1](./images/smilies/thkitana.gif)
sam postao privlačan nekima kojima možda ranije nisam bio...
Oduvek su mi davali nekoliko godina više, što zbog crta lica i jake i guste brade, što zbog ozbiljnosti. Rast brade mi se vidno usporio poslednjih godinu dana, nemam pojma zašto, mada je i dalje gusta... tako da je vrlo moguće da se proces obrće. To mi ne smeta, ali mi ide na kurac što mi koža postaje osetljivija, iako je oduvek bila previše osetljiva! E da, ni dupe mi nešto ne popušta, kao da postaje sve uže... ali sve veća dubina grla to nadoknađuje donekle :/
Vodim se logikom - najbolje su godine u kojima si, jer mlađi sigurno nećeš postati. Learn to deal and live with it. Slagao bih kada bih rekao da me ne plaši starenje, ali u smislu ozbiljnosti životnih okolnosti in general, nevezano za seksualnost.