Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
koliko si ti nepismen, tupav i malouman to je tužno
Navikao sam da me ljudi zovu kad god imaju neki problem sa racunarom. To ide do takvih banalnosti tipa 'Nestale mi sve ikonice sa desktopa, sta da radim?' (moja snajka) :lol:
... ali, kad te neko zove i pita 'kako da podesim parametre u mobu za telenor mrezu?' tad vec moraŠ da se zapitas za nivo inteligencije onih koji imaju tvoj br. telefona.

Idem pod tus
Korisnikov avatar
By gossip
zasto se meni uvek svidi neko za koga se kasnije ispostavi da ima bar jednu eklipsu,mesec u skorpiji ili neku drugu aflikciju u karti :facepalm:
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt taman da se zadavim od pomorandze sama na gajbi
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa super, sve praznike kiša, oblačno, grmljavina, 10 Celzijusovih, i poslednji dan krene da sija sunce :mrgud:
By Kragi
Ima tema na forumu koje iz pitaj boga kog razloga nikad nisam ni otvorio ili ih prelistam jednom u 6 meseci.
Evo sad se pokidah od smeha na spliffov post a ako nista drugo, poslednjih dana sam mogao da ga procitam. :retard:

Skoro sam isto shvatio da je tema 'gukni, pevaj, zevaj' ustvari fora da postavis svoj audio zapis a tek sad kad su je digli iz mrtvih ja to skontao :retard:

Ima tu jos nesto ali ne mogu sad da se setim.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
Na zadnjih par tema, isckucam odgovor ali ga ne posaljem. Onda predjem na sledece.. I tako u krug. Koji mi je kurac. - . -
  • 1
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!