Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524952#p2524952]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524943#p2524943]MDNA napisao:[/url] edit: ide na repeat :wundy:
:D, drago mi je da se nekome sviđa. To smo radili čisto iz igre i kreativnosti. :)

Ovu iz nekog razloga najviše vole moji frendovi. Napravili smo je negdje 2003-04. Orijentalni štih, bez lyricsa i vokal je u funkciji instrumenta. Trebalo bi to ponovo snimiti u novim programima i svašta nešto, ali i dalje mi je jako draga. :D
au brate , kako li je kada radis nesto profi......
:wow:
mnogo mi prija da te slusham......
dugujes barem nama forumashima da izdash album....
By Aven
^
Hvala. Drago mi je. ;)

Otvorit ću neki žiro-račun da uplatite dobrovoljne priloge pa da nađem dobre producente, izdavače i tako to. :D

Već vidim da će posveta na albumu biti poveća. :lol:
By barni
Kako ti je cist glas i zvoni, odusevljen sam...pa jos taj lepi vibrato i poneki ukras... :love:

i da znas da od svih dosada postavljenih snimaka ti si najbolji bez ikakve konkurencije i nemas razloga da se stidis

i ja sam postavio jednom snimak ovde, pacer sam za tebe :)
By alexandermagic
Kupere, pogrešno odabrana pjesma. Krajevi nisu kako treba. Loša kontrola disanja.

Uzmi koji čas i bit ćeš bolji od većine na vašoj glazbenoj sceni, ukoliko imaš takve aspiracije. To svakako nije teško.
Korisnikov avatar
By dr_kuper
@Barni: Hvala! :) Moze to (i treba) bolje, ali podrska i lepa rec znace. I ti imas lepu, muzevnu boju glasa. :blink:
Hvala i tebi, Anhedonie! :)
@Sixto: Kad nema studija, kupatilo je mama! :D
@Alexandermagic: Hvala na slusanju. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Solidno svi pevate, voleo bih da imam i delić vašeg pevačkog umeća.
Jednostavno ne umem da pevam, ne umem i Bog.
:(
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!