- 25 Apr 2013, 22:54
Jel mogu nesto da pitam moderatore ovde posto mi neke stvari nisu jasne? Tice se banovanja. Zbog cega se uopste banuju forumasi koji su dugo na forumu? Razumem zasto se banuju ljudi koji vredjaju, fasisti ili neke budale koje se prijave na forum da bi provocirale, ali zasto ljudi koji su tu vec godinama, kao Dante ili Deni ili tako neki ljudi (ne poznajem ni jednog ni drugog). Ja nisam nesto aktivan na ovom forumu ali volim da citam teme, i upravo forumasi i njihova raznolikost su ono sto me dovodi na ovaj forum. Cinjenica je da ce se u svakoj grupi ljudi naci ljudi koji se ne slazu, ili vole malo da izazivaju jedni druge, ali sam uvek ovo mesto smatrao nekom tajnom sobicom u koju mozes da dodjes da se nasmejes i da dobijes malo utehe, zato mi ne ide u glavu zasto banovati te neke forumase koji su zapravo najbolji deo samog foruma. Ne znam deluje mi kao da moderatori, i nadam se da ce ovo shvatiti kao dobronameran komentar, vide ovaj forum kao svoje neko igraliste i banuju ljude po nekom svom cefu, pa bi stvarno bilo lepo kada bi to prestali da rade. Mislim da forumase treba banovati samo ako ugroze bezbednost nekog drugog forumasa, otkriju na primer identitet bez njegove dozvole ili tako nesto poprilicno ozbiljno, ali u svim ostalim slucajevima mislim da svi forumasi, tu racunam i moderatore, treba da se drze zajedno. Pa nije da nas ima nesto preterano mnogo pa da se onim najzanimljivijim s vremena na vreme zabrani da postuju.