Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
everything looks better when sun goes down
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ono kada opereš belu akt tašnicu na +40 arielom da se sija kao stolnjak one vlasnice restorana sa reklame, i onda je ispustiš na prljavi pod tramvaja : |
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Kako ne volim kada neko tako sedne pored mene i vidi da radim nesto na telefonu i da odgovaram sa "da" i "ne", a on/a k'o za inat samo pilji u moj telefon.. :retard:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
E to.
I jos ako to nastavlja da radi, a vidi da pomeram telefon/laptop/something else iz razloga jer ne zelim da gleda to sto radim, a on/a nastavlja. :retard:
Dobih prvu opomenu. U pm mi je objašnjeno da je to zbog ovog smajlića:
:prst:
Malčice mi je mučno zbog ovog svega. :regan:
Ako se za ovaj smajlić dobija opomena šta on uopšte radi na listi smajlića ovog foruma? Ili on samo ne smije da se upućuje administratorima? :shrug:

I koliko mi je sada tih opomena potrebno za ban? :ubise:
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536481#p2536481]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536477#p2536477]Over the rainbow napisao:[/url]Kako ne volim kada neko tako sedne pored mene i vidi da radim nesto na telefonu i da odgovaram sa "da" i "ne", a on/a k'o za inat samo pilji u moj telefon.. :retard:
ili kad mi neko gleda u monitor preko leđa i onda još započinje razgovor na temu onoga što mi je pročitao sa ekrana. to me i z l u đ u j e.
EVO RESENJA
Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
:facepalm: OVOLIKI!!!!!!! FONT SIZE 2 MILIONA!!!!!!!
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!