Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
bila sam u bakinoj kuci, nasla sam neku njenu zbirku pesama ,
i odsad cu tu zbirku svuda da nosim sa sobom................
:(
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ti si srecna sto si nasla, ja jos uvek trazim rukopise svog dede i knjigu pradede, ali je neko izgleda uzeo.. :sigh:

Ont:
Danas sam ok.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Pazi kako vozis! :shamar:

Ont:
... vise kafenisala u par kafica nego sto sam bila u skoli.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
svašta.......................... između ostalog upala u neku kafanu i uletela da lupam bubnjeve sa bendom i neka devojka došla kod mene da naruči pesmu :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Waldorf
...dobila novu kutiju punu novog alata od tate. :love:
Korisnikov avatar
By mOwbid
...imala divno jutro. nista nisam spavala, ustala i popila kafu sa insorcerom, jutarnji :spliff: i magicni elementi, otisli do pekare, kupili burek i jeli to dok smo sedeli na klackalici i druzili se sa Teodorom, koja ima 6 godina i ima jako puno simpatija u zabavistu. i koju smo pitali, pa gde su ti drugari, a ona: "pa eto vas" i sedne nam na sredinu klackalice :sweet:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Oprao kuću uzduž i popreko
Oprao zavesu
:D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
naišla na mačence manje od šake u školskom dvorištu pored kog je prošlo 500 osoba i niko ni da ga pomeri sa prolaza, uzela ga, našla školskog domara da mi ga pričuva još dva časa, onda se istripovala da će da ugine, pa otišla sa zadnjeg iako mi fali neopravdan čas za smanjenje ocene iz vladanja, ali jebiga. išla po radnjama da tražim neku manju kutiju da bih mogla da ga nosim kući. bajs ostavila u školi jer ne bih mogla da ga nosim tako. konačno našla kutiju, donela ga kući, nahranila špricem jer nije starije od 10 dana ko zna da li i toliko, pošto nije ni progledao još. stavila ga da spava pored nekog plišanog mede jer nastavlja da hoda tj. da se vuče dok ne naiđe na nešto uz šta može da zaspi

i takoo

e da i iskipelo mi je mleko po celom šporetu jer čim se ugrejalo malo otišla sam da ga hranim, a pošto ne zna da jede to se odužilo i jebiga
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Dezurala na sajmu nauke.
Ali su organizatori tako fini da su gimnazijalcima odmah dali da jedu i piju, a nas iz Crvenog krsta (koji smo dosli da pomognemi njima ukoliko se povrede) ko jebe, d'umremo od vrucine, bez jela i pica. Organizacija je bas :up:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!