Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

traži se... :placko:

:lol:

traži se mišljenje klozetara i nas koji smo prilično kasno izmileli iz klozeta tj. ormara.
taj period od x godina dok ''niko ne zna za nas'' sigurno da ostavlja nekakve ožiljke, da li ste ih prepoznali kod sebe? jeste li svesni posledica, osećate li ih? ako nije problem, podelite to sa nama da vidimo ''ko šta ima'' :sweet: :sličice: :džuljenje: :polacelo:

(ako ima slična tijema ja se stuuaaarnou izwinjewamm)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja imam samo posledice ranog (relativno) autovanja koji nije prosao kako treba.. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kod mene je posledica bila zakasneli pubertet. Sa 17 godina sam bila emotivno zrelija nego sa 21. Trebalo mi je godinu, dve puberteta u ranim dvadesetim da se izbalansiram i da razmisljam glavom umesto grlom u jagode. :D Dakle to sto svakog strefi obicno u 13.-oj mene je strefilo u 21.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a koji je kriterijum za kasno?

mislim, ja za sebe smatram da sam se autovao kasno, prvi put sa 17, moglo je to mnoooogo ranije
pa kasno je sve sto je odlaganje u odnosu na trenutak kad prvi puta skuzis ^^ al jebiga, drustveni kontekst kod vecine uvjetuje da se tada ne autaju.

za mene je sve preko 25 godina u kategoriji 'koji qrac gubis vise vrijeme na ormar'. a ne biti potpuno aut nakon 30. godine, to je jednostavno samouništavajuće.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam skontao jos u vrticu da me loze muskarci al tek sam za 10 godina skontao da se ne loze svi decaci na decake :lol:

a ironija je sto sam imao vise "partnera" i vatanja sa muskarcima od 1-14 nego kasnije :lol:

a bio sam bas zbunjen, svi su me pitali "koja devojcica ti se svidja" a ja uvek "nijedna?". glupa pretpostavka da su svi strejt :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
ako osećaš da je trebalo ranije onda si se kasno autovao. jako je prosto
Sto kasnije to definitvno gore po svoj zivot, no to pravovremeno je uglavnom nemoguce za vecinu jer nema podrske u drustvu i porodici za tako nesto.
Tinejdzerov zivot zavisi od roditelja.
Egzistencija, skolovanje, svakodnevni sud...
Mladi ljudi nemaju alternativu ukoliko ih roditelji osude, niko o tome ne vodi racuna.
Kada bi se tim mladim ljudima dala podrska to bi bilo drugacije.
Nema nekakve sigurne kuce, nema podrske u skolovanju, nema telefonske linije gde anonimno moze razgovarati sa strucnim licem, nema nicega.Prakticno sve mora sam.

.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ ima telefonskih linija za razgovor sa psihologom. SPY to radi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530934#p2530934]MDNA napisao:[/url]ako osećaš da je trebalo ranije onda si se kasno autovao. jako je prosto
aha. onda sam se i ja kasno autovao.

posledice nemam. odnosno imao osecaj nedostatka tog vremena al sam nadoknadio.

i jedino me zao sto nisam imao muda da pridjem momcima koji su mi se svideli na direktan nacin nego sve sam morao izokola-naokolo :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
hm, ne mislim da sam se kasno autovao jer dugo nisam bio svestan toga da volim i momke
kad mi se desilo iskustvo sa drugim momkom lako sam se bez frke i panike s tim pomirio
i nisam nikad cenzurisao telefonske razgovore, dolazili mi decaci na sleep over
i bili u istom krevetu itd te je bilo ocigledno.

aili sam imao kao gala ovaj period od recimo 20 do 25 godine koji mi je pao mnogo teze od puberteta
kada sam tranzitirao od kretena do normalne osobe

shodno tome ne mislim da sam okasnio i kad sam ja znao svi koji su trebali da znaju znali su
a da ostavlja posledice po one koji znaju ali su klozetirani mislim da ostavlja
jer utice na sve druge sfere zivota

klozetirana osoba ne moze imati blizak odnos sa porodicom
ne moze imati prave prijatelje - jer postoji ceo jedan deo licnosti koji moraju da sakriju
te je bliskost nemoguca
ne mogu biti opusteni u vlastitom telu i glavi i u miru sa sobom
zive u konstantnom grcu - manjeg ili veceg intenziteta
(to sto oni misle da su okej definitivno ne znaci da su okej nego da su se navikli na to)
Korisnikov avatar
By Madonna
sve se slažem :vel:
i da, mislio sam da se više pozabavimo tim psihičkim poremećajima koji nastaju(ili ne) tj. tu vrstu posledica a ne ''nisam se napušio kurca/nalizala pičke''
Korisnikov avatar
By blenta
mislim da postoji kod njih problem u povezivanju sa drugim ljudima
usled straha da se potpuno otvore u odnosima sa prijateljima, porodicom, simpatijama

i to je po mni glavna stvar. ali tvoj komentar "nisam se napusio/nalizao" me podseti
na tipicnu reakciju kad im se suprostavi - sta ima ko da zna o mom seks. zivotu
a uopste se ne radi o tome. ne treba da pricas o svom seksualnom zivotu
ali je potrebno da mozes da otvoreno komuniciras sa ljudima bitnim ti i uspostavljas poverenje
i osecas to poverenje i u svojoj glavi i da nisi sam jer imas jake spone sa drugim ljudima

no spremni su sve zrtvovati zbog problema da se prevali preko jezika svidja mi se milan umesto milica

i to se kasnije vidi najociglednije jer im je nemoguce ostvariti normalnu vezu. da sam dobio dinar svaki put kad mi je neko rekao da ce da emigrira ne zbog posla, homofobije ili ekonomske situacije nego jer je nemoguce naci pedera za biti u vezi u srbiji dosad bih imao preko 50 rsd u nasim dragim novcima

mozda je malo prejak zakljucak ali mislim da je ovo posledica opste klozetiranosti koja traje odredjeno vreme dok se skupe muda a usled prevelike homofobije u drustvu i jer se ljudi plase dal ce biti izbaceni, ismejani, izlupani - te imamo homofobiju koja ima direktnu bezbedonosnu posledicu, i indirektnu koja od pedera pravi manje stabilne licnosti nego sto bi inace bila.

druga nuspojava je sto se taj skriveni deo licnosti ispoljava kad je to pogodno. kad nema poznanika, kad se umecem vrednim cia terenskog agenta izstalkuje osoba s kojom se nalazi da se utvrdi da nemazajednickih prijatelja ili prijatelja zajednickih prijatelja te da je potvrdila verbalno i napismeno da je "diskretna", da je nefem, i nema nijedan predmet/odevni artikal koji prelazi u topli spektar boja itd itd.
i tada kad se taj "stealth" deo licnosti ispolji, ispoljava se u mini eksplozijama. strasti, drame, frke, panike, diskrecije itd. enter likovi koji dobijaju nervne slomove kad ih ostavi decko a ne smeju da placu pred zenom jer su macho, ili ribe koje tuku svoje devojke itd. ergo nesposobnost da se na eksternu situaciju odgovori standardnim ocekivanim racionalnim odgovorom, nego je odgovor na eksterni stimulus nesto potpuno neocekivano i poprilicno ludo
Korisnikov avatar
By Madonna
da, da.. to je sve tako tipično za klozetare i kasne autare.. a mene baš ništa od navedenog da ne pogodi nego ETO NEŠTO LEVO. bravo ja
bolje da sam dikretan i ljiga nego budala kakva jesam :lament:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530887#p2530887]Galadriel napisao:[/url]Kod mene je posledica bila zakasneli pubertet. Sa 17 godina sam bila emotivno zrelija nego sa 21. Trebalo mi je godinu, dve puberteta u ranim dvadesetim da se izbalansiram i da razmisljam glavom umesto grlom u jagode. :D Dakle to sto svakog strefi obicno u 13.-oj mene je strefilo u 21.
Sindrom zakasnelog puberteta je opste poznat medj lezbejkama, nekad davno i bila tema o tome na forumu :)

Bas zbog toga, autovanja sebi a i drugima, ono, kasnijeg prolaska kroz ono sto tinejdzerke prolaze, u tinejdzerskom dobu :D

Ja to nisam imala, kapiram mozda jer sam se autovala rano, ko i mala Dugoslava...
:nesiguran:

Outovao sam se sa nekih 22. :nerd: Da mi je to baš nešto dobro donijelo nije. Na neki način da, skine ti se taj neki teret sa leđa ali inače ne baš. :/
A ovi tu klinci koji se idu outati sa 16 pa žive u nekim vukojebinama pa ih mlate ne znam kako uopće to prežive. Nije dovoljno što srednja škola recimo sama po sebi zna biti sranje pa još dodatno si možeš zasrati život s outanjem. Tako da ne mislim da sam nešto propustio jer sam se kasnije outao.
Korisnikov avatar
By spliff
autovao sam se sa 19 godina
kad sam se vratio iz jna
prvi sex sam imao neposredno pred odlazak u vojsku
ne smatram da sam se kasno autovao i ne vidim nikakve posledice
Korisnikov avatar
By ManToy
Prekasno sam se autovao i sada trpim posledice. Svakako sto ranije to uradis bice ti kasnije lakse.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!