Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
ju crna zeno kakvi su ovo izlivi finoce prema novajlijama :shok:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530772#p2530772]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530732#p2530732]Braveheart napisao:[/url]Tako da hajdemo mi bolje prijateljski ,sta kazes? :shake:
Razmislicu o ovoj ponudi, ipak si me sada dovela u neprijatnu situaciju zbog suprostavljanja..
:)
Drago mi je sto to cujem. :kiss:
A za situaciju znam,znam.:bigsmile:
Odbijanje pokornosti povlaci kvarenje reputacije koja je vec godinama brizljivo gradjena,sto sve zahteva momentalni i nemilosrdni odgovor i unistenje neprijatelja. :bic:
IPAK, ( :D )posto osecam da dobra volja i iskusenje ka razmatranju moje ljubazne ponude postoje da citiram meni vrlo dragog Sun Cua koji kaze da je najvelicanstveniji general onaj koji ume da pobedi bez borbe.

Mada ,necu previse insistirati da prihvatis rukovanje u mom predhodnom postu generale, posto bi to izgleda vrlo razocaralo clanove foruma kojima je izgleda potrebna zabava.

Ko razume shvatice.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa kako da posle ovoga ne pruzim ruku?
:shake:
al to ne znaci da si pobedila, vec da sam dobre volje :)
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ovo vrlo je jako sexy zvucalo..
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!