Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
tokom prezentacije nekog privatnog faksa:

....
- mislite da neko u ovo vreme ima da da 3000e za godinu?
- ali nije 3000e nego 2900e

AHA SUPER MOŽE ONDA
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Kupite kod nas robu po super ceni u iznosu od 2999,99 dinara !
A ono u drugim prodavnicama 3000,00 dinara.
Yeah right. -.-
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Setih se izjave od juce.

Menjali smo ucionicu sa nekim odeljenjem. Na jednom zidu je slika Ive Andrica pored mosta, na drugom zidu je slika Vuka Karadzica. Jedna devojka upire ka Andricu i pita:
"Je l' ono Ivo Andric? Ne, ne, ne, ne. Je l' to Vuk Karadzic? Ili Branko Copic?"

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
- 'Ajde kumim te reci mi šta ti se najviše dopada od ovog što sam rek'o??? Pa dosta toga sam rek'o!!!
- Najviše mi se dopada dramska pauza. Ostalo baš i nema mnogo smisla!!!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Isli smo dve devojke, jedan decko i ja da kupimo nesto da jedemo.
Pomenuse nekog feminiziranog decka kako je peder, ovo ono, na sta je ovaj decko prokomentarisao kako bi ih sve medju oci streljao.. Jedna devojka je rekla kako ih podrzava, a na to ce druga:
"Ja podrzavam lezbejke, kapiram ono - razumeju se, imaju vise nacina na koji mogu da se zadovolje, i da placu - zene su... Mislim, nemam nista ni protiv onih koji se trpaju u dupe*, ali kad krenu da cmizdre i da placu, pa ja ne mogu..
Btw, prijatno."
*misli na pedere konkretno

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Setih se jos jednog od danas:
"Imas li gumicu za kosu?"
Upita mene jedna devojka, a vidi da ne moram nista da vezujem, jer mi je kratka kosa. :radosnice:
Korisnikov avatar
By gossip
"izvini jel smem da te iskoristim?"
"smes" :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
ode jedna devojka u wc i kad se vratila, krene da nam prepričava šta joj se desilo...
"vidim tamo kutiju za sočiva
i jedna polovina je plava
druga bela
i posmislim kako je to sigurno zato što nije svejedno koje je za levo, a koje za desno oko
a onda se zapitam, čekaj malo, zašto pored boja nema i oznaka za slepe?! Kako će oni da znaju koje sočivo da stave?"
By neobavesten
nije dobro videla, - svaka kutijica za sociva ima oznake po kojima se razlikuju levo i desno - nije namenjeno slepima vec nama koji imamo potrebu da skinemo sociva i kad nema dovoljno svetla ili u mraku - meni se par puta desilo da sa socivima zaspim u vozu i to mi je pomoglo da ne budim ostale
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Neka devojka drugarici u busu: "JAO PUKLE SU MI PANTALONE...

...ili sam se usrala"

Korisnikov avatar
By gossip
"Postoji posebno mesto u paklu za ove devojke koje se sminkaju po prevozu."
:lol:
Korisnikov avatar
By gossip
"koleginice vi ste predali prazan papir"
"nema veze ja sam se ponadala da cu proci"
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ŽIVIMO u vremenu novog Kosovskog boja, jer se nalazimo u situaciji kao knez Lazar. Njegovih neprijatelja tada je bilo deset puta više, a protiv nas je cela Evropa. Pred nama je novi kosovski izbor. Da li ćemo, zbog toga što smo u dugovima i što nam je nacionalni ponos srozan do krajnje granice da prihvatimo uslove Hašima Tačija, koji veruje da može sve jer je dobio podršku Amerike, a možda i Nemačke. Ili ćemo reći „Ne, mi smo Srbi i borimo se za svoje, jer je Kosovo zemlja naših predaka, naša vekovna baština“ - pita se mati Makarija, igumanija manastira Sokolica, ugneždenog pod vrhom istoimenog brda, desetak kilometara istočno od Zvečana.
Bez obzira na odluku državnog vrha, srpski narod sa severa Kosmeta je već odlučio o svojoj sudbini, kaže.

- Mi monahinje se ne mešamo u politiku, ali znamo svoj narod sa severa Kosova. Veoma je ponosan, nerado savija glavu i ne radi sve što mu se kaže. Čvrst je kao onaj Njegošev orah „voćka čudnovata“ koji neprijatelj „ne slomi, al’ zube polomi“. Kad su drugi bežali, ovaj narod je ostao - kaže mati Makarija, koja ima veliki ugled među Srbima sa severa Kosmeta.
Prepričavaju oni njene podvige iz 1999, kad su vojska, policija i zbegovi iz južnog dela pokrajine išli ka centralnoj Srbiji, a mati Makarija u suprotnom pravcu, da spasava monahinje Deviča koje su teroristi držali u zatočeništvu. Tada su je viđali kako zaustavlja kolone izbeglica i govori im da ostanu na svojoj zemlji.

Sitna starica blagog lica, na kome blistaju pronicljive oči, naglašava da nije poreklom sa Kosmeta, ali da njene monahinje i ona po cenu života ne bi napustile manastir, iako je potpuno okružen selima koja su danas naseljena isključivo Albancima. Monahinje su 2004, u vreme martovskog pogroma nad Srbima, odbile ponudu danskih vojnika Kfora da ih evakuišu.

- Nismo htele. Znale smo da će, ako odemo, doći Šiptari, sve popaliti i odneti, a da se mi nikada nećemo vratiti.

Rekle smo komandantu Kfora da smo mi monahinje život darovale Bogu, srpskoj crkvi i narodu.

Da li će neko nas pobiti ili ne, to nije važno. Važno je samo da ostane naša crkva, jer dok je nje, biće i Srba, da dolaze i poju božansku liturgiju u njoj - priča mati Makarija.

Vojnici Kfora, iako naoružani do zuba, sa zebnjom su se osvrtali u strahu od albanskih bandi. Monahinje su objasnile da one, kao i svi Srbi sa severa Kosova, smatraju ostanak i opstanak pitanjem časti, poštenja i poštovanja zemlje predaka.
- Kazale smo da ne možemo da ostavimo manastir kome je ktitor udario temelj u 14. veku i doneo statuu majke Bogorodice koja od tada čudotvori i Srbima i Šiptarima i Turcima, svima koji dođu i iskreno se pomole.

Rekle smo da ne možemo da iščupamo našu crkvu iz njenih korenova i da je prebacimo negde kod Beograda.

Čovek kao izbeglica može s jednim koferom da napusti kuću, ali mi ne možemo da ponesemo naše drevne srpske svetinje na leđima - govori mati Makarija.

Komandant Kfora je doveo je više od 800 vojnika da štite manastir.

- Bilo je ovde mnogo generala i komandanata Kfora koji su intimno podržavali Srbe i govorili nam da to prenesemo narodu, samo da im ne pominjemo imena, jer oni su vojnici i moraju da rade ono što im narede političari - kaže.

Ona naglašava da je pre nekoliko dana Sokolicu posetio i nemački general Folker Halbauer, aktuelni komandant Kfora.

- Lepo smo razgovarali o svemu i on vrlo dobro zna koje je naše mišljenje. Ono je isto kao i mišljenje naroda.

Rekle smo da mi u manastiru učimo da sve ljude poštujemo kao sliku Božju, ali da ne moramo s njima da se slažemo.

Srbi protiv Šiptara nemaju ništa, poštuju ih kao i sve druge, ali očekuju da i oni poštuju nas.

Srpski narod poštuje i međunarodnu zajednicu, ali se moli da i ona poštuje njihova prava, jer se Srbi nalaze na zemlji predaka, što drugi ne mogu da kažu.

Ukoliko bismo okrenuli leđa svojoj zemlji, pljunuli bismo u lice svetom caru Lazaru i kosovskim mučenicima. Ako bismo se predali, zauvek bismo prestali da budemo ono što jesmo - zaključuje mati Makarija.

IGUMANIJA Sokolice mati Makarija jedna je od najobrazovanijih monahinja SPC. Doktorirala je na hemijskim naukama i do 1974. radila kao docent na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U Grčkoj, u Blagoveštenskom metohu svetogorskog manastira Simono--Petra na Halkidiku, izučavala je vizantijsku umetnost teologije u bojama - pravoslavnu ikonografiju. Tu se i zamonašila 1978. Tri godine kasnije diplomirala je na Teološkom fakultetu Aristotelovog univerziteta u Solunu. Kasnije je doktorirala teologiju. Mati Makarija je sa monahinjama koje podučava ikonopisu, završila oslikavanje manastirske crkve u Sokolici, a oslikala je i krstionicu Saborne crkve u Prizrenu, paraklis Sabora srpskih svetitelja u Pećkoj patrijaršiji, veliku Narodnu trpezapiju Svetog Save u manastiru Žiča. Njena izložba „Gračanica, zarobljena lepota angelska“ obišla je svetske metropole. Autorka je nekoliko knjiga.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
mO: mislim, pazis na njega dok ga jebes, onako da to bude jako ali da ga ne boli
ja; pa da
mO: mislim, vi trebate jos vise da pazite zbog anusa, picka se ne kida
Korisnikov avatar
By gossip
"ruzna je"
"pa dobro nije lepa,ali ima nesto..."
"nema nista. ruzna je."
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Prica jedna iz odeljenja kako se dopisivala sa nekim ko ima 41-2 godine i sve devojke koje su tu bile su bile tipa - :shok2: da bi im ova 'ladno rekla: "Pa sta, ja nisam normalna, luda sam - to se ne vazi."
Korisnikov avatar
By zozefin st
meni danas kolega:
sto je najgore dobra si ti osoba, ali imash te neke pokvarene momente...

{sta god mu je to znacilo}
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- bile smo da se šetamo i ja videla neko srce sa bubamarom i morala sam da ti kupim, a ovo što piše na nemačkom, mislila da je nešto slatko kao npr. DOBAR DAN ali zapravo piše ozdravi uskoro.. :shrug: ali imaš bubamaru na njemu

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By blenta
na skajpu sa zoncetom preko ipada te se setam po stanu. prodjem pored prozora i vidim jato divljih pataka koje slece kod moje terase. celo jato!!!
izadjem napolje i sve krenu ka meni - otkinem se od straha jer sam zamislio hickokov the birds

onda skontam da verovatno misle da cu da im dam hranu i pokusam da im bacim grisine al nece da jedu a sve stoje oko moje terase - kao pacja skola haha

vicem pipipi zonce mi se smeje

i izjava:

ja: pa kako se tepa patkama?
zonce: oces da ti kazem kako ja tepam patkama?

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By mitrandir
"Ajde, momci, ko će da mi izrešeta koku?"
Korisnikov avatar
By blenta
zove me drug i kaze moramo da pricamo
ja: slusam
on: imam hemoroide
.... tisina
ja: cestitam?!
on: ne zajebavaj se, u bulji su mi.
ja: hmm, obicno prvo izadju u nozdrvama
on: ne glupiraj se nego mi pomozi. dobio sam neku tubu s necim i pipak sa rupicama
koji se na navoj od tube zavrne pa se strcnes s tim u bulju
... opet tisina...
on: kad pokusam...ovaj... da ga stavim, boli me, mislim da me boli zbog tih rupica sa strane
a i velik je taj pipak br'te kao pola prsta je
ja: (ovde prevrnem ocima, prvo na komentar o velicini) okupaj se temeljno a onda dok si pod tusem
uzmi neku kremu i stavi na rupicu i na rst i probaj malko da udjes unutra prstom
cisto kako bi razmazao kremu i unutra po zidovima.. onda gurni taj pipak i pritisni tubu
on: e sad cu da probam.
ja: (posle pola sata) preziveo?
...tisina..
stize poruka posle sat i 10 minuta: kako je ovo dobro :)
Korisnikov avatar
By De Vil
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531862#p2531862]blenta napisao:[/url]zove me drug i kaze moramo da pricamo
ja: slusam
on: imam hemoroide
.... tisina
ja: cestitam?!
on: ne zajebavaj se, u bulji su mi.
ja: hmm, obicno prvo izadju u nozdrvama
on: ne glupiraj se nego mi pomozi. dobio sam neku tubu s necim i pipak sa rupicama
koji se na navoj od tube zavrne pa se strcnes s tim u bulju
... opet tisina...
on: kad pokusam...ovaj... da ga stavim, boli me, mislim da me boli zbog tih rupica sa strane
a i velik je taj pipak br'te kao pola prsta je
ja: (ovde prevrnem ocima, prvo na komentar o velicini) okupaj se temeljno a onda dok si pod tusem
uzmi neku kremu i stavi na rupicu i na rst i probaj malko da udjes unutra prstom
cisto kako bi razmazao kremu i unutra po zidovima.. onda gurni taj pipak i pritisni tubu
on: e sad cu da probam.
ja: (posle pola sata) preziveo?
...tisina..
stize poruka posle sat i 10 minuta: kako je ovo dobro :)

Hahahahahahahahahaha. :roflmao:
Korisnikov avatar
By gossip
"volim da navijem sat u 9 a ustanem u 12"
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!