Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

grozno!!! hove macak da mi umre...nzm sta da radim,zvala sam veterinara,kreten se ne javlja... kako stane na noge,tako mu se zavrti u glavi i pada momentalno..po ceo dan spava,nece nista ni da jede ni da pije... :rida: :( :rida:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li je mali ili odrastao?

Ako je mali, velika je verovatnoća da ima stomačne probleme... a sa veterinarima na dohvat ruke je jebeno. Googlaj veterinare u blizini, zovi koga god.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Njih čovek ne može da uhvati ni u normalno doba... izjutra ga vodi u najbližu veterinarsku ambulantu, valjda će izdržati do jutra :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mleko ne bi trebalo da pije odavno... nije mu potrebno, nažalost može biti i štetno, a odrasle mačke obično same prestanu da ga piju u nekom trenutku.

Može mu biti bilo šta. Problem je što je njihov organizam, posebno probavni sistem, osetljiv na sva sranja koja ljudski organizam može lakše da preradi jer je većeg kapaciteta... mogu da dobiju problem od kamenca u vodi, od hemije u hrani...

To si danas primetila, odjednom ili mu opada apetit danima? Da li je vršio nuždu, kakva mu je stolica?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jel povraća? nemoj na silu da ga teraš da jede i pije i nemoj mleko da mu daješ, stavi mu činiju sa vodom blizu pa će uzeti ako hoće
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
verovatno je stomačni virus

dakle ovako kako sam gore napisala. nemoj da ga teraš da jede, mleko uopšte ne treba da mu daješ. ostavi mu vodu, uzeće ako hoće. kontam da je unutra? ako nije uvedi ga, neka bude na toplom

što se veterinara tiče si probala da kontaktiraš dežurnog? ako si iz beograda:
http://www.dezurniveterinarbeograd.com/" target="_blank
a nzm u pm.sad spava,necu da ga budim,samo proveravam jel dise... nije napolju,spava sa mnom svako vece u krevetu..stavila sam mu vodu pored odmah..ja necu ni spavati vcrs,bojim se... :(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne mogu da se nateram da ustanem iz kreveta, a budan sam već 2 sata.... Baš sam nešto bezveze...
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa napaljena sam. tako se osecam. evo
Korisnikov avatar
By ultraviolet
znojim se tu koliko me sve boli, super, samo veselo.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!