Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Nema, to je naucilo da vedri i oblaci tudjim sudbinama od kad je prvo veslo posisalo na veronauci u selu odakle je. Raspolaganje tudjim zivotima kao da su cipele i tasne. Kupi, vrati, obuj, izuj...

Pola Srba bi picku prodalo da moze da zivi zivot i vozi ono sto on djira.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, evo gledam Muhameda Jusufspahića na RTS kod Natase Miljković. Bas se prolupava.

Jos skinuo onu kapu pa neka duga kosa ispod - UOPSTE mi vise nije HOT.
UK's top cardinal accused of 'inappropriate acts' by priests
The complainant, who is now married, was then a 20-year-old seminarian at St Andrew's College, Drygrange, where O'Brien was his "spiritual director". The Observer understands that the statement claims O'Brien made an inappropriate approach after night prayers.
:fuck:
In a second statement, "Priest A" describes being happily settled in a parish when he claims he was visited by O'Brien and inappropriate contact between the two took place.
In a third statement, "Priest B" claims that he was starting his ministry in the 1980s when he was invited to spend a week "getting to know" O'Brien at the archbishop's residence. His statement alleges that he found himself dealing with what he describes as unwanted behaviour by the cardinal after a late-night drinking session.
"Priest C" was a young priest the cardinal was counselling over personal problems. Priest C's statement claims that O'Brien used night prayers as an excuse for inappropriate contact.

noću kardinališe i zabija molitve, a danju se bori protiv homonapasti. kada li taj čovek uopšte spava?
O'Brien, who is due to retire next month, has been an outspoken opponent of gay rights, condemning homosexuality as immoral, opposing gay adoption, and most recently arguing that same-sex marriages would be "harmful to the physical, mental and spiritual well-being of those involved".
:isus:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam mislio da ću ovo ikada pomisliti, ali poštujem čin povlačenja Pape sa funkcije.
FB: "Klub pokrivenih sestara muslimanki"
ANONIMNO PITANJE :

Selam Sestre volim da bude pitanja Anonim

kako da reagujem svekerva kupila poklon mog supruga ( bukserice ) ja mislim da je puno privatan stvar to ima pravo zhena a ne svekerva kako bih vi reagovali volim odgovor samo od sestre shto klanjaju ( poshto imaju rahmet ) :lol:
Selam alejkum.Voljela bih da ostanem anonimna.Imam pitanje i za vas a i za clanove stranice.Da li se zena smije svojevoljno prestati dotjerivati svome muzu ako on vise ne pokazuje interes za intimne odnose sa njom.Voli je i sve to stoji ali on nema nikakvu zeju za odnosima.Sta preporuciti zenama u tom slucaju?Ako imate misljenje i nekog daije bilo bi korisno. Unaprijed hvala, Allah vas nagradio.
I na kraju hardcore primjer koji mi uopšte nije smiješan
Selam alejkum.moze li anonimno pitanje.Pokrivena sam i imam neku izraslinu na glavi velicine klikera koju sam tek primetila da li ja smem ici kod muskog doktora na pregled jer moram maramu da skidam a nemam mogucnosti da biram kod zenskog doktora
https://www.facebook.com/pages/Klub-pok ... ts&fref=ts" target="_blank
Korisnikov avatar
By Burak
OTAC PAJSIJE:
"ПОЗНАТИ ВАТИКАНСКИ ШПИЈУН БРАНКО КОЦКИЦА МЕЂУ ДЕЦОМ ПРОМОВИШЕ СЛАМАЊЕ СРБИЈЕ И ПОНОВНО ФОРМИРАЊЕ АНТИСРПСКЕ АТЕИСТИЧКЕ ТВОРЕВИНЕ ЈУГОЛСАВИЈЕ. ЗАШТО БРАНКО КОЦКИЦА НИКАД НИЈЕ ДЕЦИ ГОВОРИО О УСТАШКОМ ЛОГОРУ ЈАСЕНОВАЦ?" :opacupa:
https://www.facebook.com/OtacPajsije?ref=ts&fref=ts" target="_blank
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zamisli, nikad deci nije pricao o logorima :barf:

edit: profil nije fejk? njegov je?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
IZLIV MOZGA> BLAGOSLOV ZA CRTANE FILMOVE (za decicu od 5 do 105 godina!)

Slika

Ne mogu da zaboravim ni trac o postojanju izvesne kutije za priloge namenjene lecenju lgbt ljudi u Hramu :hand: , na koji mi je space oddity skrenula paznju- ateistički izliv :jbg: :snob:
By neobavesten
kako ? zar njih ne lece lopatom ? ili im ponestalo lopata ?
Objavila žena, studentkinja
deo 6 o nesuglasicama izmedu muza i zena 34, muskarsi upravlju i vodi brigu o zenama jer je allah odlikovao i uzdigao jedne iznad drugih i jer oni muskarsi trose svoje imetke za izdrzavanje zena dobre zene su pokrne bogu cuvaju tajnje u oduutnosti muza sto treba cuvati cast i imetak za to sto allah cuva njih a oni zene za koje se boiite da ce biti nepokorne savjtujte ih ostavite ih u postelima ne neprilazite im i istucite ih a ako vam se pokore ne iznalazite protif njih nikavke nacina da im ucinite nasejlje za, za iste je bog uzvisen , velik
:pljuje: :giljotina: :elektro:
Ovo mi je neshvatljivo..

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franja oprao je na Veliki četvrtak, noge 12 mladih zatvorenika, tokom ceremonije koju je godinama obeležavao kao nadbiskup, a nastavio kao papa.

Slika

Kako je objavio radio Vatikan, papa Franja rekao je zatvorenicima da je Isus oprao noge svojim apostolima, kao gest dobrote.

"Ako je Gospod oprao noge svojim apostolima, mi treba da činimo isto", rekao je papa

......
Zasto je Isus oprao noge Apostolima?

Za vreme večere nastade među učenicima rasprava o tome koji je od njih važniji. Tada Isus ustaje, opasuje se ubrusom, uzima umivaonik i počinje da pere noge svojim učenicima, i time Isus pokaza svoju smernost punu ljubavi, koja treba apostolima i svima vernima da bude primar vrline poniznosti i ljubavi prema bližnjem. Kada im opra noge reče: “kad sam ja, Gospod i učitelj, oprao noge vama, i vi ste dužni da perete noge jedan drugom.” (Jovan 13;14).'

Isus nije prao noge apostolima da bi dokazao svoju dobrotu vec da bi ih naucio poniznosti i jednakosti u sluzenju jednih drugima.Isus je najveci deo svoga zivota proveo u najnizoj klasi ljudi svoga vremena kao njima potpuno jednak.

Rimokatolicka crkva u praksi je suprotnost svemu gore napisanom.
Njoj se sluzi, Papa je iznad svih.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja kapiram... očigledno je to da je čovek pederčina sa vrlo izraženim foot fetishom.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!