Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Lincoln - očekivao sam da će biti dosadniji, ali je zapravo bio dobar. Dobra gluma od DDL
Klip (2012)
Maja Miloš
4.5/10

Trnovit je put od jebanja do ljubavi. : D

"Kids" na srpski način. Pretpostavljam da ću ga zaboraviti do ponedjeljka.
Iako, dobro se isprepliću "tihe" scene očeve bolesti s onim scenama posjete bolesnoj djevojčici i Jasnine izgubljenosti, praznine i bijega kroz destruktivan odnos s Đoletom.
Slika
Oz the Great and Powerful (2013)

U prvih 20-ak minuta sam mislio da ću se razočarati ali film je na kraju ispunio moja očekivanja. Zaljubljenicima u zemlju Oz ga posebno preporučujem.
Predivno ispričana priča o događajima koji su se odigrali decenijama prije Dorotinog dolaska u taj fantastični svijet. :tapse:
A na kraju sam kucnuo tri puta cipelicama i izgovorio: "There's no place like home."...i eto me, opet sjedim ispred monitora i kuckam vam ovo. :yes:

Uživajte!
:bye:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523053#p2523053]Dr_Shortbus napisao:[/url]Slika
Oz the Great and Powerful (2013)

U prvih 20-ak minuta sam mislio da ću se razočarati ali film je na kraju ispunio moja očekivanja. Zaljubljenicima u zemlju Oz ga posebno preporučujem.
Predivno ispričana priča o događajima koji su se odigrali decenijama prije Dorotinog dolaska u taj fantastični svijet. :tapse:
A na kraju sam kucnuo tri puta cipelicama i izgovorio: "There's no place like home."...i eto me, opet sjedim ispred monitora i kuckam vam ovo. :yes:

Uživajte!
:bye:
I ja odgledao ovo pre koji dan.Fin je filmcic :)
Korisnikov avatar
By bothways
Hyde Park on Hudson -- na momente dosadno, na momente zanimljivo. Sve u svemu fin filmić
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Gledao danas na faksu. Kući više ništa i ne stižem.

Promenih mišljenje o njoj. Na pozitivno.

10/10
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah Source Code (2011)
Nije toliko dobar kako sam očekivao, ali nije loš. Zanimljiva tema.

Takođe Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa (2005) kao završetak serije.
Blah, totalno bezveze i besmisleno.
Korisnikov avatar
By bothways
Identity Thief (2013)
Zanimljiv i smešan. Komedija po mom ukusu.
  • 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!