Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By HalfJack
Nerviraju me tvoji avatari mean983848485.

OT: Upoznao sam neke ekstroverte i ne vidim ih napadnim. Barem nisu napadni oko mene, imam više problema s time da se ne družim toliko s nekim ljudima jer su mi jednostavno predosadni. I sva ta fejkanja i pizdarije i tzv. prijateljstva me smaraju pa sam rađe onda solo nego da budem blizu takvih stvorova samo zato da budem u nekom društvu.
By space_oddity
Pronalazim se u svakom panelu ovog stripa (videh ga pre par meseci još).

Nevezano za stripić, introvertnost se često brka sa stidljivošću, tremom pred ljudima (npr. pre javnih nastupa, a i generalno), ćutljivošću itd.
Ja nemam te probleme, ali bih rekla da jesam introvertna.
Korisnikov avatar
By Srklet
dodao bih da je za mene ključno ima li osoba sposobnost konstruktivnog povezivanja s drugim ljudima, s kojima se naravno želi povezati. to ne znači nametnuti sebe niti se pokoriti tuđem nametanju, nego prepoznati poveznice i djelovati konstruktivno i reciprocno u skladu s njima. nitko po defoltu ne zasluzuje poseban tretman, a oni koji smatraju da ga trebaju dobiti su nepodnosljiva ljudska bića.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2483859#p2483859]Popeye napisao:[/url]dodao bih da je za mene ključno ima li osoba sposobnost konstruktivnog povezivanja s drugim ljudima, s kojima se naravno želi povezati. to ne znači nametnuti sebe niti se pokoriti tuđem nametanju, nego prepoznati poveznice i djelovati konstruktivno i reciprocno u skladu s njima. nitko po defoltu ne zasluzuje poseban tretman, a oni koji smatraju da ga trebaju dobiti su nepodnosljiva ljudska bića.
To nema veze sa introvertnošću ili ekstrovertnošću.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dobro, to je tacno, introverti osecaju da je vampirsko a ekstroverti medjusobno se dopunjuju u sustini.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Introvertna, 98% vremena.

Imam periode kada volim puno da komuniciram sa ljudima i kada mi odgovara da budem u nekim vecim grupama i kada sam skroz otvorena. Ali ti periodi su zaista retki i mali.
Ovako - vise volim da budem u prisustvu neke manje grupe ljudi (po mogucstvu 1 na 1), razgovaram, ali nisam toliko otvorena i od esencijalne su mi vaznosti periodi kada cu da budem sama da napunim svoje baterije. (tada mozda jedino od komunikacije dolazi u obzir putem neta, ali je i to zaista malo)
I ljudi tako cesto kada me prvo sretnu u nekoj vecoj grupi i misle da sam mirna, tiha i povucena, a onda budu iznenadjeni kada se nadjemo u nekoj manjoj grupi i ja pocnem otvorenije da pricam sa ljudima i da se zajebavam.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa sta ja znam, kad sam bio mladji, bio sam dosta povucen. Ali mislim da je to vise zato sto nisam nikada imao odgovarajuce drustvo. Sada sam mnogo otvoreniji u svojoj interakciji sa ljudima, i nije mi toliko strasno da zapocnem konverzaciju sa nekim. Medjutim, definitivno imam taj bubble i potrebno mi je vreme sam sa sobom da se rechargujem.

Mislim da mogu dobro da funkcionisem i sa ekstrovertnim i sa introvertnim ljudima, ukoliko su mi zanimljivi naravno. Pustim ekstrovertne da vode razgovor i da dobiju svoj spotlight (sto meni savrseno odgovara), a sa introvertnima nemam te awkward silence momente i skroz je okej da razgovor ide sporije i smirenije... sometimes very relaxing speaking to them actually.
By barni
oba sam tipa licnosti, mada daleko vise tezim ekstrovertnom tipu (to me i nekako obelezava u drustvu)
introvertnost kod mene je vezana za odredjena metafizicka znanja koja posedujem i koja ne delim nisakim(izuzev jednog prijatelja)

ponekad se znam osecati nelagodno u drustvu introvertne osobe ali umem da im pridjem i ne izbegavam ih

i da neko je ovde rekao da ljudi cesto stidljivost i rezervisanost mesaju sa introvertnoscu...slazem se
By barni
strelica na gore
takve suprotnosti se privlace ali tesko opstaju(ako govorimo o krajnosti oba tipa licnosti)

kraj moze biti veoma bolan cak i nasilan, deblji kraj batine uglavnom izvuce ekstrovertan tip

problem je resiv ukoliko oba tipa u braku ili vezi rade na razvitku svojih licnosti sami prepoznavajuci problem
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da ja delujem mozda ekstrovertno, jer nisam cutljiva u drustvu, i prilicno sam otvorena.

A zapravo me izlazak i interakcija sa ljudima uglavnom umara, ma koliko da se lepo provedem, i svaki put mi treba neko vreme da obnovim energiju; zato i ne izlazim cesto.

Svakako mi je najlepse i najmanje zamorno kad neko dodje kod mene gajbi, na moju teritoriju, 1 na 1.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2522835#p2522835]Hys. napisao:[/url]
A zapravo me izlazak i interakcija sa ljudima uglavnom umara, ma koliko da se lepo provedem, i svaki put mi treba neko vreme da obnovim energiju; zato i ne izlazim cesto.

Svakako mi je najlepse i najmanje zamorno kad neko dodje kod mene gajbi, na moju teritoriju, 1 na 1.
i ja imam ponekad taj problem, znam tacno o cemu pricas :)

ne znam jesi li nekada razmisljala u smeru da imas ponekad problem da prihvatis ono sto ti drugi nudi pa zato izadjes izmorena iz neke price?
Kao sto dajes moras nauciti i da uzimas.To zna biti tesko ponekad pa upadnes u klopku gde mislis da nedovoljno dajes pa dajes jos vise a nista opet ne dobijas.
Rezultat je uvek iscrpljenost i potreba za biti sam sa sobom.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2522787#p2522787]Fusi0n napisao:[/url]Defintivno više spadam u introverte.
... sa snaznim extrovertnim impulsom koji se lako pokrece od strane ljudi koji mi prijaju.
Tako kaze moj friend psiholog koji me dobro zna.
Ja mu nekako kad sam okruzen extrovertnima dodjem introvertan i obrnuto, u drustvu introvertnih to nikako nisam :)
Nemam pojma.
By Simor
^
Sjajno. :) Sviđa mi se the afterparty. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!