Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
^ mnogo, mnoooogo dobra predstava. i potresna. ona cura je sjajna, ali teta je prosto oduvala i nju i publiku.. mi smo gledale pre neki mesec kad su tek počeli i bile potpuno oduševljene. kontam sada kada su se uigrale da samo mogu bolje da budu..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
teta me je i najdoslovnije oduvala: samo sam istrcala, sa aritmijom, suzama u ocima i propratnim atributima
Korisnikov avatar
By Torry
jel gledao neko Izopaceni u Bitefu? Idem veceras pa zato

Predstava ’’Izopačeni’’, nastala je po nagrađivanoj i ekranizovanoj drami Martina Šermana, koja se bavi položajem homoseksualaca u Berlinu tridesetih godina prošlog veka, kao i njihovom progonu i sudbini koja ih je zadesila u nacističkim koncentracionim logorima.
Predstava u režiji Andreja Nosova i koprodukciji između Hartefakta i Bitef teatra, okuplja glumce iz Beograda i Sarajeva i plesače Bitef Dance Company, u pokušaju da temi drame priđe na aktuelan način, analizirajući kontekst u kome žive manjine u savremenoj Srbiji.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Gledajte predstavu AFTER u Ustanovi kulture "Vuk" na Zvezdari.

Odlična je i ima jedan gej i jedan lezbejski par :)
By neobavesten
"Izopaceni" u Bitef-teatru ne lice nimalo na film "Bent" ali su isto toliko dobri
mladi glumci Radovan Vujovic, Boris Ler i Alban Ukaj su odlicni
Branko Cvejic briljira
Strahinja Lackovic i Milos Isailovic pokazali su da umeju i da glume a odlicni su baletski igraci
svakako vredi pogledati
By neobavesten
aj sad da krenemo u teoriju filma, pozorista i glume uopste
ako si pogledala i jedno i drugo da diskutujemo - ako ne - nema svrhe
jesu radjeni po istom textu i oba su odlicna na svoj nacin ali meni ne lice
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pogledala sam oba, zato mi i nije jasno u kom smislu ne liče..
Mislim, nisu identični svakako, jer ni dve predstave po istom komadu rađene ne mogu biti identične, ali poklapanja svakako postoje - na ključnim mestima i više od toga.
Ono što je npr, u predstavi i nije baš najjasnije istaknuto je da se Branko Cvejić pojavljuje kao dva lika, koje u filmu igraju Mick Jagger i Ian McKellen.
By neobavesten
de gustibus ...............
meni je to bilo savrseno jasno - u pozorisnim predstavama cesto glumci igraju vise uloga
Korisnikov avatar
By nsc
"Yesterday - seti se da zaboravis" Bitef teatar, Bitef Dance Company
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2072438#p2072438]nsc napisao:[/url] odlicna plesna predstava, savremeni ples, cudna muzika i neocekivana igra, ali se meni jako dopalo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2074242#p2074242]nsc napisao:[/url] Zahtevna, izvrsno zamisljena, odlicno izvedena koreografija. Bitef dance kompany cini grupa mladih igraca, klasicno obrazovanih i fantasticno uigranih, zadovoljstvo ih je gledati.
9/10
By misha26
"Galeb" SNP Novi Sad. Cehova drama koja traje sedam sati, potpuno jedan novi koncept pozorisne predstave.
By misha26
novi koncept u smislu trajanja ili radnje?
to sto traje 7 sati nije bas novo, u naturalizmu je to bila normala da pozorisne predstave i filmovi traju toliko.

U smislu radnje, naravno. Predstava koja ima vizuelnu i audio snagu, i to takvu da je nemoguce ostati ravnodusan.
Korisnikov avatar
By Tungi
Hoće neko da gledamo Skakavce u JDP-u 29. decembra?
By ...Sitnicava...
Pokušavam da kupim kartu za Šekspirovu Bogojavljensku noć.

Sve bude rasprodato mesec dana unapred.

A ja ne smem da kupim ranije karte, propadne firma i šta ću onda
Korisnikov avatar
By Torry
Vazno je zvati se Ernest (Rasa Plaovic)

odlicno, cak mi je i Nenad Stojmenovic koji je inace sav bezlican, bio fantastican

Maja i ja i Maja (Bitef teatar)

ne mogu ovo da definisem, skroz nerazumljivo, inspiracija scenarija je izmedju ostalog i slikovnica Maja ali bez ikakve poente

Slucaj Vojcek-Hinkeman (Bitef teatar)

svidja mi se, pogotovu kada su glumci bili spontani i u jednom trenutku poceli da pricaju dogodovstine iz svog privatnog zivota
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!