Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ovo mozda moze da bude i u onoj temi dejt za verovali ili ne ali ajde napisacu ovde.

Resih kada sam poslednji put bio u Beogradu da se upoznam sa deckom koji je iz mog grada, ali zivi i radi u Beogradu. Culi se telefonom par puta nesto na kratko i delovao je ok skroz.

Prvo se 10 minuta cudio zasto i kako to da sam se vratio iz Beograda u rodni grad. On nikada ne bi mogao, mali grad je smrt, ovo ono bla bla bla. Bukvalno je napravio mamlaza od mene i popisao se po meni zbog toga sto sam nakon faksa nasao posao i vratio se u rodni grad.
Onda je krenuo da prica svoju tuznu sudbinu kako radi u Beogradu za 30.000 i gazda ga ponizava, a stan placa 20.000 i bukvalno gladuje. Na moje pitanje jel izlazis negde poceo je da se dere "gde da izlazim, od kojih para, ja nemam za espreso bla bla bla". A tek kada je cuo da sam ja za tih nekoliko dana u bg na izlaske potrosio pola plate poceo je nesto u fazonu "eto neki ljudi za hleb nemaju, a neki trose po klubovima"... pa je poceo da pljuje ta mesta i da se zgrazava sto sam bio u Smajliju ili Pleasure-u.
Onda je krenulo pljuvanje po drzavi, lopovima, kapitalistima... pa zaprepascujuca neka nacionalisticka prica kako su Srbi ugrozeni u svojoj drzavi jer evo Cigani imaju veca prava od nas.. i kao zavrsnica poceo je da prica "ali briga me ja radim, trudim se uspecu, pokazacu ja svima, ja cu se obogatiiti bla bla bla"... I toliko je zapenio da sam imao utisak da ce na meni da iskali svoj bes ili da nema sanse da ga se otresem da ce krenuti zamnom.
Nakon pola sata namestio sam da mi zvoni budilnik na mobu za 5 minuta i iscenirao da me neko zove i da moram hitno da idem.
Samo se nadam da necu ovde kod mene u mom gradu da ga previse srecem, jer znam da bi me smarao ponovo.
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ Mozda je Danny nekibroj :giggle:
Ukoliko mi se svidi ono što VIDIM, nekako lakše prođe i ono što čujem. :lol:

Polušala. :D

Najprije ne bih voljela čuti kreštav glas jer sam na to alergična, a što se sadržaja tiče, lakše mi je napisati ono što bih voljela čuti - teme kojima bi me osoba s kojom pričam zainteresirala za sebe, a kroz koje pokazuje strast prema onome što radi, voli, studira i sl. Isto tako da sa zanimanjem posluša ono što mene veseli. Najbitniji je taj dojam komunikacije koja se odvija u oba smjera, glatko teče i onaj osjećaj kad pogledam nakon nekog vremena na sat da ne mogu vjerovati kako nisam bila svjesna da je vrijeme tako brzo proletilo.

Sve suprotno od toga nije poželjno.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih volela da zakljucim da mnogo prica.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Nisam rekla da uopste ne prica, ali da ne brblja i prica samo da bi pricala.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne bih, pre svega, volela da cujem da je moja dobra volja= izlazak na pivo shvacena kao dejt. a narocito ne bih volela da mi se ponovi ona saka na mojoj butini cija se sopstvenica ne obazire na to sto joj najdirektnije pricam da necu nesto.
Korisnikov avatar
By mega therion
da krene sa pricom kako ce me odviknuti od pusenja... Meni su moje lule svetinja!
Korisnikov avatar
By No_Stress
Da nije preboleo bivseg a proslo 2 godine. come on!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
^
i uopšte to pominjanje bivših odvede uglavnom u celu ispovest. nisam ja dežurno rame za plakanje.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525798#p2525798]mega therion napisao:[/url]da krene sa pricom kako ce me odviknuti od pusenja... Meni su moje lule svetinja!

Da krene sa pricom da ce me "odvici" od bilo cega. Ili mi nesto zabraniti lol

Ali ne mogu da kazem da je iko to rekao ili pokusao.

edit to add>

muz je bio protiv farbanja u plavo. Ipak se ofarbah, tela da vidim.kako ce to izgledati. Nidles tu sej, bio je u pravu :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti je prednost, znači da tako utičeš na ljude da, možda ishitreno i nerazborito, ali opet strasno požele s tobom nešto ozbiljnije već posle prvog sastanka. Budi zadovoljan zbog toga, ima nas kojima se to nikad nije desilo, osim golog seksa i pražnjenja, niko ništa više nije poželeo da ima. :nazalost:
Korisnikov avatar
By 2kune
e to ti ne vjerujem... ti mi baš djeluješ poprilično fatalno... :cvece:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!