Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Ja ovde bas dugo nisam zalazio, ali vidim da su se vratile jos neke stare, drage face. :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519398#p2519398]stefan19 napisao:[/url]
Dakle moje pitanje je "Jel ste ikad bili u chetvorci" And if so -- kako vam se dopalo?
Jer ja sam brate navuchen na 4-ku KO INDIJANAC!
da.

bili su u pitanju fini i pažljivi ljubavnici i bilo je OK. vjerovatno bi bilo i bolje, ali meni je to bio prvi seksualni susret van 1-na-1 kombinacije.

nije se radilo o tome da postoji samo jedan "stefan" :D a nije bilo ni zavijanja.

svako je radio šta se kome dopalo i bilo je dosta maštovitih kombinacija, stvari, poza, dodira... penetracija (i gomile kondoma).

seksualna dinamika bila je vrlo zanimljiva. nekad su to dva para koja voajerišu, nekad je to trojka koju ubrza ili smiri četvrti, nekad je to troje na jednoga...

da li bih ponovio? već duže sam i nekoj aseksualnoj fazi, i više me interesuju 1on1 susreti. ne smatram se navučenim, i guess.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Kako ja volim da citam Stefanove teme... :radosnice:
Salame, parizeri, kobasice... :radosnice:
By Sixto
DJ'E SI GORIL'CE SUNCE TI JEBEM DLAKAVO! :hug:
By Sixto
Nemoj da ides, zabava tek pocinje!
By space_oddity
Nijedan kobas, parizer ili neki treći suhomesnati proizvod u uvodnom postu?!

Son, I am dissapoint.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!