[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520129#p2520129]barni napisao:[/url]Vel jesi li razmisljao kada da pomenis svoj stil?
Ti mene podsecas na Gerarda Depardiea a on je meni najbolje izgledao u momentima tamnije kose, odela itd...nikako pramenovi, plavkasto itd...
imas li neku sliku u odelu?
ova koju si postavio u avatar mi se ni malo ne dopada
![:roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
shta sve necu prochitati ............
![:pucaodsmeha:](./images/smilies/pucaodsmijeha.gif)
chuj gerard depardieu, nidje veze ....
ne znam brate, samo znam da ono shto mi ovde govorite vi neki josh nikad u real-life-u mi niko ne reche. ochito je da spadam u osobe koje morash sresti uzivo da bi se presudilo, a to nazalost slabo ima izgleda da ce se desiti jer sam razocharan MENTALNIM stanjem primercima moje/vashe/nashe gej zajednice u Srbiji, bar ovde na forumu, chast izuzecima . vi ljudi imate ozbiljne probleme, ali, bash, preko i povrh toga shto vas je okolina tamo izjebala do daske u mozak....
pa, koji kurac mislish/te da ja ishta podredjujem kako ce i/ili da li cu se svideti nekom barniju, deniju, marsu, casinu......, da cu menjati stil zbog vas, da cu ishta uraditi na sebi zbog vas? otkud vam tolike ideje vaznosti, ne ide mi u glavu. ja postavljam svoje avatare i slike i pichke materine kad i koje JA hocu i kad se i shta se MENI cefne, pa zar josh nishta ne kopchate?
dok sam na ovom sajtu josh sam na minimalno 3 drugih, komuniciram s ljudima i govore mi skoro sve razlichito od onog shto chujem ovde.
@iriS, i ja mislim da si nezrelo dete zato shto si lezbejka. how 'bout that?