[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519624#p2519624]*deni* napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519617#p2519617]Vel boy napisao:[/url]
postavi temu o denijevim kompleksima i fobijama koje projektuje na odabrane druge, talk about transfer of "blame" itd.....
Pa ne znam. Kad bedevija od preko 100 kg i sa 40 godina kao ti dođe i krene sebi da tepa - '' gayboy '', '' sugarboy '' itd., meni stvarno bude neprijatno.
Ne kažem, moguće da je problem u meni, mojim kompleksima, fobijama, projekcijama, pa baš zbog njih pod pojam '' gayboy '' ( sa sve propratnim smajlijem ) podvodim neki sasvim dijametralno suprotni psihofizički tip ličnosti.
Ako je problem u meni, onda tražim da se moj psihički poremećaj poštuje, bolest je bolest i mora da se poštuje.
ja samo znam da u gej svetu bar ovom ovde u Americi josh ni od koga nisam chuo iskljuchivo takvu "sistematiku" asocijacija i znachenja kao ovih tvojih. u hetero svetu mda, ali u gej/bi svetu ovde gde sam mislim da su takva uskoumno-"nashnarodkaze"-ska tumachenja vrlo retka. ovde se u npr. americhkoj gej zajednici/ama nastoji poshtovati ono kako osoba sama sebe iskazuje, deklarishe, shvata, dozivljava kao i kako su drugi tu osobu tokom zivota dozivljavali, poznavali, osecali. bar u gradovima. bar meni niko nikad u gej svetu ne predstavi tako iskljuchivo "stvari" kao shto su u tvojoj glavi, deni.
ima dosta stvari koje mi se recimo ne svidjaju u americhkoj gej zajednici/ama ili koje ne razumem, ali ove o kojima govorimo momentalno, ne. tu nisam nailazio na osobe poput tebe, deni.
ukoliko su ovi tvoji deni stavovi zaista i stavovi gej sveta u Srbiji, zemljama ex-Yu... pa nije ni chudo shto su gej zajednice u Srbiji, zemljama ex-Yu tu (u nigde-u) gde ste.
s obzirom da sam detektovao jedan vrlo uznemirujuci a vrishtece ochit interni problem u gej zajednici Srbije/zemalja ex-Yu, postavljam vrlo brzo temu u prikladnom potforumu s nazivom- Zar je stvarno tako kod vas?
btw. shta znachi bedevija wtf?