Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
ja nisam znao da je izasao novi album... :drama:

divno... :love:
Korisnikov avatar
By bern
ja mora da sam čudak jer ne vidim zašto je vama ovo super... meni je ubitačno dosadno. ono, kao kate bush razapeta između pitanja: "biti hister, da ili ne?".
Korisnikov avatar
By Mars
ako Smrt zamišljam kao Lanu Del Rey, Florenca (sa mašinom) bi u tom slučaju bila samrtnički ropac.
By Glasnik
Nisam ranije preslušao ovaj drugi album, ali ovih par pesama koje sam čuo skoro su :love: .
By loreenche
Samo da se zahvalim Paparazziju što mi ih je preporučio, sad ne mogu otpočeti dan bez No Light, No Light
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja uvek kasnim sa muzikom bar pola godine :lol:
Nisam se toliko naložio na nešto još od The knife (njih sam omašio dobru godinu :lol: )

[/quote]
:love:
Korisnikov avatar
By Mars
studijska verzija mi je bezveze, ovom sam oduševljen

By Aven
Kod Florence mi je najbolje što pjesme koje mi na prvo slušanje uopće nisu sjele nakon nekog vremena postanu odlične. To bi bila oznaka kvalitetnog izvođača. Krasni su mi ti bogati, melodiozni fairy tale glazbeni aranžmani upotpunjeni lijepim harmonijama back vokala.

Od ovih "veselijih" kojih i nema baš puno :D jako volim "Drumming Song". "Howl" mi je isto često na repeatu bila u autu. "Rabbit Heart" je klasik.

Ali dvije koje me skroz rasture su ove:

Jessie Ware mi dolazi u srijedu u ZG, a poslije nje možda najviše priželjkujem koncert Florence.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!