Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Sećate li se scene seksa između Gorice Popović i Mikija Manojlovića u filmu '' Rane '' ? Sad mi pala na pamet.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519555#p2519555]*deni* napisao:[/url]A, Vel, bi li ti pristao da ti stefan onako balkanski pljune u šupak, ili bi i tu dosledno insistirao na upotrebi fragrantnih masti i eteričnih ulja ? :fist:
ako je zdrav i me ne zarazit' bre, dabome da moze i da pljune, onako balkanski! :kuckuc:

SAFE (i konsenzualno) je imperativ, sve ostalo, dabome da ide! :)

zar i ovo trebam objashnjavati, dzi....

p.s. ja volim upotrebu fragrantnih sastojaka da amortizujem smrad napaljenih, uzjarenih should I say, testosterona mojih would-be jebacha i jer volim meshavinu parfema s jedne strane (moje) i mushkih telesnih zapaha s druge strane (njegove) tokom seksa! capisci? :)
Koja polemika o etericnim uljima i ostalim pomagalima haha :D

Za vrhunski seks je bre neophodna samo jaka seksualna energija, uzajamna atrakcija, i (za mene bar) glatko, cvrsto al niposto mrshavo dupe. Ijao, kad vidim tipa koji ima lepo povece a cvrsto dupe, i jos kad ima lepe svilene gace ili jockstrap, pa kad pocne da se trlja o mene i izaziva... ijaoooo. Takvu guzu sam u stanju da jebem sat vremena ako treba u 10 poza, da skichi i vrishti od zadovoljstva, da oboje uzivamo i da strast PRSHTI na sve strane kao vatromet! To je za mene seks!
pa ludi deni skrenuo temu tipichno u bezveze smeru i vuche me za jezik. znash ti denija on vazda isto radi kad god me vidi na vezi. what gives? :nesiguran:
ne moze da skopcha da on nije moj tip pa to ti je. :yes:

stefane slazem se sve, samo nemoj diskriminisati ni malko punije od chvrstih.... guza :lol:
vece guze, uzi love canal, kazu sve cheshce! :yes:

sa'ce ludi deni da me vredja kako sam debeo, videcesh......
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda sam ja lud, blago onom ko rano poludi, što kaže naš narod, a kako i neću biti lud kad vidim četrdesetogodišnjaka da o sebi misli i priča kao o '' gayboy-u ''.
Kakav crni boy, mator konj od 40 godina.
Korisnikov avatar
By stefan19
Hahahaha Deni nisi normalan :D

Vas dvojica ste krvavi... lol
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa vidiš da Vel plasira tezu kako aktivni muškarci imaju specifičan '' zapah '' na ivici smrada, kad se seksualno uzbude. Ja ne znam da li on priča o muškarcima, ili o jarčevima i ovnovima, božemeoprostiisakloni. :pop:
By Kragi
A mene zanima sledece
Bez namere da stajem na denijevu stranu, zasto je 'debeo' vredjanje u onom kontextu opazanja od strane nekog drugog?
Ako sam ja mrsav i neko mi kaze da sam mrsav da li to treba da me vredja?
Ili mi neko mrsaviji kaze da sam debeo a deblji da sam mrsav? :hamlet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, to je i mene oduvek zanimalo. Zašto debeli ljudi često nalaze uvredljivim kad im se kaže da su debeli ? I kad se oslove tako često se uvrede - '' Ti, debeljko, skloni se malo, ne vidim platno od tebe ! '' To može u bioskopu da se desi, ne znaš mu ime, pa ga osloviš na osnovu uočljivog mu svojstva.
Debljina se očigledno u najvećoj meri smatra negativnom i nepoželjnom osobinom, čim je to tako.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519571#p2519571]*deni* napisao:[/url]Možda sam ja lud, blago onom ko rano poludi, što kaže naš narod, a kako i neću biti lud kad vidim četrdesetogodišnjaka da o sebi misli i priča kao o '' gayboy-u ''.
Kakav crni boy, mator konj od 40 godina.
TI imash ozbiljan kompleks i problem od svog starenja koje je ochito rapidnije nego moje, iako si eto kao malo mladji po godinama od mene, pa projektujesh taj svoj tj. TVOJ, deni, nemir, angst, nesposobnost snalazenja u tome, tu paniku... na mene. i to s najgorim kriminalnim ejdzizmom i body fashizmom koji bi na ovom forumu trebali biti sankcioniran isto kao mizoginija (koju opet posedujesh jer stalno izvrcesh ruglu zenski rod, deni, i indirektno i direktno), homofobija (autohomofobija koju posedujesh jer ochito robujesh - kojechemu shta nash narod kaze). zar te nije stid, deni, bar na ovom mestu polaziti po premisama shta nash narod kaze.... jaka, uspeshna, srecna, progresivna .... naroda u pichku materinu!

ARE YOU FOR FUCKING REAL, deni???????

poshto se sve nadam da se izmotavash deni a izmotavash se prekomerno to bolje za tebe da mislim da si luckast i/ili lud nego da zaista i posedujesh i promovishesh ejdzizam, wannabe body fashizam, shta nash narod kaze, mizoginiju, autohomofobiju......
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519573#p2519573]*deni* napisao:[/url]Pa vidiš da Vel plasira tezu kako aktivni muškarci imaju specifičan '' zapah '' na ivici smrada, kad se seksualno uzbude. Ja ne znam da li on priča o muškarcima, ili o jarčevima i ovnovima, božemeoprostiisakloni. :pop:
nikakvu tezu vec namecesh da ti objashnjavam fragrantna ulja i parfeme.
samo rekoh shto rekoh.
moja higijena je meni bitna, dochim ne mogu svakog da nateram da mu bude takodje isto bitna, pa ako neki mushkarci imaju odredjen body odor to uzimam kao prirodnu datost, sve dok nije zarazna ni po chemu rizichna, koju mogu amortizovati fragrancijama s moje strane (ako on vec odbija da ih koristi s njegove) ili pak odbijanjem seks. kontakata.
a, da "pravi" mushkarci koji misle da su pravi tako shto jebu a ne bivaju jebani, chesto smatraju da su higijena i fragrancije zenske ili pussyboy faggy stvari, pa nece oni to na sebe, oni su "pravi mushkarci", chesto biva.

to je sve.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519575#p2519575]Kragi napisao:[/url]A mene zanima sledece
Bez namere da stajem na denijevu stranu, zasto je 'debeo' vredjanje u onom kontextu opazanja od strane nekog drugog?
Ako sam ja mrsav i neko mi kaze da sam mrsav da li to treba da me vredja?
Ili mi neko mrsaviji kaze da sam debeo a deblji da sam mrsav? :hamlet:
ja nemam chak ni problem s mojom "debljinom" toliki iako se borim i nastojim da smrsham (to je moja stvar!), vec s denijevom nedopustivo neotesanom drskoshcu i bezobraznoshcu da se on, jedan p'janac i luckasti freak, bavi mojim izgledom i kilazom, totalno VAN TEME I KONTEKSTA (bilo koje teme, bilo kog konteksta), namerno vredjajuci me non stop. ja to nikom nikada ne radim and I'll be damned if I'm gonna let nekog da radi to meni!!!
dakle, pitanje je- kog kurca skoro uvek KAD GOD SAM NA VEZI on mene osnovnosrednjoshkolski nezrelo wannabe bullying-uje? pa to se ni u osnovim/srednjim shkolama vishe ne dozvoljava a vidi ovde na gej forumu da dozvolim to????? are you for fucking real, guys?????

da li derana, kal zakatha, nsc-a bullying-uje po godinama im? jok.
da li popeye iliti srkleta, borisa milicevica bullyinguje po izgledu i debljini? jok.
ne kazem da bi trebao ikog, sigurno da ne, ali zashto mene stalno? a, chek', jer sam mu po nechemu nesimpatichan, jer je ochito ljubomoran i zavistan, zloban prema meni, jer misli da sam laka meka meta pa hop onog vel boya cu vredjati i izazivati stalno...
excuse me? I don't think so! :)
i, znam da se ovaj potforum zove zezanje i opushtencija i chovek bi se mozda zachudio zashto sam ovako "planuo", ali deni godinama radi isto prema meni i po SVIM DRUGIM potforumima. i to josh wannabe-paternalistichki s smajlijem :ozbiljan: :pokazuje: da ga moram uzeti za ozbiljno i da se kao pokrijem po ushima da ja skoro nikad nishta eto ne smem da postujem bez da me on ne poklopi i ne posrami. (vidi, molim te! on! daliborka mileusnic, zorica pardovicki, milosija, jebasija.... nema s kojim sve duplim nalozima nije silovao ovaj forum i s kojim sve glupostima spamao Inbox-e. josh uvek imam one njegove spamove po u Inbox-u mi, nisam ih namerno obrisao, nek' se vide kao podsetnik o njemu.)
pa to je najgora vrsta intimidiranja koju u svom zivotu nisam dopustio nikom da mi radi i jebali me svi sveci :lol: ako cu dozvoliti ovde da mi jedan deni to radi!
shto je najgore, shto ga vishe ignorishem, on sve gore i vishe se zalece. vidite malo po forumu koliko puta sam izignorisao slichna denijeva sranja, on ne prestaje.
pa ako se ovako prvi ponashao prema onom ko ga je klepio po tintari, nije ni chudo shto je zavrshio klepnut po istoj. i to u jednom vojvodjanskom Becheju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pffff, ako nastojiš da smršaš isto kao što i mene ovde nastojiš da ignorišeš, onda ostaje mesta samo za kratak zaključak -
Čvarak kile ne skida.
:nono:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam s Velom u jednom stabilnom trusnom miru. Veoma simpatišem tu staromodnu matronu iz Amerike. :fancyklap: Zato je i začikavam. :giggle: I uvek rado dočekujem njena napušavanja. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mmmm... da... A ti se, stefane, spremaj da Veli izrešetaš koku, vidiš da se namešta i diže rep. Pljuni i rešetaj.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519612#p2519612]stefan19 napisao:[/url]Alo bre indijanci, sjebali ste mi temu :D

A da otvorim jednu samo za vas dvojicu da se podjebavate? I da se ispodjebavate tako strashno da se na kraju i izmirite ;)
mojne da izjednachavash ko shta radi. ja se onom freak-u nisam ni obratio prvi ni slovom ni rechju a kamoli postom, tachno mozesh da vidish kako je svo ovo sjebavanje tvoje teme nastalo. :)

postavi temu o denijevim kompleksima i fobijama koje projektuje na odabrane druge, talk about transfer of "blame" itd..... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Vi kao da rabite svoj kancelarijski papir i drugi materijal ovde, čim tako olako i neosnovano svojatate teme. Nije ovo vaš privatni sajt, vi ste samo korisnici ovog prostora, ništa tu nije vaše, pa ni teme koje otvarate.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519617#p2519617]Vel boy napisao:[/url]

postavi temu o denijevim kompleksima i fobijama koje projektuje na odabrane druge, talk about transfer of "blame" itd..... :)
Pa ne znam. Kad bedevija od preko 100 kg i sa 40 godina kao ti dođe i krene sebi da tepa - '' gayboy '', '' sugarboy '' itd., meni stvarno bude neprijatno.
Ne kažem, moguće da je problem u meni, mojim kompleksima, fobijama, projekcijama, pa baš zbog njih pod pojam '' gayboy '' ( sa sve propratnim smajlijem :sweet: ) podvodim neki sasvim dijametralno suprotni psihofizički tip ličnosti.
Ako je problem u meni, onda tražim da se moj psihički poremećaj poštuje, bolest je bolest i mora da se poštuje. :doktor:
Korisnikov avatar
By stefan19
hahahahahah Denikaaaa ne sikci na mene. Ja sam ustvari u ovoj celoj polemici NEUTRALAN. Samo sam predlozio da se podjebavate u posebnoj temi. Ova je namenjena kurcopushenju, zavijanju, chetvorkama, i td.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zar ne vidiš da smo usred odličnog grupnog seksa ? Rešetanje je u toku, sve pršti ! :redaljka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pazi samo da Vela ne prdne, jer u tom slučaju sledi nužna evakuacija sve do rubrike '' Komentar na sadržaj sajta '', barem.
:redaljka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!