Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Tu seriju nikada nije trebalo prestati sa snimanjem.

Kakva rečenica.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa meni bi bilo zao da useru, ali utisak prve nista ne moze da promeni.

Eto, to se desilo i sa Top Listom Nadrealista.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jesam ja jedini koga ta serija ne fascinira? Mislim, super je to glumačka ekipa, al.. Nešto mi tu ne leži.
Ta serija se uvlači u bulju jednom delu društva koji se od samog rodjena oseća prognano odavde iako ih niko prognao nije, a ta serija im je jedno od utočišta jer se tu pljuje folk. A mnogi saznaju i za neka imena iz kulture i umetnosti, filma i istorije pa onda deluju quasi pametnije kad se naguglaju.

To je bila suština te serije '94.
A i Bojana Maljević i muž joj su se uželeli malo pažnje jer im Twitter nije dovoljan pošto je zločin sui generis smestiti njihov intelektualni kosmos u 140 karaktera.

Gledaću verovatno. Ali su mi bljuc.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519209#p2519209]Torry napisao:[/url]meni zao sto nema Srbljanoviceve, jer ko zna ko ce da usere scenario
Od kad je to puklo Biljana ne prestaje sebe (i Radivojevića) da ističe kao jedinog autora...dok Bojana koristi svaku priliko da podseti da je na scenariju radilo xy ljudi.

A i ovo Vesnino najnovije da joj se nove epizode dramatruški mnogo više sviđaju mi liči na neki boc-boc.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519245#p2519245]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519209#p2519209]Torry napisao:[/url]meni zao sto nema Srbljanoviceve, jer ko zna ko ce da usere scenario
Od kad je to puklo Biljana ne prestaje sebe (i Radivojevića) da ističe kao jedinog autora...dok Bojana koristi svaku priliko da podseti da je na scenariju radilo xy ljudi.

A i ovo Vesnino najnovije da joj se nove epizode dramatruški mnogo više sviđaju mi liči na neki boc-boc.

njeno hvalisanje? opet ne umanjuje originalnost prvog dela i bojazan za buducnost drugog, no, videcemo :mackodlak:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se činilo da je u liku Cakane, jedno 85%

Luckasta, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Delete
Sa zebnjom iscekujem prvu epizodu,,,plasim se razocaranja.
Mozda je propustim, pa odgledam nakon sto oslusnem komentare.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ako je suditi po ostalim serijama u produkciji tv prve, bice donekle gledljivo, malo prezasecereno, ali nista kao stare serije, glumci ce davati samo mali deo sebe.
mislim, cak, da ce i ideoloski biti drugacije premazano, vise ce ici uz dlaku narodnim masama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!