- 02 Jan 2013, 13:21
Hellou
Godine: 18
Pol: Musko
Visina: 165 cm
Kosa: Kratka, crna sa crvenim odsjajom na suncu
Oci: Crne
Region: Beograd
Status: Single, ako se na to misli
Trenutno stanje: Klasicno: pozitiva na maximumu!
Muzika: Pop i House, clubbing. Nesto malo dubstep-a, trance-a, i mali deo domace pop muzike.
Knjige: Uglavnom naucna fantastika i poneka romansa. Inace i sam pisem. Obozavam Praceta, on mi je vecita inspiracija. Inace, volim da se zavijem u cebe sa VEEEELIKOM soljom kafe i dobrom knjigom
Film: Horori i komedije, retko koja romansa. Resident Evil, Silent Hill, 10 Things I Hate about you, John Tucker must Die, Drag me to Hell, Dead Silence, ...
Smejem se: Non-stop. Ljudi kazu da sijam energijom na kilometar
Placem: Retko, mentalno sam veoma jaka osoba, ali se uvek rasplacem kao kisa na kratki animirani film "Sebastian's Voodoo", ili na pesmu "Maktoub" od Sean Bay-a.
Pijem/duvanim: Pusac - da, alkohol - uglavnom u meri, i uvek u drustvu.
Droga: Samo ljubav.
Volim: Jesen, neznost, da ugrizem kad se ljubim, da igram i pevam celu noc u klubu, WB zurke, macke, haskije, Nes kafu, ...
Ne volim: Politiku, lazi, dvolicnost, sebicnost, manipulaciju, aljkavost, "savrsenost", fensi sponzoruse.
Mrzim: Neodgovornost, neodlucnost.
Bojim se: Zvuka crkvenih zvona. Zvuka gavrana. Paukova.
Omiljene zemlje: Engleska, rodna drzava
Boje: Crvena i bela. Ponekad plava. Ponekad crna.
Nick: Kris, Lusent, Mallen1, ...
Horoskop: Dupli strelac, ouch.
^_^
Godine: 18
Pol: Musko
Visina: 165 cm
Kosa: Kratka, crna sa crvenim odsjajom na suncu
Oci: Crne
Region: Beograd
Status: Single, ako se na to misli
Trenutno stanje: Klasicno: pozitiva na maximumu!
Muzika: Pop i House, clubbing. Nesto malo dubstep-a, trance-a, i mali deo domace pop muzike.
Knjige: Uglavnom naucna fantastika i poneka romansa. Inace i sam pisem. Obozavam Praceta, on mi je vecita inspiracija. Inace, volim da se zavijem u cebe sa VEEEELIKOM soljom kafe i dobrom knjigom
Film: Horori i komedije, retko koja romansa. Resident Evil, Silent Hill, 10 Things I Hate about you, John Tucker must Die, Drag me to Hell, Dead Silence, ...
Smejem se: Non-stop. Ljudi kazu da sijam energijom na kilometar
Placem: Retko, mentalno sam veoma jaka osoba, ali se uvek rasplacem kao kisa na kratki animirani film "Sebastian's Voodoo", ili na pesmu "Maktoub" od Sean Bay-a.
Pijem/duvanim: Pusac - da, alkohol - uglavnom u meri, i uvek u drustvu.
Droga: Samo ljubav.
Volim: Jesen, neznost, da ugrizem kad se ljubim, da igram i pevam celu noc u klubu, WB zurke, macke, haskije, Nes kafu, ...
Ne volim: Politiku, lazi, dvolicnost, sebicnost, manipulaciju, aljkavost, "savrsenost", fensi sponzoruse.
Mrzim: Neodgovornost, neodlucnost.
Bojim se: Zvuka crkvenih zvona. Zvuka gavrana. Paukova.
Omiljene zemlje: Engleska, rodna drzava
Boje: Crvena i bela. Ponekad plava. Ponekad crna.
Nick: Kris, Lusent, Mallen1, ...
Horoskop: Dupli strelac, ouch.
^_^