Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Nadam se da ce napravati verziju na engleskom, mozda ce onda bolje da zvuce i priblize pesmu onima koji ne razumeju srpski.
Korisnikov avatar
By *deni*
Javno se odričem državljanstva Srbije za potrebe Eurosonga, dok traje njihov nastup, smatram da nisam državljanin Srbije, odnosno - ova pesma mene ne predstavlja.
:odbij:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ni mene ne predstavlja, ali nije uvek pesma bitna Deni, reci zar nisu medene? ^^
Bas su bile slatke kako su se zbunile dok im nisu rekli da su pobedile :lol:
Ne treba uvek biti nesto preozbiljno kao Joksimovicka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravo da ti rečem, Drakče, besan sam što ne ide na Evroviziju neka osvedočena zvezda, kao Biserka Veletanlić, na primer. Neću da grešim dušu, možda su ove šmizle kvalitetne, ali želim da vidim neku osvedočenu divu kao našeg predstavnika. :yes:
Sa wikipedije:
Bosnia and Herzegovina – Radio and Television of Bosnia and Herzegovina (BHRT) have announced that the country will not participate in the 2013 Contest due to the economic difficulties facing the broadcaster.[7]

kako smo jadni
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih i Anđelku Govedarović uzeo u razmatranje za našeg predstavnika, ima ona šik, mondiš numera

Korisnikov avatar
By antibiotic
hajnalka bus bi za tebe bila idealna predstavnica :merlinka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mirna ispade najizazovnija maca na sceni.

Skapirao sam koncept nastupa u 15 sekundi, čim sam ugledao Sarine rogove. Andjeo sa podvezicom - classy. Onda sam povezao sa tim i sam text/pesmu, koja van toga deluje potpuno haotično. Zbog toga bih se složio sa predlogom za modifikovanje scenskog nastupa i jasno pozicioniranje andjela i đavola na različitim stranama bine, s čednom kosovkom djevojkom u centru pažnje... Kosovo je Srbija! :gubitnik:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što matorija i što grlatija umetnica da bude, to je po mom ukusu.
I frizura da joj bude propisna. :kosa:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515822#p2515822]Dirrty napisao:[/url]Mirna ispade najizazovnija maca na sceni.
Kosovo je Srbija! :gubitnik:
hEh, da malo ne preterujes? Da su stvarno tako osmislili onda bi im to bila neka bas glupa ideja. Mislim da je sve pocelo od toga da nevena nece da se skida, pa su onda izveli ovaj fazon da ne mora... ili tako nesto slicno, i ne tako bitno, most probably...

Meni izgledaju kao da su se jos malo ugojile :lol: Sara pogotovu, bas je bila twingi-twinki, sada zena ima dupe!
Treba da im osmisle sve kompletno novo, slazem se, i da ih nauce da je jos bolje otpevaju, pod hitno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa izgleda da je to deo danasnje pop kulture, eno i Saska pokaza tri prsta.
Bolje da se zovu prosto Mirna, Sara i Nevena/ili Nancy za strano trziste :D
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515822#p2515822]Dirrty napisao:[/url]
Zbog toga bih se složio sa predlogom za modifikovanje scenskog nastupa i jasno pozicioniranje andjela i đavola na različitim stranama bine, s čednom kosovkom djevojkom u centru pažnje...
en reprizenting sbija-DRVO KOjE PEVA!

Sto se jezika tice...mislim da bi pesma najpodnosljivije zvucala na mađarskom.
Korisnikov avatar
By Mars
Imam genijalno resenje: anđelica peva na-srpskom (obrazlaganje nepotrebno), djavolica na-albanskom (mogu da objasnim, kome treba, na koje bismo ih sve nacine time zajebali i puknuli spicom u muda)...a drvo koje peva-na crkveno-slovenskom! Win!

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Cuh sad pesmu koja ce da predstavlja Madjarsku.
Jako mi se svidja.
Nasa ova je sranje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja je odslusao 3 puta i ne bih umeo da je ponovim.
Ali sam primetio da me jako podseca na bjuti kvinz i ono "Golube", kad krenu jedna po jedna onako recitalski...
I jos sam primetio da mi je muka od njihovog stalnog pregrupisavanja na sceni (bukvalno, kao od lose voznje po krivninama), valdja mora ona koja peva da obavezno bude u sredini, ne znam.
Korisnikov avatar
By gossip
meni se vise svidja gogina pesma nego ova nasha :lol:
Preslušavao sam malo na preskok ovogodišnje pjesmice i za sada ima nekoliko pristojnih. Norveška, Island, Slovenija, Kipar, Rusija, Bjelorusija, Irska i Austrija nisu loše. Vjerovatno sam još neku zaboravio.
Korisnikov avatar
By antibiotic
da da, tako je neko jpre x godina vrlo ozbiljno recitovao tekstove pesama lepe brene i jos nekih narodnjaka...

ne znam zbog cega dozivljavate sve tako preozbiljno kao da je neko licno razocarenje u pitanju?
meni je drago sto i kod nas nije pobedila neka pesma poput bugarskih etno zavijanja, makedonskih kompleksa ili albanskog nacionalizma/ imperijalizma... imali smo vec slicno.

devojcice su bas slatke i posebne, eto svedjani ih vec obozavaju ^^
nesto malo i za klince, mladosti, radosti.. pesma je ovaj put manje-vise bitna. Eurosong je ipak tradicionalno festival lakih nota.
Korisnikov avatar
By *deni*
Drakče, meni je milo što Esma Redžepova ide da predstavlja susednu Makedoniju. Zato što je matora, slatka i renomirana. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516105#p2516105]Mars napisao:[/url]
I jos sam primetio da mi je muka od njihovog stalnog pregrupisavanja na sceni (bukvalno, kao od lose voznje po krivninama), valdja mora ona koja peva da obavezno bude u sredini, ne znam.
Upravo sam i ja to zakljucio. Valjda da se druge dve sto u tom trenutku ne pevaju, ne iskopleksiraju, ili ne naljute, sta li ga znam... A, to je bas glupo, upravo to permanentno "izbegavanje rupe na bini" (njuz.net) narusava pricu, tacnije, otezava pronicanje u srz njene sustine. :yes:

:wundy:
Korisnikov avatar
By antibiotic
^
^
Slazem se, bas je slatka. Svakom svoje. Mislim da tri male, ako su vec izabrane, treba da dobiju podrsku, ne hejt.
However.
Malo ste preoptereceni tom simbolikom.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Od mene imaju podrsku, vala, juce sam vrteo u krug pesmu, po sistemu "ako neces milom, onda ces silom da je zavolis"! :smug: :lol:

Pa, kako da ne budem opterecen, kad moram da se drzim bar neceg sto pesmi daje smisao. Jedino kad je na taj nacin objasnis, postaje uistinu dinamicnija, logicnija...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!