^
^
^
hahahahaha...
A, dobro mi je i ono da clanice grupe Moje 3 tokom celog nastupa zaobilaze rupu na bini!
Kao i sledece: Maja Nikolic u hodniku RTS-a izvodi svoju pesmu po treci put...
A, to za Mariju je stvarno tuzno.
Nego, kad vec imamo pobednika, tj. pobednice koje saljemo u Malme, hajde da budemo konstruktivni i usredsredimo se na - sta se da popraviti.
Dakle, STAJLING i KOREOGRAFIJA/SCENOGRAFIJA.
Ako je vec smisao pesme da djavolica i andjelka savetuju glavnu junakinju, morale bi se njih dve postaviti na krajeve bine, sa Nevenine leve i desne strane, odnosno tako da zapocnu pesmu i da njenim vecim delom budu u tome dosledne. Ja, recimo, uopste to nisam shvatio na prvo slusanje. Mirna u sredini osvetljena otpocinje, a ove dve usaglaseno vrckaju sa strane. To tako ne ide!
Dakle, neko ko ne razume srpski, jos ce teze da shvati poentu, te ce mu izmaci patos.
O 'aljinama necu da pricam, pederu je tesko udovoljiti na tu temu!
Zlatna je potpuno bezveze, bela takodje, jos je djavolkin komplet i najbolji.
Narode, hajmo! Ko ce, ako ne gej-srbija forum.
@deran
I, meni je HAAAALOOOO ostavilo najdublji rez u memoriji.
@drti
Njih tri uopste nisu dobra kombinacija, a Sarin glas je jeziv, kada ovako slusas, na gomili...
Sto se same kombinacije tice, mislim da ih nijedna pesma ne bi sasvim uskladila, koliko god da je kvalitetna...
Inace, nemam vise zivaca za te kopije kopija etno-tripa kao u pesmi Dusana Svilara...
A, sto se tice ponasanja na sceni, urnebesno je smesan kada digne ruke i stoji skamenjeno, k'o da u predstavi glumi drvo.