Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Timothy
Počeo sam 2 serije, prva je Shameless, pre par dana sam kod Mo odgledao par epizoda i skroz je cool pa rekoh ajd da skinem prvu sezonu pa dokle doguram :)
Druga je The Americans, videh da se stalno reklamira pa rekoh da probam i prijatno sam oduševljen...
Korisnikov avatar
By zozefin st
volim 2 and a half men- humor u ovoj seriji je bas pomom senzibilitetu, svaka epizoda uspe da me nasmeje i oraspolozi..
volim sex and the city, skinula sam celu seriju gledala sam bezbroj puta sa najboljom drugaricom..
six feet under- mnogo su kul , mracni i zanimljivi likovi -bas po mom ukusu
By Aven
Najdraže serije su mi Breaking Bad i Six Feet Under.

Od ostalih pratim Dextera, Homeland, Downton Abbey, Sons of Anarchy, True Blood, GoT, The Borgias. Sons of Anarchy mi je bila ugodno iznenađenje.

Trenutno mi treba nešto za pustit mozak na pašu pa gledam Heroese koje sam u vrijeme kad su bili aktulani ignorirala, iako su ga tamo smotali na najjače. Prva sezona je dobra, ovo ostalo kao da je pisao neki srednjoškolac. No poslužilo je svrsi. :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
the following je super. still can't help wishing it was scandinavian.

my mad fat diary je ok. prvenstveno zbog muzike.
Korisnikov avatar
By Misfit
čuo sam da je 'my mad fat diary' zanimljiv. gledaće se... sad sam stavio da se skida prva epizoda 'heading out'.

kad smo već kod britanaca, jel neko overio ovu novu američku verziju 'house of cards'? :misli:
Korisnikov avatar
By Hys.
^da ti javim da sam se naprzila na Southland samo tako. Pre koji dan sam pogledala tri sezone :awesome:

Bas mi je trebala neka pandurska serija takva, prosto sam zeljna bila.

E, da the following, ne pogledah poslednje 2 epizode, to mora da se ispravi.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514468#p2514468]Hys. napisao:[/url]^da ti javim da sam se naprzila na Southland samo tako. Pre koji dan sam pogledala tri sezone :awesome:
dobro me podseti da skinem novu epizodu. :sesir:

nego, nešto se sećam da si pominjala 'downton abbey'. mene taj sapun fino držao u prvoj sezoni, a onda se u drugoj skroz rasapunjao. stao sam na pola, kada dolazi onaj distant cousin - to mi je posle svega bilo too much, i ne znam šta sada da radim. :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
jesam, pre no sto si uzeo da gledas napisah da gledam...ali koliko sam se ja isto fino drzala na prvoj sezoni, ajd i drugu pogledala, nikako da krenem sa trecem :shrug:

Al hocu da odgledam, kapiram mozda se zasitih.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus

Odlična serija. Svakako preporučujem. Mada ja volim ovaj zombi-podžanr horora pa sam vjerovatno malo i subjektivan. Gluma je prilično dobra, glumci su fini(sem zombija naravno). :lol:
Za sada su snimljene 3 sezone.

:awesome:
Korisnikov avatar
By nsc
odgledao prvu epizodu "Vikings", zdravo mi se dopala
Korisnikov avatar
By emo_haos_
the mentalist - nekako mi prija da pratim ovu seriju, ne zato što je toliko dobra (jer ne smatram da je toliko dobra :D), već zato što je "ležerna" a opet mi drži pažnju.

i naravno odgledala prvu sezonu catfisha, po preporuci :)
Korisnikov avatar
By Darling
Čekam da mi puste zmajski net, da bih skinula treću sezonu Lost girl :eya: Skinuću i Darmu i Grega, jednu od retkih američkih komedija koja mi se dopala.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Skoro sam zavrsio gledanje svih epizoda Happy Endings i jako sam ljut sto se prica da ce da je ukinu posto mi je trenutno jedna od najboljih komedija out there...cak su trenutno i bolji od 2 Broke Girls koje su krenule naglo nizbrdo iz nekog razloga (kapiram da Whitney ne moze da postigne da se posveti svemu pa je krenula da zabusava)...

Interracial couple u seriji mi je :love:

The Following polako pocinje da mi bude naporan i suvise spor, ali volim i gledam.

Hmmm...sta jos?

Od muzickih: Glee sam prestao da gledam jos pre nekih 6 meseci posto su zaista udavili sa socijalnom politikom i napravili seriju negledljivom, Nashville mi ima dobru muziku ali je plot malo dosadan, Smash mi je za sada najbolji.
Korisnikov avatar
By gossip
Slika

na prvom mestu :love:

pored ove serije trenutno pratim i Pretty Little Liars & 2 Broke Girls
Korisnikov avatar
By Zonche!
@gossipboy8989 Jel znas da im je ovo poslednja sezona? No more 90210...

A PLL su u jednom trenutku zasrali ali su sada sjajne.
Korisnikov avatar
By nsc
Vikings, 2 epizoda :up:
Smash, 2.sezona, 5.epizoda :up:
Golden boy - nova policijska serija - 2 epizode zasad, nije lose
Korisnikov avatar
By nsc
Vikings - 3. epizoda :up:
Seeds - 3. epizoda :up:
Golden boy - 3. epizoda :up:
Monday mornings - 6. epizoda :up:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!