Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
kako vam se cini ovo?
prodiskutujte...

The ruminal cannual - permanent access to a cow's stomach to analyse the feed process to maximise meat and milk production.

Slika

Korisnikov avatar
By Mars
DA ti se ogadi SVE. I meso i ljudi i život.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ništa manje ili više nehumano od tretmana životinja u industriji inače. Ko nije makar vegeterijanac, nema prava da sudi... mada je pitanje kakvi su uslovi životinja koje nisu za klanje... mada su sve na kraju za klanje. Tužno.
By barni
Grozno,

evo sad bas citam da su juce u Svajcarskoj rendzeri ubili poslednjeg mrkog medveda u toj zemlji.Razlog, suvise se priblizio stanistu coveka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što je obeshrabrujuće, niti je celo čovečanstvo podmireno osnovnim životnim namirnicama, niti su oni koji troše mnogo iznad nephodno-racionalnog zahvalni na tome, samo hoće još... ne vidim izlaz.
Korisnikov avatar
By bothways
Mene ovo podsetilo na sada već davno obrisanu temu "Ljudi su krave kravaste" :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene na Linčov "The Elephant Man".
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kako kul izgleda, voleo bih da zivim u svetu gde je kibernetika razvijena, iako ovo nije, samo podseca malo

i skroz je retardirano. tim kravama je ta rana uvek ziva :shrug: zar ne mogu govna da analiziraju? nepotrebno mucenje.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja bih tim ljudima ugradila ovo koji su izmislili ovaj uzas........
mamu im bolesnu i retardiranu.....
Korisnikov avatar
By HalfJack
Neutron napisao:Disturbing on so many levels. Prosto se zapitam dokle su ljudi spremni da idu? :isus:
Pa idemo do te razine da koljemo krave pa onda to jedemo. I to je opravdano jer eto treba nam hrana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitanje je da li ta instalacija prouzrokuje kravama bol i patnju.
Nedopustivo je da prouzrokuje.
Mimo toga, krava je, isto kao i svinja, degradirana životinja, nije joj dato pravo da bude ličnost, kao mački, a naročito psu. Ko još želi kravu kao kućnu mezimicu, odnosna člana porodice ? Niko. Potrebna je samo kao davalac mesa i mleka za prehranu stanovništva.
:krava:
Zato je prvo potrebno popraviti kravin društveno-politički položaj, da prestane da bude stoka. Onda se više neće dešavati ni ovakve povrede njenog telesnog integriteta.
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam sta radi udruzenje za zastitu zivotinja
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!