Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
evo ja cu prvi da probijem led,

plasim se da necu uspeti ispuniti svoje decacke snove i tako izneveriti decaka kome sam dao obecanje
Korisnikov avatar
By HalfJack
Strah me je da forumski retardi su stvarni ljudi a ne talentirane mačke koje samo skaču i tako ispišu postove na forumu. :/
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Fear of the daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaAAAArk :rock:

Ponekad me je strah od same sebe. Nisam nesto plasljiva mnogo. :smirk:
By Sixto
Strah me je Srbije i ostanka u njoj. Za sve imam plan B u zivotu, ali za slucaj da sam primoran da ostanem tacno ne znam sta bi radio i kako se ponasao do kraja zivota. Jos nisam smislio plan B za Srbistan.
Korisnikov avatar
By stefan19
Vise se plasim na gudru testova nego od Fredi Krugera u Ulici Brestova
Korisnikov avatar
By Mars
Vi niste čitali/gledali "Istvičke vestice"?

:B
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508594#p2508594]Emakov napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508539#p2508539]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508464#p2508464]Emakov napisao:[/url]sramota me da kazem i zmija

nije, i to

i visine
uh, a dubine? ono ako padnes padnes ali kad te uhvati tamo dole nesto :uplasen:

strah od visine ipak preovladava

nemoj sad da i u dubinu ne smem da idem :uplasen:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao sam imao strah od dubine, uzasan osecaj :drama:

trenutno me niceg nije strah.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja evo razmisljam neko vreme, i shvatam da su svi moji strahovi vezani (na ovaj ili onaj nacin) za ljude koje volim. Nigde mene tu nema...

Najveca visina: 442m, najveca dubina ronjenja:18, a plivanje u otvorenom moru dozivljavam kao vrhunac slobode.

Od zmije se trgnem, ali se ne plasim. Doduse nisam se sretao sa onim XXL, moguce da bi pao u nesves'
By filipkum
Ja sam se mnogo plasio pasa, jer me je jedno komsijsko kuce jurilo stalno kad sam bio mali, sad me kao nije strah tolerisem ih i prolazim pored njih, mada i dalje mi nije svejedno kada naletim na lutalice, pogotovo u grupama, a u mom kraju su vala izrasli kao konji, i sinteri ih se plase.
Korisnikov avatar
By Mage
Plasim se postojanja. Cinjenice da posedujem svest, razum i osecanaja, i da nisam indiferentan prema ishodima stvarnosti, dok je ona indiferentna prema meni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!