Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
blatantno odsustvo ikakve kreativnosti ovog lika naprosto boli.
Korisnikov avatar
By stefan19
Ospite paljbu po meni al bas ste svi vi jadni sto pljujete i ismevate decka.
On bar ima muda da stavi facu na net i da bude ono sto jeste! Ako njega to cini srecnim da radi sto ga vi onda ismevate? Ne morate ga gledati a da se sprdate tako je blago receno nezrelo.

To je taj balkansi mentalitet :s
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravo kaže krunisana kraljica među prorocima i magistar međunarodnog javnog prava, Kleopatra - '' Ne koristim internet i Fejsbuk. Previše je tamo lažnih profila i tih raznoraznih gej priča i drugih gluposti. Britanska kraljica i ja smo jedine dve kraljice, koje ne koriste Fejsbuk ! '' :fancyklap:

Stefi, dušo, taj mamlaz čim je publikovao svoje internet ostvarenje, učinio ga je podložnim različitim komentarima. A ne možeš ljude pozivati na odgovornost zbog njihovih negativnih reakcija. Niko nema dužnost pozitivno da reaguje na tuđu umetničku kreaciju.
A i to što neko izbegava da stavi svoju facu na net može biti iz različitih razloga. Možda neko ima muda, ali nema pozitivan odnos prema lepoti svoje face, odnosno smatra da ima tako ružnu facu da izbegava da je prikaže. Svašta ima.
Korisnikov avatar
By stefan19
Slazem se, Denika, da je samim postavljanjem klipa ucinio isti podloznim razlicitim komentarima. No ono sto meni zapada za oko je da ljudi cija je i sama kreativnost pod znakom pitanja (ili je bar sa nama nisu podelili) kao chopor ismevaju i sprdaju se sa likom. Ljudi imaju razlicite talente, interesovanja. Postoje fem, nefem ljudi. Kao pederi bi smo to prvi trebali znati.
Konstrutkivna kritika da -- ismevanje i kreveljenje ne...
To je neki moj utisak ove teme. Okacen je "smesan" video i hajmo sad da ga pljujemo jer smo mi toliko bolji i zanimljiviji od njega :S
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aj sad jos reci da su jednorozi stvarni i da svakog jutra, zajedno se leptiricima, cesljas svog ponija u stali napravljenoj od slatkisa gde mravi igraju balet i govna su cokolada
By Sixto
Stefane, vrckanje u po sobi s perikom nije talenat, kao sto ni JK nije interesovanje, vec dijagnoza. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa čak i to sto radi je najgore izvođenje od svih njih 50 koje ste do sada postavili ovde, od vremena.
Korisnikov avatar
By stefan19
Pfff, da je neki poseban talenat - nije, ali nemam potrebu da ga ismevam. whatever, uzivajte...
Korisnikov avatar
By Mars
Ali, Stefi, neki ljudi zaista imaju samo tu svrhu u zivotu: da im se smejemo i da ih preziremo.

:mazi:
Korisnikov avatar
By blenta
tolerancija je okej
preterana tolerancija nema svrhu
i encourage-uje morone

a lik sa klipa je potpuni moron
Korisnikov avatar
By *deni*
Stefi, ima i nas koji volimo da ismejavamo druge, iako ne smatramo da smo nešto bolji od njih. Nego tako, jednostavno volimo da se smejemo i ismejavamo ljude. Smešno nam, komično nam to što rade i kako izgledaju i gotovo.
Korisnikov avatar
By *deni*
A Stefi je ovde stao u odbranu onog mamlaza, ne zato što veruje u kućice od čokolade, već zato što ima mnogo dobru dušu, izgleda.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

ali doziranost i dinamika postova...totalno ispraćen misaoni proces :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Hehe, Denika znas me u dushu, nije fer ;)
Lik me inace dosta potseca na Chris Crocker-a sto se drachio "Leave Britney Alone". Attention whore i drama queen, rekao bih. No opet -- ako ga to ispunjava, sto da ne. Doduse ako i vas ispunjava sprdanje -- go for it as well ; )
Eto , taman on dobije publiku a vi nekog da mu se rugate , win-win situation
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508655#p2508655]Sunce napisao:[/url]Poklon za ex Popeye:

Kako sam rekao mami da sam GAY

http://www.youtube.com/watch?v=PQbsHW7Ccas" target="_blank
"Mom, Im gay. Deal with it. Its your obligation to deal with it. U need to work out that for you, and to find the way to accept that. Ask for help if u need. Bye."

:)

a tek njiegov dechko...

"Moja Štefan ima veliku zadnjicu, i nosi patike broj 49 :D"

:chilling:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa, oko 180cm.
U odnosu na to koliko mu preostaje od temena do plafona koji je odokativno 2,20, i sa platformom i šiklom od 15cm.. to mu dođe to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bože, čovek izgleda danas ne može više ni da se začudi bez bojazni da će ga neko proglasiti, u najmanju ruku, nekoretnom, a verovatno i zadrtom, fobičnom, homo i autohomofobičnom personom.
:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!