Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Mislio sam da ce proci bez bog zna kakvih reakcija jer je do sad uhvacen milion puta u situacijama sa pecenim prasetom ispod jedne, a Mrkelom ispod druge miske.

Sta mislite o ovome? Uopsteno skrivena kamera s nekim ko je Premijer, da ili ne? (na stranu dal simpatisete stranku i politiku koju predstavlja)
Koliko je ovo blamaza za protokol oko njega ili pun pogodak u testosteronskom drustvu Srbije?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=682207
Korisnikov avatar
By *deni*
To se Dačić lično nanervirao zbog te sprdačine, uvredio se, pa sad ulažu proteste, kao - Bože moj - nije zbog Dačića, već zbog narušavanja ugleda funkcije premijera.
Možeš misliti, obavljanje te funkcije se masno plaća, ne obavlja se iz puke ljubavi prema otadžbini - volonterski, pa da se smatra svetom i nedodirljivom.
Bog te jeb'o , njihovoj bahatosti nema granica ! Prigrabili vlast, prigrabili masne plate, prigrabili privilegije, pa se još žale i potražuju skoro kanonski položaj. :njuska: U freske će da uklešu svoje likove.
K'o ovaj Jeremić sad što gostuje na RTS-u - Ne kaže za sebe da treba da ima veću moć od Đilasa, već da treba da ima veću odgovornost od njega, jer je bio ispred njega na izbornoj listi i dobio više glasova.
Korisnikov avatar
By Mars
Moj organizam se na nivou ćelije buni da ikad stanem u odbranu Ivice Dačića.

Mitohondrije, jedro, plazma - sve to zaviče NO! NO! NO!
Korisnikov avatar
By gossip
a njemu je kao bilo lose?
covek nema smisao za humor
Korisnikov avatar
By Dirrty
Njegova faca - priceless.

Fora - nije loša, iako degradirajuća za ženu koja učestvuje u njoj... ali kapiram da je boli pička za to :awesome:

Ja sam jednom naišao na epizodu u kojoj su kidnapovali Vericu Rakočević, stavili joj povez preko očiju i vozikali je tako pola sata. Ona jadna kukala sve vreme a oni se drali na nju. To mi je za tužbu, zaista. Čuh da se i Nataši Bekvalac nešto slično dogodilo. To mi je preterano, iako sam svestan da je Pink nezaustavljivo smeće bez granica.

Ne razumem zašto neće biti emitovana ta emisija, kada je najbitniji deo već prikazan i izvikan u svim medijima.
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Ne kapiram u čemu je problem sa tom skrivenom kamerom? Par puta sam preslušao vesti na raznim televizijama, ali ne uočavam problem. Da se on ponašao kao osoba na visokoj funkciji, problema ne bi ni bilo. Ipak mesto premijera pored beneficija donosi i određenu odgovornost.

Smešno je što je autor skrivene kamere rekao "Premijer nije bio bezbednosno ugrožen!" ... To smo svi ukapirali. A kvazi-voditeljka? Ako je verovati snimku, njena bezbednost je dovedena u pitanje ...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508084#p2508084]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508054#p2508054]Clockwork Orange napisao:[/url]gledao sam tu epizodu sa vericom, i stvarno je bilo brutalno.
Kopiraju Italijane. Tamo se svaki čas tako deru i sikaniraju zrtve, jedna zena imala pobačaj. I nikom nista.
Secam se neke italijanske s.kamere koju su davno prikazivali na Trecem kanalu, a na kraju emisije bi nasamarenog posipali brasnom, polivali vodom, i sl.
Drago mi je da smo najzad sustigli Italijane.
Korisnikov avatar
By Mars
Najdrasticnije sto ja pamtim je da su stavili neku manekenku u mali avion dvosed/trosed (pri cemu ona ima blagi strah od letenja), da je prevezu negde, i onda u sred tog puta pilot pada u nesvest, umire, zaboravio sam, glavno vise ne upravlja avionom koji pocinje da ponire, pa se opet digne - i onda oni sa zemlje preko radio veze daju instrukcije ovoj jadnici kako da spusti avion. Za to vreme drugi, sakriveni pilot upravlja.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508086#p2508086]Srklet napisao:[/url]seksistička pizdarija.
ta bi skrivena kamera imala smisla da se dačiću ponudilo mito or something, tu reakciju bi ekšli vrijedilo vidjeti.
Posto to nece da se desi, mogo bi Ivica da napravi kontra skrivenu kameru sa hapsenjem ovih sto su mu to namestili.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508070#p2508070]MikroSvemir napisao:[/url]Ne kapiram u čemu je problem sa tom skrivenom kamerom? Par puta sam preslušao vesti na raznim televizijama, ali ne uočavam problem. Da se on ponašao kao osoba na visokoj funkciji, problema ne bi ni bilo. Ipak mesto premijera pored beneficija donosi i određenu odgovornost.

Smešno je što je autor skrivene kamere rekao "Premijer nije bio bezbednosno ugrožen!" ... To smo svi ukapirali. A kvazi-voditeljka? Ako je verovati snimku, njena bezbednost je dovedena u pitanje ...
:up:

al', objasni ti to novo-staro-novim funkcionerima nove-stare-nove vlasti u Srbiji i njihovom glasachkom telu koje je jedino ono shto je gore i od njih.....
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508084#p2508084]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508054#p2508054]Clockwork Orange napisao:[/url]gledao sam tu epizodu sa vericom, i stvarno je bilo brutalno.
Kopiraju Italijane. Tamo se svaki čas tako deru i sikaniraju zrtve, jedna zena imala pobačaj. I nikom nista.
Meni nikako nije jasno kako je to moguce!?! Ko to dozvoljava!?! :tuc:
Kad bi meni tako nesto priredili, potrazivao bih u Strazburu ohoho sumu za nanete dusevne bolove. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Kao i mnoge druge stvari: moguće je jer nije sasečeno u korenu...

...i onda prvo postane uobičajeno, i vrlo brzo - normalno.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, zna li se za neki slucaj gde je prestraseni tuzio svog dusmanina? I, dobio parnicu? :hyper:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam. Mislim da su posle tog slucaja spontanog pobacaja samo resili da vise ne preteruju.

Tebi bi posebno puklo srce kad su namestili Toto Kutunju da su mu neki delinkvetni upali u kuću, muzički studio....zaključali se, a on kroz veliki stakleni zid prema basti nemocno gledao kako mu unistavaju klavir, zlatne ploce, priznanja.

Kad je pozvao policiju, dosli su opet njihovi ljudi od kojih je jedan (navodno) među njima prepoznao svog sina i rekao kao "Ajde da zaboravimo sve ovo?"

Covek je bio ocajan.
Korisnikov avatar
By Blady
Al ta faca hahahahahhaha.

Nemam neki komentar.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508187#p2508187]Mars napisao:[/url]Ne znam. Mislim da su posle tog slucaja spontanog pobacaja samo resili da vise ne preteruju.

Tebi bi posebno puklo srce kad su namestili Toto Kutunju da su mu neki delinkvetni upali u kuću, muzički studio....zaključali se, a on kroz veliki stakleni zid prema basti nemocno gledao kako mu unistavaju klavir, zlatne ploce, priznanja.

Kad je pozvao policiju, dosli su opet njihovi ljudi od kojih je jedan (navodno) među njima prepoznao svog sina i rekao kao "Ajde da zaboravimo sve ovo?"

Covek je bio ocajan.
:shok:

:qqlele: :besimse:

Ljudskoj gluposti nema kraja... :nope:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dopadaju mi se dva naslova iz "Njuzovog specijala", na temu: "Dacic odbio gostovanje kod Mire Adanje Polak" i "Dveri pozdravile promociju normalnih seksualnih vrednosti". :pokazuje: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!