Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dakle ovako...
Počesto imam situaciju da upoznam nekoga "novog" da bi na kraju ispalo da se taj habao sa nekim iz mog kruga prijatelja.
Dali je moguće da je krug gejeva tako mali po županijama ili se to meni čini.
Krivo mi je što sam nedavno popušio moguće prijateljstvo sa jednom osobom zbog njegovog novopečenog dečka. Ispalo je da je taj mogući prijatelj koji je preselio iz Pule za Osijek jebavao se sa mojim najboljim prijateljom u davnoj prošlosti.
Ajde ok.
Druga stvar... taj novopečeni prijatelj je našao dečka koji je diskretno "skakao" po kurcu tog istog najboljeg prijatelja i njegovog dečka.
E sada...
došlo do situacije da je novopečeni momak sazao za moje poznavanje situacije sa oba dvije strane i samim time mi pederski prepriječio mogućnost novog prijateljstva.
Konkretno...zaboli me tko se sa kime jebao i po čijem kurcu skakao, no ispalo mi totalno glupo što sam popušio zbog gluposti.
Dali je moguće upoznati nekoga a da se dotični prije toga nije trošio sa mojim poznanicima?!? Ili je jednostavno krug gay osoba koji su spremni na upoznavanja, druženja i zabave bez sex-a jednostavno minimalni.

Da čujem vaše priče... jesam li jedini u ovakvim stvarima ili nas je više :bearpride: :shmi: :shmi:
Korisnikov avatar
By arisen
Ja uopšte ne razumem kako tebe cela ta situacija sprečava da se družiš sa bilo kojom od tih osoba, kad već kažeš da te nije briga ko se s kim jebe? Ako je njima problem, njihov problem.

Naravno da su gej krugovi mali, pa gejevi su tek 3-5% populacije a out gejevi su poddeo te već male populacije.

To da se tvoj sadašnji dečko jebao sa tvojim najboljim drugom pre X godina a da se tvoj drug jebao sa bivšim dečkom tvog sadašnjeg dečka je nešto što svaka seksualno aktivna gej osoba mora da prihvati kao normalno stanje stvari.
Korisnikov avatar
By Tungi
Naravno.

I imaj na umu, da svaki put kad se kresneš sa nekim, kresnuo si se sa svim njegovim bivšima, pa su i šanse za STD znatno veće.
Tako da, najlon od sada na sebe.. :spliff:
Korisnikov avatar
By Sylar
Zaboravio sam napomenuti da sa tim novim "prijateljem" zbilja nisam imao ništa osim druženja uz kavu, vino i sl stvari.
Dakle...tražio sam prijateljstvo koje se nije ostvarilo zbog gluposti.
Svoje stare prijatelje imam i nema šanse da ih zeznem.
No pokušaji proširivanja kruga prijatelja uvijek neslavno propadne baš zbog toga što se pojedinci prave kao da kurca u životu nisu vidjeli osim svoga, a u zbilji se jebavali sa svim i svakim pa ih i samo moje prisustvo smeta gdje ja služim kao podsjetnik na njegovo davno ili nedavno lumpovanje.
Momka imam. Dakle govorim baš o prijateljstvu :sesir: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By bern
meni nije jasno ko tu kome i šta kome smeta. ni zašto.
samo na ovo shto krace mogu, bez namere za off-ovanjem
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507024#p2507024]arisen napisao:[/url]
Naravno da su gej krugovi mali, pa gejevi su tek 3-5% populacije a out gejevi su poddeo te već male populacije.
mislim da ce vishe biti da je procenat autovanih gejeva toliki, a da je procenat glbtiqa osoba u populaciji drushtva, nacije, drzave, chovechanstva... negde vishe izmedju 10-15%, s tim shto u kontekstu teme je od relevantnosti procenat gej i biseksualnih mushkaraca (aut i ne-aut) kojeg bih rekao da je oko 10% u populaciji d., n., drz., chov. ... .

@Sylar, je li moze jedno pitanje? shto znachi "pederski prepriječiti mogućnost novog prijateljstva"? samo pitam.
Korisnikov avatar
By blenta
arisen ti je u prvom postu lepo odgovorio
a dodatak tome je
da imas i opciju da postanes :diskretan:

pa da se diskretno vidjate u diskreciji
i glede druzenja, i sexanja, i idenja na posao diskretno
sve diskretno

i onda neces imati taj problem
ali onda vise ne smes da nam postavljas ovde nikakva pitanja

evah
:murkan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
spaja ih nick, lokacija, stil pisanja i famozno "dali"
Korisnikov avatar
By blenta
znaci baletski pirueta nozni inverse otpozadi facepalm
Korisnikov avatar
By Sylar
@Anhedonie
Slična... slična ;)

@blenta
kakve veze moj ex ima sa ovom temom?

@Vel boy
pederski kao karakterna osobina iliti jadno, nisko, bijedno...da ne nabrajam dalje ;) (ima u mojoj starijoj temi pederska posla). nije napisano s namjerom vrijeđanja gay osoba. ako si se našao uvrijeđen...onda molim te zanemari napisano uz ispriku ;)

no nazad na temu...
Čitajući pojedine postove vidim da neki ovdje spominju sex.
Uvjeren sam da nisam ni u jednom postu napisao da me sex sa prijateljima zanima. Hvala lijepa. Ako se ovdje prijateljstvo gleda prvenstveno preko kurca... well... onda cu ga zaobići.
Kada me interesira sex... onda jasno kažem da bi jebavao i bio jeban i ne umatam to u nikakav celofan prezentirajući to pod prijateljstvom već striktno pod avanturu, vezu ili što mi/nam već paše.

EDIT:
@blenta
mislim da ima na više mjesta gdje su nickovi povezani ;)
http://www.gay-serbia.com/forum/svi-vi- ... l#p2507022
Korisnikov avatar
By arisen
Ti imaš nekih žešćih problema sa razumevanjem pročitanog ako misliš da je ovde iko pričao tome da se gej prijateljstva zasnivaju na kurcu i jebanju.
pederski kao karakterna osobina iliti jadno
A za ovo idi u pičku materinu. Šta se izvinjavaš nešto a ustom dahu za tebe "pederski" znači jadno. Boli me šta si ti nameravao, ali naravno da me vređa kad je tebi karakterna osobina onoga što ja jesam jadna i niska.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a reci ti nama, kakva je to pederska karaterna osobina? i zasto je ta pederska osobina bas pederska? niko tebi ne brani da sebe smatras bednim, prljavim, niskim, kako god, ali zar stvarno mislis da ces na forumu prepunom pedera proci sa pederskom karakternom osobinom? koliki degenerik moras biti? cisto da te obavestim, ti jesi peder i ta pederska karakterna osobina je osobina koja je nastala gledajuci tebe, jer si peder, jelte, a mene vredja jer sam i ja peder, i pljujes na sve pedere jer su svi pederi, zamisli, pederi.

a sad mozes da ides i places svoju glupost svom jastuku i pitas njega za savet, ima sta pametnije da kaze od tebe u svakom slucaju.
Korisnikov avatar
By Sylar
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507119#p2507119]arisen napisao:[/url]Ti imaš nekih žešćih problema sa razumevanjem pročitanog ako misliš da je ovde iko pričao tome da se gej prijateljstva zasnivaju na kurcu i jebanju.
pederski kao karakterna osobina iliti jadno
A za ovo idi u pičku materinu. Šta se izvinjavaš nešto a ustom dahu za tebe "pederski" znači jadno. Boli me šta si ti nameravao, ali naravno da me vređa kad je tebi karakterna osobina onoga što ja jesam jadna i niska.
Vračam sa istim željama ako ne i više ;)
U našem narodu naziv peder ima dva značenja. Prvo je značenje pogrdni naziv za muškarce koji su homoseksualci, a drugo značenje te riječi je kada se loši ljudi koji lažu, izmišljaju, kradu i šire razne deformacije isto nazivaju pederima/pederčinama!
Ako se ti prepoznaješ u drugom opisu to smatram tvojim problemom ;) a na prvo znacenje nisam ni mislio s obzirom da sam i sam famozni gej i podrazumijeva se da ta imenica nije za svakoga.

Nekima sam duzan zahvaliti na gramatickoj ispravci.
I da... za sebe mogu reci da sam i gay i homoseksualac a ponekad i peder...
Ja sam mislio da je ovaj forum pun gejeva, lezbejka i biseksualca.... :zastava:
U nedostatku boljeg uvijek mozemo bacati drvlje i kamenje :zongler:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
u nasem narodu je nebitno da li si peder, homoseksualac, gay ili bilo koji drugi naziv, za njih je sve to pogrdno i pogano. a sad mi reci kako si ti dosao do tvojih znacenja reci peder? jesi, ne daj boze, razmisljao o tome? ili si cuo od naseg naroda pa si samo pokupio?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507143#p2507143]Anhedonie napisao:[/url]u nasem narodu je nebitno da li si peder, homoseksualac, gay ili bilo koji drugi naziv, za njih je sve to pogrdno i pogano. a sad mi reci kako si ti dosao do tvojih znacenja reci peder? jesi, ne daj boze, razmisljao o tome? ili si cuo od naseg naroda pa si samo pokupio?

ote mi pitanja s prstiju :wundy:

@Sylar, fakat si za :psiholog: - a. nishta uvredljivo, samo a remark.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507138#p2507138]Sylar napisao:[/url]U našem narodu naziv peder ima dva značenja. Prvo je značenje pogrdni naziv za muškarce koji su homoseksualci, a drugo značenje te riječi je kada se loši ljudi koji lažu, izmišljaju, kradu i šire razne deformacije isto nazivaju pederima/pederčinama!
Meni je super što je došao na gej forum da prodaje ova govna. :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507020#p2507020]Sylar napisao:[/url]i samim time mi pederski prepriječio mogućnost novog prijateljstva.
Oh, my god. That is SOOOOOOOOOOOOO gay.
Korisnikov avatar
By antibiotic
kako vam nije jasno?
oni koji su van svih krugova i ni sa kim se nisu jebali su gej,
a oni u krugovima i sto su se s nekim jebali su pederi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne, ne, ne dečko.
Oni koji su van svih krugova su gay.
Oni malo tamo malo 'vamo su gej.
A u krugovima su pederi.
Korisnikov avatar
By blenta
Sylar, tvoj eks nema veze sa ovom temom

Tvoj substandardni mindset koji si nam prezentovao na temi o svom eksu
ima veze sa svakom temom i svakim odgovorom koji napises
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507050#p2507050]bern napisao:[/url]meni nije jasno ko tu kome i šta kome smeta. ni zašto.
Ni meni. Graficki prikaz (mozda sociogram) bi pomogao definitivno.

Desilo mi se pre neki dan...poznanik sa drustvene mreze (3pm daleko i od mene i od Srbije, nikad nijedna razmenjena rec gay tematike)...mi salje poruku "POZDRAVIO TE SASA". I smajli ;) Reko super...

I ranije, naravno, u raznim varijantama i nekako sam uvek izbegavao i nikad nisam inicirao te razgovore, ceprkao po proslosti, prijateljima, laverima koje eventualno znam..al nekako samo uvek dođe do tebe.

A nekad bude i koristan info.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!