Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Slika

Meni su guske uber simpaticne. Graciozne i elegantne a trapave i smesne istovremeno. Mekane i mazne a divlje i grube.
Ladno sam sebe uhvatio kako razmisljam da negde nadjem jednu gusku i drzim je kao kucnog ljubimca.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kako je forumasenje zanimljivo kad mora da se uci :love: 10h pred ispit :love:
By Kragi
^
^Srecno.

Mozda sam bio malo grub, vidim da je editovao post, i nemam pojma odakle mu ideja da mogu ili imam da mu zamerim bilo sta na licnom nivou?
Bilo mi je kretenski da pokusava da omalovazava nesto sto jeste umetnost, pa makar i primenjena uzdizuci sebe uz neku jebenu intelektualnu distancu koju ima i kojom pokusava da spusta druge. Konstantno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
necu, svaka shema koju si mi dala je na kraju ispala picka, necu sa tobom vise da heklam!

al imas nimble fingers, a ja volim nimble fingers pa ti oprastam za sve picke koje sam zbog tebe isheklao :hamlet:

tnx kragi

ont: ono kad te 10h prvo asocira na interupt a onda tek na vreme :sigh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506964#p2506964]Neutron napisao:[/url]Naravno, otisao sam, nisu hteli da me slusaju, nemaju nameru da me razumeju, oce da me ubiju i slicno, ja se spakovao i otisao. S obzirom da im je jedina zelja u zivotu bila da ne budem gay, ovo je bilo jedino resenje. :astral2:
respect.
no, ne zaboravi da uvijek imas opciju emocionalne ucjene (pa i medijske ucjene ^^), ako se budes morao vratiti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@neutron: svaka cast. hrabrost :love:

al sto popaj rece, emocionalna ucena je sasvim opravdana u ovom slucaju. ja sam iz slicne situacije, svakakve pretnje ubistvima, izbacivanjem, kidnapovanjem, elektrosokova i cime god ne, dosao do situacije da zivim sa deckom, sa njihovim "odobrenjem" u kuci koju je deda ostavio. ranije su redovno dolazili ovde (u bg) i ostajali a od kad zivimo zajedno ni jednom nisu, ah ne zele oni da dozivljavaju neprijatnosti da upoznaju mog decka :drama: i jos mi daju novac :lol: doduse, drugacije ne bih ziveo sa deckom u istom gradu tako da sam bio prilicno borben jer sam znao za sta se borim

nasty twas
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I kako mozak voli da spava 12 sati pre ispita :wundy: ima jos rokova :wundy:
Korisnikov avatar
By IriS
ludnica je kanda otključana ostala
prover'te molim vas :roll:
  • 1
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!