Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
fjuuuu kol'ko ljudi je imalo te imedžinerne... :wow: a ja sam do pre par godina mislila da to ima samo na filmu. onda mi je jedan prijatelj rekao da ga je imao kad je bio mali, ali niko osim njega mi još nije ništa slično raportirao.
a gle ovo!
Korisnikov avatar
By Dina
Fajinfa,
meni se uklapa, bar mislim... U mojoj ulici je bilo malo dece. Mada sam se druzila sa njima, verovatno mi je nesto nedostajalo...

Krepac,
Meni se ovaj forum (izmedju ostalog) i svidja jer se na temama poput ove nadje puno odgovora :) Mislim da se ne radi o tome da i drugi ljudi nisu imali izmisljene prijatelje nego nisu dovoljno slobodni da o tome pricaju...
By Snow_Crystal
NOUP ali sam pricala sa lutkicama,igrackicama...:trep:
Korisnikov avatar
By malecka
people always tell me I'm strange cause I hear voices only I can hear.... but, you know, even if the voices are not real they have pretty good ideas sometimes....
isto je i sa prijateljima... :) :grin:
Korisnikov avatar
By Misfit
:iskolacen:

ja sam isto kao dete imao sisojku. tačnije, nije mi baš bila imaginary friend, već više izmišljeni lik kojem sam se stalno vraćao, smišljajući nove dogodovštine u kojima bi štrcala morbidne količine mleka. iz nekog razloga, najčešće po samoposlugama. u svakom slučaju, zvala se baš tako: sisojka.
Korisnikov avatar
By Misfit
zanimljiva je ta fiksacija na hranu. ja sam npr. često zamišljao i jednog odbeglog krastavca iz tegle koji je bio modelovan po gagiju đoganiju. zvao se fungi dži, i bio je nekakav detektiv koji je podosta ličio na dika trejsija, samo što je, jelte, bio kiseli krastavac.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505999#p2505999]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505997#p2505997]Dr_Shortbus napisao:[/url]

Internet je ubio imaginarna prijateljstva. :sigh:
meni se čini baš suprotno...
Ih, Skarlet! Jeste donekle sličan imaginarni i virtuelni svijet ali većina "prijatelja" koje na netu upoznaš su stvarne osobe. :giggle:

Virtuelna prijateljstva su zamjenila imaginarna.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505970#p2505970]Misfit napisao:[/url]:iskolacen:

ja sam isto kao dete imao sisojku. tačnije, nije mi baš bila imaginary friend, već više izmišljeni lik kojem sam se stalno vraćao, smišljajući nove dogodovštine u kojima bi štrcala morbidne količine mleka. iz nekog razloga, najčešće po samoposlugama. u svakom slučaju, zvala se baš tako: sisojka.
Posle su došle Ikonija, Džuka i Zvezda.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nikad nisam imao. mrzeo sam ljude. druzio sam se i igrao sa kamenjem kad nisam morao sa ljudima.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Uglavnom sam volela da budem sama, mada sam imala jednu drugaricu s kojom sam se druzila dosta.
Nije da se nisam sa drugima druzila, nego mi nesto nije ni prijalo njihovo drustvo.

Tako da mi imaginarni prijatelji nisu bili potrebni. :D
Korisnikov avatar
By constantine
mislim da nisam ali sam cesto zamisljao da se borim sa nekim ili da letim...
By filipkum
Imao sam na neki nacin zapravo sam zamisljao da imam plavokosu drugaricu koja se zove Sabrina mora da je zbog vestice tinejdzerke
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kao baš mala sam bila opsednuta egiptom i mislila da sam nekako povezana sa njihovim bogovima i da ću biti faraon nekad čak sam i pisala neke pesme i vodila tajni dnevnik o tome :radosnice:

------ kad bih sad to našla ------
Slika

vremenom sam to već prevazišla skontala da nema vajde od bogova i da su mi korisniji ljudi pa stvorila par osobica u glavi da mi pomažu da izlazim na kraj sa ovim PLEMENOM DIVLJAKA koje tamo odavno postoji samo je bilo mirno neko vreme a onda odjednom ŽURKA ŽURKA koja traje od tad pa do zauvek

pravo da kažem stvarno su mi korisni toliko godina pogotovo pri samoanalizi pošto svoje savete nikad ne bih poslušala a ovako kad se igram role play onda može nego kakav je ovo smajl zaboga :ples: I ZOVE SE PLES???? tema je sad nebitna ovo me zanima
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nisam nikad. Ali sam zato voleo da ozivljavam igracke, cvece, lisce, klikere, zavese
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm,ja se nešto i ne sećam...Mislim da nisam imao...al se zato sećam da sam do devete...ma skoro do desete godine svako veče smišljao neku bajku koju sam tako nastavljao kao priču bez karja...bilo je tu svačega,mada se uglavnom više ne sećam ni pola od toga šta je tačno bilo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!