Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ja ne znam koji se to komenatator jos ne sprada dok prenosi eurosong? čak i ova srpska od prosle godine, onako na finjaka.

Nisam imao jos priliku da kazem da mislim da je kraljica :carica:

Meni je ok kada neka zemlja pošalje neku sprdnju na eurosong, neukusno mi je samo kada naprave da stvarno izgleda preočigledno da se sprdaju. Sprdnja od pesme ne znači da su oni predobri da bi uopšte pokušavali, nego da se plaše da ozbiljno pokušaju, pa onda opet da izvise.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znači li to da su ponovo uveli Beoviziju?

Zvuči logično, ako je Željko Joksimović odustao od Eurosonga, pa ne znaju koga da odaberu bez odluke publike.
By loreenche
Sad je Beosong. I dalje ne razumijem potrebu za beocentralizacijom.
To je tako jer taj festival ima dva nivoa - Prvi je taj - Beosong - takmičenje za titulu Beopesme godine, podeljen na 2 polufinalne večeri, a najbolje numere iz dva polufinala idu u finale - EVROPESMA - na kojem se konačno i bira naš predstavnik za renomirano evropsko muzičko natjecanje.
Tako nekako.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
mislim da je ona gmilf
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa pisu, ali zvuci jezivo, mislim, mozda ona ne bi ispala tako losa, kao neka parodija na nesto... i to je u tradiciji eurosonga.

Vidim ja da ce biti krvoprlolica ko ce da udje u izbor, ko ce da pobedi... onda svi ti "klanovi"... publika ce tu najmanje da se pita, a ne valja ni kada se publika pita... plasim se da ce opet neki cirkus da ispadne.
:kokice:
By Sixto
To su imena autora, ne izvodjaca.

Ja sam bio sablaznut prvih par minuta jer ne znam ko je ko tu uopste! :lol:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
malo tracheva o Beoviziji:

Već nedeljama se najpre šuškalo, a onda sve glasnije pričalo da tu nisu čista posla i da se pesme sigurno neće birati po tome koja je najlepša, već po principu "naši smo", ili "aj da mu učinimo, pa onda on nama dođe". Srpski način poslovanja ni ovaj put nije omanuo.

Među članovima žirija neki su od ranije poznati da sve rade samo ako imaju interesa, dok su se neki drugi (npr. Instruktor) povukli, jer nisu želeli da pristanu na ovakav način izbora i pritiske koji su stizali sa svih strana – kao da je reč o životno bitnom takmičenju. Tako, kada se pojavio spisak kompozitora i njihovih pesama – nastao je pravi haos na estradi. Iako je "selekciona komisija" još pre dva dana završila posao, vršeni su pritisci, pa je u sredu uveče menjan "konačan" spisak i tek juče se informacija o tome ko je prošao pojavila u javnosti. Tako, ona pevačica poznata po modricama koje je šetala, nakon što ju je bivši milovao pesnicama, pošto-poto želela je da ubaci grupu koja nosi ime po brodu koji pokreću veslači ili po starom nazivu za jednu evropsku regiju, iako nisu bili na prvom spisku. Mladi muzičar koji je sebi nadenuo ime po uvijaču za kosu takođe je prošao (njegova pesma, tj.) zahvaljujući vezama koje ima u kući koja sve ovo organizuje (da se razumemo, on jeste izuzetno talentovan, ali u ovoj postavci to mu ne bi bilo dovoljno da mu mama nije to što jeste i da mu pola rodbine nije zaposleno u javnom servisu).

Neke pesme sklonjene su sa strane i komisiji nisu čak ni puštene, kao da nisu ni stigle, zbog čega i nisu bile u konkurenciji. Čvrst stav komisije od samog početka bio je da se Glomazno jato izbegne u širokom luku, jer su znali da protiv SMS mašinerije kojom Ćora suvereno vlada – niko drugi nema šanse, a ona džaba sve. Ipak, promakao im je mali Svileni, koga su pustili (ko zna, možda nisu ni znali da je i on zvezdica Glomazne produkcije), ali su zato i bez slušanja odbacili ostale pesme – iako je jednu od njih pisao Vlaja, koji je uradio i onu pesmu kojom smo jedini put osvojili ovo muzičko takmičenje. On je zbog ovoga veoma besan, njegov višedecenijski staž u kući koja organizuje ovo takmičenje definitivno je urušen, a šuška se da ga je izradio jedan od njegovih "prijatelja" koji su se našli u komisiji.

Svi koji su preslušali pesme, tvrde da je ova, koju je trebalo da izvode dve ženske zvezdice Glomazne produkcije jedna od najboljih, ako ne i najbolja od skoro 200 prijavljenih, ali je "žiri" bio neumoljiv po ovom pitanju. Zbog toga što nije prošla besna je i Maznuta baba, kao i brat od Šerifke, koji je verovao da je već pobedio. U javnom servisu svesni su da nadolazi ogroman skandal i već smišljaju kako da objasne to što se desilo – a zapravo je "tajna" na koji način je komisija odabrala ovih 15 finalista, pa računaju da mogu da se izvuku sa tim da im se pesma jednostavno nije svidela. Prošla je i Otrov, koja je nedeljama zvala, kukala i molila sve redom, samo da je puste. Ko zna, možda su je zaista njene "veze u vlasti" progurale, kao što ona mučena tvrdi. Inače, ne mora Gossipica da vam govori šta se sa tom ženom dešava – jasno vam je i samima sasvim sigurno i ne znam zašto joj neko ne pomogne od prijatelja, ako ih ima, već je puštaju da se pojavljuje po medijima i daje izjave zbog kojih se svi sprdaju sa njom.

Pretpostavlja se da će pobediti tri finalistkinje nedavno završenog muzičkog rijalitija, jer će se pobednik birati (ako i to ne smuljaju) SMS glasanjem, a tu bitka može da se vodi samo između njih i mašinerije Glomazne produkcije. Videćemo ko će biti jači. Inače, pesma sa kojom njih tri nastupaju je slatka i pevljiva, lako ulazi u uvo, a da se ne lažemo – u preostaloj konkurenciji, teško da ima neko ko bi mogao da ih potuče.
Cascada's Natalie Horler is the Queen of the Prom in the music video for "Glorious", the song with which the dance act are hoping to represent Germany on the upcoming Eurovision Contest.

Korisnikov avatar
By antibiotic
tipicna denserska bljuvotina
traje 30 sekundi duze nego sto pravilo nalaze.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa nije losa, ima enerdziju, samo taj postlanetovski etno nece se napiti vode...

koja jos pesma ide na eurosong?
By loreenche
Švedska je počela sa svojim kilometarskim odabirom. Sastoji se od 4 polufinala, baraža (Saša Popović mode off) i finala. Prije 2 minuta su prošli dalje drugi Eric Saade #2, odnosno David Lindgren sa pjesmom Skyline, i anime dečko Yohio sa pjesmom Heartbreak Hotel. U baraž (Andra Chansen) plasirali su se Cookies 'N' Beans sa Burning Flags i Eric Gadd sa pjesmom Vi kommer aldrig att förlora, odnosno Nikad nećemo izgubiti. Tjub klipove postavljam once they're available.

edit: Emmelie mi je mnogo Florens. Sviđa mi se, za sada mi je favorit.
By loreenche
Evo ga Yohio.

I dok Švedi ne nabave TV-tunere, David Lindgren, filmed:

David Lindgren, mp3:

By loreenche
Island je isto upravo odabrao.

Danas bira još Malta.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!