Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ej, jbga, kada si ti tako pričao. A i kada pričaš, parodija parodije nikada ne funkcioniše - tu uvek (bezlično) ti ispadaš glup.
Korisnikov avatar
By mOwbid
joj kako volim kad sanjam neki crtez :drkanje:

:drama: odmah se bacam
Korisnikov avatar
By gossip
jao kako kenja ova tila tequila
veci je spammer od mene :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
joj idiotkinjo kako ću ti razmazati facu po asfaltu, baba živana da te vidi!
Jako mi je potrebno da odem negde na sever Hiperboreje, na Špicbergen/Spitsbergen, Janmajen/Jan Mayen, Romsdalshornet, Ajdfjorda, Ølesunda, ostrva Tule, varoš Lund, NEGDE BILO GDE oko Arktičkog kruga, zašto niko ne razume moju potrebu da se zarobim u led i tišinu i čekam proleće i da krenu da izbijaju mali cvetići ili na neka od mesta u Italiji, ili Rimu (drukčijem od onog Rima Tiberija i Tasa) gde su povremeno dolazili ostali Hiperborejci, poput Andersena, Getea, Kraljice Kristine od Švecke, Ibzena, Strindberga, Kjerkegora, ili Griga i gledali Mikelanđelovo kube.

Ja bih im naravno rekao da se u Kremoni rodio jedan značajniji kompozitor koji se zove Monteverdi.

Zaboravi na generala Nobilea, nadgrobni spomenik Amundsena i bajkovitu ekspediciju Andre, tamo gde su otišli Elsvort i taj Rus Levanjevski

Adeo namque rari ſunt Zephyri

...oteti slavu Hamerfesta.

i samo još nešto da vam kažem: gledao sam dokumentarac o uticaju globalnog zagrevanja na život Eskima. Kao, leda je sve manje, od polarnih medveda i foka ni traga ni glasa...na pitanje voditelja u kojoj meri ga sve to brine jedan Eskim je odgovorio:
"Mi možemo da preživimo i na minus pedeset, preživećemo i ako bude nešto toplije. Ja se brinem za vas, šta ćete vi jadni?"
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
'De nam nestadose 'noviji' forumasi?

(Hint - space_oddity, Kadmiel, Sandrica zvezdica, Dark walker i ostali)
Korisnikov avatar
By Hys.
ne mogu da odgovaram na gmail

da faq
Korisnikov avatar
By Miss Marple
navukla sam se na igricu, to mi se nije desilo preko 5-6 godina...

neeeeeeeeeeeeeeeeeee

:sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Zanima me sta vi radite kad beba ima zatvor??? Npr. moja beba evo vec treci dan ne kaki pa sam se zabrinula.

odgovara njamiii
Uf i mi smo muku muchili sa zatvorom, od nekog 3,4 meseca do 6 kada smo krenuli sa konkretnom klopicom. Na sve to je kada zaredja sa ne kakenjem pojachano bljuckao. Nama je bilo opushteno da spojimo i po 7 dana, jednom smo do gurali i do 9. Ja sam naravno padala u kome, frasove, transeve, kosu sebi chupala, radila mu vezbice, masirala stomak i tabane, grejala i nishta. Lekari kazu da je kod beba koje sike do 10 dana ok. Dobijala sam savete da mu stavim malko sapuna u guzu, ali ja nisam mogla. U halo bebi su mi rekli shto vishe technosti da mu dajem i ja sama da pijem (a ja sam se od porodjaja davila u vodi). Tu negde sa 5 meseci sam mu dala taj humanin chaj komorach sa kimom par puta, do tad smo iskljuchivo sikili, i ne znam shta da ti kazem, nekad se prokaki nekad ne. Mozesh da probash u svakom sluchaju. Moj savet ti je da joj uvedesh bundevu, mi smo je po savetu teta iz halo bebe uveli prvu i mislim da nam je ona dosta doprinela u regulisan ju stolice. Samo zivce u futrolu. A uvek je tu i shljiva. Na svakoj od kupovnih kashica ti pishe zashta je, da li chini stilicu redjom ili chvrshcom.
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!