Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:yes:

:lol:

Prijateljica ima jednog psa koji voli tako da se igra u snegu... Treba ih zaposliti u onoj sluzbi za ciscenje snega.. :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nego sta! :lol:

Vec vidim, raspisan konkurs u "Putevima Srbije", a uoci najavljene februarske mecave, za buducu udarnicku ekipu ciscenja puteva od snega. Osnovni uslov, visok stepen radosti prilikom valjanja u snegu, uz proveru velicine shapa (pozeljno sto vece, zarad vece efikasnosti)! Za prekovremeni rad obezbedjen i bonus - po 20 kila kostiju (za kuce), i 20kg granula "Whiskas" (za mace). Najuspesnijem cetvoronoshcu sledi fotografisanje sa Mrkom. Radni naziv konkursa je, "Sneg nas ovoga puta NECE iznenaditi"... :wundy:

:smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Kad vec tjushka tranzistor, da iskoristi situaciju i provuce tjushku i djugaju. :wundy:
Genijalno! :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kuuuuku, koji sam debil! 'Ladno sam te "ucrtane" obrve doziveo kao prirodni deo izraza lica, i jos se pitam sta vam je tu toliko smesno! :smeh: :ubise:

:wundy:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Svrnuh na Forum samo zbog ovog slatkog klipchitja:

Dve zivuljkice-pametnice... :sweet: :meda:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 47
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!