Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501832#p2501832]ultraviolet napisao:[/url]tungi, naravno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503089#p2503089]Mars napisao:[/url]Da...Zanimljiv kriterijum, filter...najdrazi, dragi.
Ne znam. 10 godina na jednom mestu je - mnogo. Bilo kom, bilo gde pa i ovde.
Sebe (u forumskom svetu i samo tako) vidim kao dekicu koji sa ostalima iz te generacije (Deni, Hys itd) sedimo skrstenih ruku na nekoj klupici ispred kuce i gledamo kako vec deca nase forumske dece stasavaju...a trckaraju i neki za koje bas nismo sigurni ciji su tacno, al su svejedno - nasi. Sećam se kad smo dobili Drtija, kakvo je to žgebče bilo - a vidi ga sada, pa Vikija malog koji sad putuje po svetu i javlja nam se...
(I opet: samo na forumske godine mislim. Tu na klupici (recimo) je i Swanka, iako mladja, iako smo do juce brinuli kako ce da opravda izostanke u skoli, da lic e da se probudi za cas i sl)
Šta hoću kažem....Pa valjda to da posle 10 godina svako ko ne pokazuje izuzetne znakove idiotije (kao onaj sto je bas voleo Slobu jer je tada pio voćni jogurt) - svako ima određeni nivo dragosti. Meni... Pa i ono najmaloumnije sto baulja po dvoristu...vise se niti potrises sto je takvo, niti se sekiras sto ti ga je bog takvo poslao - samo ga lepo, redundantno i bez suvisnih mehaničko-statičkih konstrukcija, POMERIŠ tek da možeš da nastaviš da ideš gde si krenuo, i to je to.
Naravno, ima tu i mezimica i mezimaca, oni koji su malo vise dragi-al tu se zivot i inace pobrine da oni to osete, ma koliko se ja trudio da to ne pokazujem (a ne trudim se NIMALO, znaju oni to i bez da kazem).
A ti, Sunce, jedi govna.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503089#p2503089]Mars napisao:[/url]Da...Zanimljiv kriterijum, filter...najdrazi, dragi.Mislis ova govna koja si ovde napisao? Ne bih, previse su usecerena, pateticna i dopadljiva.
Sebe (u forumskom svetu i samo tako) vidim kao dekicu koji sa ostalima iz te generacije (Deni, Hys itd) sedimo skrstenih ruku na nekoj klupici ispred kuce i gledamo kako vec deca nase forumske dece stasavaju...a trckaraju i neki za koje bas nismo sigurni ciji su tacno, al su svejedno - nasi. Sećam se kad smo dobili Drtija, kakvo je to žgebče bilo - a vidi ga sada, pa Vikija malog koji sad putuje po svetu i javlja nam se...
(I opet: samo na forumske godine mislim. Tu na klupici (recimo) je i Swanka, iako mladja, iako smo do juce brinuli kako ce da opravda izostanke u skoli, da lic e da se probudi za cas i sl)
Šta hoću kažem....Pa valjda to da posle 10 godina svako ko ne pokazuje izuzetne znakove idiotije (kao onaj sto je bas voleo Slobu jer je tada pio voćni jogurt) - svako ima određeni nivo dragosti. Meni... Pa i ono najmaloumnije sto baulja po dvoristu...vise se niti potrises sto je takvo, niti se sekiras sto ti ga je bog takvo poslao - samo ga lepo, redundantno i bez suvisnih mehaničko-statičkih konstrukcija, POMERIŠ tek da možeš da nastaviš da ideš gde si krenuo, i to je to.
Naravno, ima tu i mezimica i mezimaca, oni koji su malo vise dragi-al tu se zivot i inace pobrine da oni to osete, ma koliko se ja trudio da to ne pokazujem (a ne trudim se NIMALO, znaju oni to i bez da kazem).
A ti, Sunce, jedi govna.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503089#p2503089]Mars napisao:[/url]Da...Zanimljiv kriterijum, filter...najdrazi, dragi.
A ti, Sunce, jedi govna.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503368#p2503368]*deni* napisao:[/url]Pa, izvoli, kako da ne, uz rizik da te neka od nas, matorih pohotnica, krene zlostavljati i hvatati za polni organ na toj maloj klupici.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!