Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Speculum Columbae
nisam dobar tu, uglavnom je reč o forumašima sa kojima se družim/želeo bih da se družim, ali recimo da nikada ne propuštam postove od:

Orlando the lady
Galadriel
Emakov
Galadriel
bas bleu
Dzelajza Rouz (kad piše)
olga_diktator
Ulix
Misfit
blenta
Lepa Krepa
Korisnikov avatar
By Sunce
Na forumu: Kragi, Galateja, Torry, Kiwi, Korvin, exBanana, exSavu Savanovica i deni.

Mars je bio u top 10, ali je ispao jer podleze misljenju mase. Neko me iskritikuje, nesto zeza, on se uvek pridruzi. A volim njegove postove pune slika i primera itd.

Volim i kuckice ili kucke: Laerem, Popeye, Simor, Dirrty. U Simora sam se zaljubio cim sam ga video, dobro da sam preziveo taj grinet i pricu sa mucanjem, a imao sam privilegiju da ga vodim u wc u Smajliju. :P. 2kune volim jer me pali njegov mozak.

Tota i dinu volim kao tatu i mamu. :mama:

djo-a, nekad bojandjo-a, jer cu kao ex bf, I Will Always Love Him!

Ulix-a i Dzelajzu i Viktora volim vam foruma. Na forumu me ne poznaju, tako da..
By loreenche
Definitivno deni. Nije džabe osvojio sve ove titule prethodnih godina.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Paaaaaaa...ja imam najdražeg :blush: al ne mogu da kažem.....

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Da...Zanimljiv kriterijum, filter...najdrazi, dragi.

Ne znam. 10 godina na jednom mestu je - mnogo. Bilo kom, bilo gde pa i ovde.

Sebe (u forumskom svetu i samo tako) vidim kao dekicu koji sa ostalima iz te generacije (Deni, Hys itd) sedimo skrstenih ruku na nekoj klupici ispred kuce i gledamo kako vec deca nase forumske dece stasavaju...a trckaraju i neki za koje bas nismo sigurni ciji su tacno, al su svejedno - nasi. Sećam se kad smo dobili Drtija, kakvo je to žgebče bilo - a vidi ga sada, pa Vikija malog koji sad putuje po svetu i javlja nam se...

(I opet: samo na forumske godine mislim. Tu na klupici (recimo) je i Swanka, iako mladja, iako smo do juce brinuli kako ce da opravda izostanke u skoli, da lic e da se probudi za cas i sl)

Šta hoću kažem....Pa valjda to da posle 10 godina svako ko ne pokazuje izuzetne znakove idiotije (kao onaj sto je bas voleo Slobu jer je tada pio voćni jogurt) - svako ima određeni nivo dragosti. Meni... Pa i ono najmaloumnije sto baulja po dvoristu...vise se niti potrises sto je takvo, niti se sekiras sto ti ga je bog takvo poslao - samo ga lepo, redundantno i bez suvisnih mehaničko-statičkih konstrukcija, POMERIŠ tek da možeš da nastaviš da ideš gde si krenuo, i to je to.

Naravno, ima tu i mezimica i mezimaca, oni koji su malo vise dragi-al tu se zivot i inace pobrine da oni to osete, ma koliko se ja trudio da to ne pokazujem (a ne trudim se NIMALO, znaju oni to i bez da kazem).

A ti, Sunce, jedi govna.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503089#p2503089]Mars napisao:[/url]Da...Zanimljiv kriterijum, filter...najdrazi, dragi.

Sebe (u forumskom svetu i samo tako) vidim kao dekicu koji sa ostalima iz te generacije (Deni, Hys itd) sedimo skrstenih ruku na nekoj klupici ispred kuce i gledamo kako vec deca nase forumske dece stasavaju...a trckaraju i neki za koje bas nismo sigurni ciji su tacno, al su svejedno - nasi. Sećam se kad smo dobili Drtija, kakvo je to žgebče bilo - a vidi ga sada, pa Vikija malog koji sad putuje po svetu i javlja nam se...

(I opet: samo na forumske godine mislim. Tu na klupici (recimo) je i Swanka, iako mladja, iako smo do juce brinuli kako ce da opravda izostanke u skoli, da lic e da se probudi za cas i sl)

Šta hoću kažem....Pa valjda to da posle 10 godina svako ko ne pokazuje izuzetne znakove idiotije (kao onaj sto je bas voleo Slobu jer je tada pio voćni jogurt) - svako ima određeni nivo dragosti. Meni... Pa i ono najmaloumnije sto baulja po dvoristu...vise se niti potrises sto je takvo, niti se sekiras sto ti ga je bog takvo poslao - samo ga lepo, redundantno i bez suvisnih mehaničko-statičkih konstrukcija, POMERIŠ tek da možeš da nastaviš da ideš gde si krenuo, i to je to.

Naravno, ima tu i mezimica i mezimaca, oni koji su malo vise dragi-al tu se zivot i inace pobrine da oni to osete, ma koliko se ja trudio da to ne pokazujem (a ne trudim se NIMALO, znaju oni to i bez da kazem).

A ti, Sunce, jedi govna.

:hail:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503089#p2503089]Mars napisao:[/url]Da...Zanimljiv kriterijum, filter...najdrazi, dragi.

A ti, Sunce, jedi govna.
Mislis ova govna koja si ovde napisao? Ne bih, previse su usecerena, pateticna i dopadljiva. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*

A ti, Sunce, jedi govna.
:sweet:
Korisnikov avatar
By svejedno
a dje sam tu ja? :lol: (mislim, na klupici ,))

sad uskoro punim tacno deeeeset godina forumasenja, covece.

..

ot: pojma nemam. ne racunajuci hlaef. i te neke ljude koje poznajem.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa tu si, svakako si tu, nisam detaljno pobrojavao...Klupica, nego sta.

Naravno zao mi je sto neki NISU tu, ali to je zivot.
Korisnikov avatar
By *deni*
Drag si ti, svejedno, kako nisi, kažu i da si naočit, ali to što voliš da krešeš samo cure ti nije baš prednost, pa često isklizneš iz ovakvih analiza.
Ništa zlonamerno, više podsvesno.
:deni:
Korisnikov avatar
By svejedno
ma to je deni skroz razumljivo, ne bunim se ja sto se toga (dragoce) tice - samo ta klupica :lol:

ocu da sam na klupici veterana, pa ocu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, izvoli, kako da ne, uz rizik da te neka od nas, matorih pohotnica, krene zlostavljati i hvatati za polni organ na toj maloj klupici.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovako nesto imadoh u vidu

Slika

A jednom neko rece da je Hlaef ista ona bakica sto se Anđa sa njom kuckala jajima za Uskrs.
Korisnikov avatar
By svejedno
eh, sve sto je vredno u zivotu nosi neki rizik, sta'sh ,)

lm - ja na klupici .))
Korisnikov avatar
By Mars
A vrlo je moguće da su ti ono na nogama papuče marke ZAM - bile su jako popularne kod mene!
Korisnikov avatar
By Mars
A pazi dekicu u vojničkim pantalonama.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, klupica, skroz, taj rad - sve to :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!