Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
svaki oblik života ima neku svoju specifičnu magiju... trolovi imaju svoju, goblini, orci, patuljci, o vilenjacima da i ne zborimo... čak i hobiti znaju par trikova... a što je s pederima? imaju li oni išta karakteristično osim jebenog gaydara koji kod velike većine ionako ne radi (made in china, jbg)...
ajdmo, pišite o svojim specifičnim moćima, čarolijama, vještinama... :mag:
posebno bi bilo zanimljivo popričati o temi pederske mistike... :wundy:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Odnos Merlina i kralja Artura me je uvek fascinirao.
Lično sam pokušavao nešto da čačkam oko bele magije ali mi nije baš uspevalo. Nisam siguran da li taj neuspeh ima veze sa mojom pederastijom ili ne. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neodoljivo sam privlačan... ali nisam siguran da li to spada pod magiju? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Mars
pa jab reko da je to jedan prilično eklektični sistem, sa elementima doktrina Will&Grace, Sex&theCity i sl. nadgrađenih na autentičnu osnovu (u mom slučaju-vlašku magiju)
Korisnikov avatar
By bern
vole gejevi okultizam. ne znam baš zašto.
Korisnikov avatar
By constantine
imamo moc da smuvamo str8 ljude!!!! :evilgiggle:
str8 ne mogu da smuvaju gej ljude!!!
:lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Ima jedna veoma popularna cin koju carobnjaci iz reda Pederastije cesto upotrebljavaju, it's called "the closet binding spell". Ova cin magicno spoji zivotnu silu mladog pedera-carobnjaka sa njegovim ormarom, koji zatim postaje njegov mini kosmos. Jedini nacin da se carobnjak oslobodi ove cini je da ormar bude unisten ili neki drugi carobnjak baci "break closet enchantment" cin! :mag: Ali je ovo opasno jer je zivotna sila pedera-carobnjaka i dalje povezana sa ormarom... moguce su katastroficne posledice!

Takodje tu imamo i cini kao "strengthen auto-homophobia", "gay invisibility", "four walls binding", "magic circle against effeminate", and the all time favorite: "the charm of complete self-delusion"
Korisnikov avatar
By antibiotic
Postoji ona tzv. magija "urokljivih ociju", kada peder stane i ne skida pogled sa tebe dok te potpune ne razoruza. Oni pederi koji skrivaju poglede nisu nista manje opasni, jer samo tren razmene moze imati nesagledive posledice.
Korisnikov avatar
By Blady
a lezbejke i ostali?

Ot - redovno madjijam
Korisnikov avatar
By bern
sve su to ljubavne igrice, veli ledi gaga.

srsly.
Korisnikov avatar
By Dirrty
^Živa istina.

Volim tu pesmu.
Korisnikov avatar
By Burak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500832#p2500832]antibiotic napisao:[/url]Postoji ona tzv. magija "urokljivih ociju", kada peder stane i ne skida pogled sa tebe dok te potpune ne razoruza. Oni pederi koji skrivaju poglede nisu nista manje opasni, jer samo tren razmene moze imati nesagledive posledice.
Dragan Đilas i većina vjerskih glavara imaju tako urokljive oči da se i prašuma u koju pogledaju momentalno suši :opacupa:
Korisnikov avatar
By Sunce
pederska magija: voleti samo sebe i samo sebe, i biti egoista...to ti pruza sve ostalo, da se svi vrte oko tebe. antimagija: biti dobar, fin, i saosecati.
Korisnikov avatar
By Sunce
U Srbiji to drugacije funkcionira :lol:, mora da nisu uradili dobar prevod.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!