Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Skituljko
Caos devojke!

Ne znam koliko imate informacija, ali prosle godine smo uspele da organizujemo kosarkaski tim :)koji je uspesno ucestvovao na jednom velikom LGBTQ takmicenju i osvojio cetvrto mesto. Posle duze pauze, ponovo organizujemo tim. Cilj nam je da napravimo pozitivnu atmosferu u ekipi, da se uz treninge dobro zabavimo i druzimo i naposletku formiramo ekipu koja bi mogla da se takmici na raznim turnirima u Evropi. Za sada je planirano da treninzi budu jednom nedeljno, ali ukoliko bude potrebe i volje lako cemo organizovati i dodatne treninge. Ukoliko ste zainteresovane, iskoristila bih priliku da vas pozovem da mi se javite (privatnom porukom za pocetak) a uskoro nadam se i pridruzite. Volela bih samo da naglasim da nije u pitanju rekreativno igranje basketa, vec pravi tim. Takodje, verujem da je bitno da napomenem da ukoliko niste outovane, zaista ne morate da brinete. Treninzi nisu otvorenog tipa – dolaze iskljucivo devojke koje igraju, nema fotkanja, snimanja i sl. ukoliko se drugacije ne dogovorimo.

Veeeliki pozZ
Korisnikov avatar
By *deni*
Košarkašice su po pravilu lezbejke, ili biseksualke, tako da outovanje i neoutovanje tu stvarno nije od značaja. Podrazumeva se da su lezbejke. :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne moraš ti biti, Blady, roda da bi se uspešno bavila basketom. Sa tvojom visinom i energičnošću, možeš komotno da budeš plejmejkerka. :yes:
Korisnikov avatar
By Blady
Mogu, al treba se vratiti u formu :D
Korisnikov avatar
By Delete
Blady, sredina januara je pravo vreme za pocetak vracanja u formu, trust me. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Evo bas sam danas krenula sa vracanjem :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
^ jel si se prijavila?

cao skituljko :mase:

ja bih na plivanje...
Korisnikov avatar
By zozefin st
@galadriel
koliko sam skontala
imaju trening jednom nedeljno,
a ako zelis da im se pridruzis treba skituljki da posaljes u2u
Korisnikov avatar
By Skituljko
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2539485#p2539485]zozefin st napisao:[/url]@galadriel
koliko sam skontala
imaju trening jednom nedeljno,
a ako zelis da im se pridruzis treba skituljki da posaljes u2u
Tako je :) Vec smo pocele sa treninzima i super se zabavljamo. Imacemo i utakmicu sa zagrebackim timom krajem meseca. ;)

Za sada nema plivanja, ali ako ti inace plivas i volela bi da se takmicis, bice u julu cini mi se takmicenje u Hrvatskoj...

PozZ
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!