Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
upravo pogledala

Bye bye blondie
Korisnikov avatar
By constantine
In Their Skin
Selma Blair :love:
njene "sise" u svakoj sceni
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
the king's speech
the pianist

oba odlična

e i ovaj naš dokumentarac ili štagod "doviđenja, kako ste?" ima dobrih aforizama, sviđa mi se
Korisnikov avatar
By Mars
Django

Prica mi nije drzala paznju - jeste sarmantni Waltz i Tarantivnov potpis (posebno mini-omazi ranijim filmovima). Ispod osrednjeg, za mene.

Ali zato...

Hobbit

Ne znam sta sam ocekivao - a dobio sam isto ono sto i mnogo puta ranije. Moja greska.

Imam i ja dete u sebi, negujem ga i volim ali pustam mu neke druge filmove, ne ovo.
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500251#p2500251]Mars napisao:[/url]Django

Prica mi nije drzala paznju - jeste sarmantni Waltz i Tarantivnov potpis (posebno mini-omazi ranijim filmovima). Ispod osrednjeg, za mene.
Pod brojem jedan, zaista se vidi da Sally nije montirala. Pod brojem dva, Waltz i DiCaprio (kog zaista ne volim) ukradoše show Foxxu. Ne bih se složio da je ispod osrednjeg, ali nije poput "Inglorious Basterds" i "Kill Bill-a".

Meni je bio vrlo zabavan, ali razvučen. Plus doživljaj je bio gledati ga kao jedini pripadnik bele rase u bioskopskoj sali gde su se svi identifikovali sa Djangom i jeli pohovane batake!!!
Korisnikov avatar
By belch
gledala i ja candy, nije loš (al mi requiem for a dream bolji)

cloud atlas - lep, zanimljiv, no posle nedelju dana već ispario iz sećanja
hobbit - not my cup of tea, ali nije dosadno bilo

jedva čekam đanga
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500273#p2500273]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Ne bih se složio da je ispod osrednjeg, ali nije poput "Inglorious Basterds" i "Kill Bill-a".
'tedoh reći osrednji, NE ispod osrednjeg, da - ispod pomenuta dva

Zanimljivo, mene je rasanila uloga Stephena i moram da priznam da mi nije jasna do kraja njegova pozicija u drustvu, kako se onoliko uzdigao od robova. Provrteh u glavi sve likove u 300 godina epopeje "Roots" Aleksa Hejla i ne mogu da se setim takvog slučaja.

Pomoć?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
The Hobbit - An unexpected journey (2012)
http://www.imdb.com/title/tt0903624/" target="_blank

Interesantno, mada mi u nekim trenucima nije drzalo paznju.
Svidja mi se muzika u filmu. A i lepi su zvucni efekti, ili su za to samo krivi zvucnici u bisokopu. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa zvučnici. Pucketanje vatre sa DESNE strane, sunjanje goluma se LEVE itd.

Meni je najlepsa ona scena koju ponavljaju bukvalno iz filma u film tog tipa - kad oni stoje (svi preziveli, naravno) na nekoj čistini, VIDE nesto u daljini i kazu "Eno ga! Tamo treba da stignemo!". The End.

Inače kad nisam bio na tviteru, film sam gledao zabavljen sledećim pitanjima:
- sa kojim se patuljkom identifikovao Vuk Jeremić kad mu se film dopao
- koji li je od patuljaka Dirrtyju bio HOT
- smejao se scenama iz Love Actually kad god vidim hobita itd itd
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako voliš Tolkeinov univerzum apsolutno nije moguće da ti ne zasuze oči na scene Galadriel & Gandalfa... ma samo njena poza u noći, a naročito u osvit dana. Zadivljujuće, iako vrlo kratko.

(Nadam se da ih neće ukloniti sa youtube-a)

Osim tih nekoliko kratkih scena za prave ljubitelje priče, film je proračunato komercijalan - less talk, more action.

Mislim da je i sama knjiga Hobbit podložnija sadržinki ispraznijoj manipulaciji, s obzirom da je u pitanju znatno manja količina ključnih informacija koje treba rasporediti u filmskom serijalu (pa da je ostao i na 2 dela), nego što je to slučaj sa trilogijom Prstena.
Pokazatelj toga je ogroman broj objektivno prosečnih (subjektivno - ubitačno dosadnih) scena Frodo, Sama i Golluma koje nije bilo moguće preskočiti ili bitno skratiti.

Što se tiče patuljaka, već sam prilikom scena snimanja filma primetio 2 primamljiva komada - Graham McTavish (Dwalin - mega HOT) i Richard Armitage (Thorin). Richard Armitage mi je pritom privlačniji u filmu nego inače, ali sexy u svakom slučaju.
Takođe sam prijatno iznenađen kada su naišla još 2 privlačna komada u filmu - Dean O'Gorman (Fili) i Aidan Turner (Kili). Prvi mi je sexy, a drugi mi je lep ali ne i seksualno privlačan. Ilustracija likova je ispod, da ne moraš da googlaš...

http://taylorsmith19.tumblr.com/post/79 ... for-myself" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500743#p2500743]Dirrty napisao:[/url]
Što se tiče patuljaka, već sam prilikom scena snimanja filma primetio 2 primamljiva komada - Graham McTavish (Dwalin - mega HOT) i Richard Armitage (Thorin). Richard Armitage mi je pritom privlačniji u filmu nego inače, ali sexy u svakom slučaju.
Takođe sam prijatno iznenađen kada su naišla još 2 privlačna komada u filmu - Dean O'Gorman (Fili) i Aidan Turner (Kili). Prvi mi je sexy, a drugi mi je lep ali ne i seksualno privlačan.
Gospode bože :smeh: hvala ti, Dirrty
(a Dwalin-isti JA, nebitno)

Elem, kad su naisle scene koje pominjes zaista se jesam rasanio - em zato sto je to jedini estrogen u svim onim muskim telesnim smradovima, prljavim nogama, masnim brcima i bradama... em sto je konkretno Cate Blanchett u pitanju na čiju svetlost reagujem kao moljac na sijalicu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni se neobicno dopada to sto je film tako "razvucn", pogotovu na pocetku. Mislim, nema puno primera u holivudu gde se ekranizacija neke njige prati tako intezivno, uz toliki budzet. To valjda samo ovaj film moze sebi da dozvoli.

Kod Tolkina zenski likovi su redji, ali su zato vise "precious". Galadrijela je najstariji stanovik Srednje Zemlje na dve noge, pa joj vreme prolazi u nekom svom "loopu", sto ostalima deluje usporeno, inace je po prirodi izvanredna atlticarka :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nekako mi se čini da je 3 sasvim ok broj za kopiranje postova u dve teme te bi sve preko toga bilo suvišno. Molim vas, dalju detaljnu diskusiju o Hobitu prebacite u temu koja je već posvećena ovom filmu.
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!