Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, ima i mene tamo.

Neki stavovi su ok, neki ne..

Al cinjenica je da ti je jako bilo dosadno.
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Slazem se. Vec sam ocekivao da ce biti gomila klasicnih homofobicnih stavova, ali su me iznenadile, cak su pokusale da edukuju homofobicne kokoske. Jedino pitanje je da li bi isto rekle da je u pitanju njihovo dete?
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da treba obrisati ovu temu jer realno one mogu da budu i na ovom forumu i da je skontaju.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Malo mi je bilo cudno to sto su maltene svi postovi pro-gay dok ne procitah ovo.
Urednica:

Na ovom forumu je nekoliko puta bilo pokusaja da se prica o ovoj problematici, i svi pokusaji su zavrsavali lose i dovodili do strasnih reci. Ovu temu necu zakljucati samo ako se ogranicite na to kako da pomognete zeni u nevolji i ako se ne prosiri na samu temu homoseksualnosti. Ako ode u tom smeru, mora biti zakljucana, zao mi je. Ali, posto vec ima skoro vise obrisanih nego ostavljenih postova, mislim da je jasno u kom smeru ide, ali dacu joj sansu

Sad mi je sve jasno.

E da, sto Bledji rece, mozda je bolje da se obrise.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Koliko su ljudi samo neobrazovani i neobavešteni po ovom pitanju. "Homoseksualizam" i "opredeljenje" se neprestano ponavljaju. Ali bitna je barem dobra namera. Iako sam video da su admini nekoliko puta naglasili da ima više obrisnih nego ostavljenih postova.
By Kragi
Citao sam taj forum tu i tamo, mahom kad su mi trebali neki komentari i iskustva vezana za koriscenje nekih kozmetickih preparara. Nevezano za ovu temu, sve deluju jako nekonfliktno i pristojno. Doduse nije ni da su im diskusije konfliktne ali mi ta grupica zena deluje bas cool. :D
Korisnikov avatar
By Neutron
Nije fora da brisu sve negativne postove, trebali su dopustiti vise njih, ovako izgleda kao da je vecina roditelja spremna prihvatith gay dete. :vrcka:
Mada i ovaj broj ljudi koji znaju ponesto o problematici mi je fascinantan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jako je humanitarna ta administratorka - da se pomogne ženi u nevolji može, ali da se priča o homoseksualizmu to ne može. Baš je humanitarna.. :radosnice:
By Kragi
^Da.
Sa druge strane ne mislim da to ima veze sa tim, odnosno ne mislim da negativan stav na kraju rezultira neprihvatanjem gay deteta.
Vecina roditelja jeste sposobna da prihvati (svoje) gay dete, jedino sto to u velikoj meri zavisi od samog deteta.
Taj generalni i opsti stav vezan za lgbt populaciju u nasem drustvu nije uopste zavidan ali na individualnom nivou, pa jos kad je u pitanju odnos roditelj-dete, mislim da stvari stoje malo drugacije.
Naravno, uvek postoji sansa da vam se cale zove Bora Djordjevic.
Korisnikov avatar
By Neutron
Pa taj forum je poznat po tome sto admini gotovo uvek ubiju teme o homoseksualnosti, zato sam namerno na njemu postavio temu, da pratim sta se desava. :lood:
Korisnikov avatar
By *deni*
U većini slučajeva, čak i kad je prihvatanje potpuno, na to se i dalje gleda kao na nevolju, Božiju kaznu i sl., što je posebno poniženje. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
I ja sam sve svoje nedoumice i probleme rešavao tamo :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
O cemu vi pricate ovde?
Korisnikov avatar
By Madonna
znači neutron se zove Dragana
lepo sam rekao da je žensko
Korisnikov avatar
By Neutron
Ma nisam zensko, samo sam se u tom trenutku setio Dragane Mirkovic. :lood:
Bilo je ocekivano da tema bude zakljucana, takve teme na Ani obavezno naprave kurslus, mada me stvarno raduje dosta pozitivnih komentara, dodje mi zao sto sam ih zavitlavao. :zid:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!