Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
:lol:

e, nije nemoguce :lol: mnogo kafe pijem u poslednje vreme, uzas
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497533#p2497533]antibiotic napisao:[/url]

Nekima je film "Avatar" jos uvek vrhunac 3D dozivljaja (mozda zato sto je bilo prvi?), sto ispada da je ono sto je prvo uradjeno u novoj tehnologiji po nekom pravilu i najbolje, a da sve ostalo ide po liniji recesije. Zapravo bi donekle trebalo biti suprotno.
'avatar' doista jest super u 3D-u, a razlog tome jest sto ga je cameron tako unaprijed zamislio, snimao i realizirao. nakon velikog uspjeha 'avatara' su onda mnogi filmovi u postprodukciji konvertirani u 3D, iako tako nisu snimani (najpoznatiji je mozda primjer burtonove grozomorne 'alise'), iz iskljucivo komercijalnih razloga.
ukratko, sto se filmova u 3D-u tice, najbolje bi tek trebalo doci.
načelno nemam problem sa 3d, jer kinematografiji otvara novi prostor, a paralelno širenje područja eksploatacije je tu naprosto neminovno. štono von trier kaže, uzmite svoje dobro sa malo zla.

ali, kao što već rekoh, imam problem sa ovom sadašnjom 3d tehnologijom koja jednostavno i dalje nije dovoljno razvijena da bi se išta konkretnije uradilo šnjom.
By Sixto
Slika

Upravo odgledao na tv. Sta znam. Meni je ok kako je 3D pomogao dozivljaju. Crno beli film, animacija, pa jos 3D, stvarno deluje kao one knjige koje kad otvoris pa od stranica dobijes 3D scene.
Kontam da je posveceno tome ipak malo veca paznja od naknadnog konvertovanja ranijih blokbastera.
štajaznam... meni se nakako više čini da socijalizam ubija kreativnost mnogo više nego kapitalizam... :hamlet:
jbg, impresionisti su uspjeli samo zato što se u Parizu u zadnjih 20 godina 19. stoljeća otvorilo 400 privatnih galerija...
s druge strane, ta 3D sranja još me nijesu ič povukla pa da velim, jelte...
ipak su ljudi nekako najkreativniji u lovačko-sakupljačkim privredama... :sekasablic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!